Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4 / 5 (10 stimmen)

Municipal Le Gurp

51, Route de L'Oc
33590, Grayan-et-l'Hopital
Frankreich

Municipal Le Gurp ist ein Campingplatz in Grayan-et-l'Hopital, Frankreich. Municipal Le Gurp hat wifi, ein camping geschäft und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Tennisplatz

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marga
Niederländisch
Het is een camping waar je alleen kan kamperen. In het voorseizoen is er helemaal niets te doen......Heerlijk. Jammer dat er maar 1 gedeelte van de camping open was, waardoor het uiteindelijk toch nog druk leek...
1 Jahr vor

Astrid Loos
Niederländisch
Prima camping met lekkere plaatsen. Fijne, ongedwongen mentaliteit. Strand is voor groot deel naaktstrand, maar niemand doet moeilijk over een zwembroek. Honden zijn officieel niet toegestaan op het strand maar ook dit wordt oogluikend toegestaan. Veel surfmogelijkheden. Sanitair wordt 3 maal daagsschoongemaakt en voor ons prima. Vooral met honden veel wandelmogelijkheden. Fieters hebben hier mooie fietspaden. Veel winkels in de omgeving en talloze heerlijke eetgelegenheden. In de avond leuke bandjes, beetje festivalachtig. Al met al heerlijk!
1 Jahr vor

O.straatman
Niederländisch
Prima camping op loop afstand van de oceaan.
1 Jahr vor

Eva
Niederländisch
De camping ligt aan zee, je loopt de camping af en na 100m het strand op. In Le Gurp vind je naast deze camping twee restaurantjes (van goede kwaliteit), een surfshop/-rental, een surfschool, een supermarktje, een campingwinkeltje en een bakker. En dat is het. Prijs: 9.80 per plek per dag + 4.30 per persoon per dag (plek zonder elektriciteit). Rustige sfeer, 's avonds stil, geen gillende kinderen gezien en ook weinig last van feestende jongeren. De toiletgebouwen waren tijdens ons bezoek ontzettend smerig!! Er werd slecht schoongemaakt, ze spoten dagelijks een beetje rond met een tuinslang. Geen verbetering nadat we dit bij de receptie meldden. Je kunt voor deze camping niet reserveren. Tijdens ons bezoek was de camping vol; 's ochtends vormde zich een rij voor de receptie van mensen die een plekje wilden bemachtigen. Laatste plekken waren beschikbaar in de duinen (dus zonder bomen). Meest basic plekken. Super dicht bij het strand, ideaal voor surfers.
1 Jahr vor

Carlijn
Niederländisch
Ik kwam er als kind al vanaf 3 maand oud... Elk jaar gingen we er 6 weken naartoe. Inmiddels volwassen en vorige maand voor het eerst in 15 jaar weer geweest! Wat een heerlijke rustige camping. Lopen naar het strand, lekkere bakker. Leuke marktjes om naar toe te rijden. Sanitair aanzienlijk verbetert. Ik ben en blijf een fan. En met 1000!!!!! Plaatsen altijd wel een plekje dat je aanstaat. Veel Duitsers maar ach woon 3 km van Duitsland dus ben wel wat gewend. Toch ook mooi dat er elk jaar dezelfde mensen komen, al ruim 40 jaar! Als je ze vraagt waarom elk jaar weten ze het niet. Je hebt er rust, midden in dennenbos, men houdt rekening met elkaar. Gewoon heerlijk. Inmiddels ook beveiliging op camping. En het strand is ook mooi schoon, evenals het zeewater. Geschikt voor jong en oud en kinderen.
1 Jahr vor

Tentliefhebber
Niederländisch
Grote camping, waar je eigenlijk niet veel van merkt. Voorzieningen op de camping zijn prima. Plekken zijn groot. Met geluk voldoende schaduw. Speeltuintjes voor kinderen aanwezig. Doorgaans 's avonds rustig. Gratis wifi aanwezig: prima. Maar nadeel: in de avonduren overbezet netwerk. Het strand is prachtig en bewaakt. Prijs/kwaliteit van de camping: goed! Kortom: een heerlijke camping, een echte aanrader!
1 Jahr vor

Patski
Niederländisch
Camping Municipal du Gurp is een simpele camping. Verwacht hier geen zwembad of uitgebreide animatiegroepen die de kinderen de hele dag bezighouden. Wat maakt deze camping dan zo bijzonder dat veel mensen toch weer terugkomen? De ligging in de duinen onder de dennebomen vlak aan de zee is geweldig. De plekken zijn erg groot en niet gescheiden door heggetjes zoals op andere campings. Iedereen zet zijn caravan neer zoals hij/zij dat wil. Heb je behoefte aan contact zet je je ingang van je tent of caravan naar het laantje toe en heb je meer beheoefte aan privacy dan draai je van het laantje af. Vrijheid blijheid. Natuurlijk zijn er regels zoals op iedere camping maar er ligt geen sociale druk of verplichting op. Net als op het strand waar je op het bewaakte gedeelte kunt zonnen of even 200 meter verder kunt lopen waar je naakt kunt zonnen en/of je hond mee kan nemen. De keuze is aan jou. Tennisbanen, Tafeltennis, InternetCafe, Openair Cinema, Surfschool, Wasserette is er allemaal wel.
1 Jahr vor

Arno
Niederländisch
Prima camping via vrienden bezocht. Dicht aan prachtig strand voor zeer acceptabele prijs.
1 Jahr vor

Coen de Jong
Niederländisch
Met vouwwagen naar Frankrijk.Eerst naar al die mooie plaatsen,die onze lieve Heer in Frankrijk gecreeerd heeft.Afsluitend voor rust en zon en... de oceaan naar le Gurp.Het enigste wat je in le Gurp kan overkomen is, dat je tijdens de tocht naar het toilet met een rol wc papier in je hand,een dennenappel op je kop kunt krijgen
1 Jahr vor

gea
Niederländisch
per ongeluk gevonden via campingsite . Grote camping in het bos net achter de duinen.Bevolkt met veel duitsers.Hier kan goed worden gesurfd. Er is veel oudere jeugd. Veel tent campeerders,mmar ook caravans.Toiletten gebouwen zien er voor franse begrippen goed uit.Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles bij de hand.Er is naast de camping midgetgolf, supermarkt,bakker,pizzeria,restaurant,bar, wasserete en internetcafe.Zee op loop afstand.
1 Jahr vor