Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (4 stimmen)

Municipal Le Grillon

Place de l’Eglise
34190, Montoulieu
Frankreich

Municipal Le Grillon ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Montoulieu, Frankreich. Municipal Le Grillon hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Bente
Niederländisch
Hele fijne camping. Super eigenaar, keivriendelijke man die duits en frans sprak. Eten was prima te bikken en plaats was ruim zat voor ons driepersoonstentje. Alleen mocht de auto niet op het terrein staan. Sanitair was redelijk, had een extra doekje overheen gekund. Zwembad was ruim zat en het was ook een supermooie omgeving.
3 Monate vor

Martin Faber
Niederländisch
Wat de omgeving betreft is de streek aan te bevelen. Echt prachtige grotten in de buurt. Mooie oude middeleeuwse stadjes en dorpjes dichtbij. De camping is iets minder. Op het bord bij de ingang worden 3 sterren getoond. Voor ons was hij misschien niet eens 2 waard. Schoonhouden sanitair: minimaal. Schoonhouden terrein: minimaal. Algeheel onderhoud: minimaal. Klantvriendelijkheid beheerder: minimaal. Openstelling receptie: 14.00 tot 19.00. Voor die tijd geen contact met de beheerder mogelijk terwijl hij wel aanwezig was. Op de vraag voor een wasmuntje was het antwoord: je ne travaille pas. Voor hem was daarmee de kous af. Ook nieuwe gasten kwamen niet op de camping. Er gingen zelfs mensen. na hem gesproken te hebben, kwaad weg. We hebben hier dan ook meer voor de omgeving gestaan dan voor de camping.
1 Jahr vor

Phily Beekers
Niederländisch
Du moment dat we bij camping Le Grillon aankwamen, voelden we ons thuis. Het is een kleine camping in het binnenland, 10 minuten van Ganges en een paar minuten van de Grottes des Demoiselles en de Hérault gelegen. De camping is eigenlijk een verlengstuk van het dorpje dat je meteen omarmt. De ontvangst is vriendelijk en Greg regelt alles voortreffelijk; hij gaat 's avonds zelfs de plekken langs om te noteren wat er de volgende ochtend aan brood moet zijn. Doordat de auto's buiten de camping op een gasveld geparkeerd moeten worden, heerst er rust, al is er natuurlijk wèl vakantierumoer van het zwembad,maar dat hoort er bij. Het sanitair ziet er spic en span uit en wordt goed bijgehouden. De camping heeft plekken in en uit de zon. Wij hadden om een beschutte plek gevraagd en stonden op een ruime plaats onder de bomen. Al met al een aanrader voor wie niet direkt aan zee wil zitten of op doorreis is. De prijs/kwaliteitverhouding is prima.
1 Jahr vor

r.duurland
Niederländisch
camping le grillon in montoulieu is werkelijk een heerlijke camping. Vriendelijke eigenaar en de rust (september) is zo fijn.Prachtige plaatsen en over het algemeen allemaal met een mooi uitzicht. Sanitair is echt schoon .Zeker een aanrader.De bedoeling was om hier twee nachten te blijven,maar het werden er zes.
1 Jahr vor