Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
3.5 / 5 (4 stimmen)

Municipal la Graville

Route De La Foret
26400, Saou
Frankreich

Municipal la Graville ist ein Campingplatz in Saou, Frankreich. Municipal la Graville hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

roger
Niederländisch
Deze camping is absoluut te vermijden, zeer, maar dan ook zeer agressieve uitbater naar zijn klanten. Hij smijt ze letterlijk buiten als het hem niet aanstaat. Ik overweeg zelf om een klacht tegen slagen en verwondigen in te dienen.
1 Jahr vor

Bauke
Niederländisch
Mooie ligging, en goede wandelmogelijkheden rechstreeks vanuit de camping, maar helaas ga ik hier nooit meer naar toe: de camping beheerder heeft honden, en die mogen overal op het terrein hun behoefte doen. Ik heb hem hierover aangesproken, maar hij weigerde om iets te doen aan deze onhygienische toestand, we hebben enkele drollen in de direkte nabijheid van onze tent gehad, maar er lagen er ook op de paden. Kortom een afrader deze camping.
1 Jahr vor

Wopke
Niederländisch
Dit is zo'n camping waar er helaas veel te weinig van zijn. Hij ligt schitterend aan een klein riviertje dat je als koelkast kunt gebruiken en er staan alleen tenten en een enkele camper of huifkar. De plaatsen zijn niet gemarkeerd of genummerd. Er is een prima restaurant waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten (beter dan bij l'Oiseau in Saou) en geen animatie of speeltuin. Liefhebbers kunnen bij de ingang van de camping een berg beklimmen. Het dorp Saou is via een prachtig voetpad bereikbaar.
1 Jahr vor

J. Stuitje
Niederländisch
Stephane en zijn familie hebben de municipal van Saou een geweldige lift gegeven de laatste jaren. We waren er lang niet geweest en in 2013 op advies van vrienden die kant op gegaan. We werden verwelkomd met een lekkere maaltijd voor weinig (10,- per persoon) in een hartelijke, relaxte sfeer. Sanitair is prima en schoon, de familie spaart fietsen en die kun je gebruiken, het beekje is nog altijd lekker koud, er werd 's avonds een film geprojecteerd in de receptie, en voor ons een geweldige pré: de klimwand van Saou ligt om de hoek. Ook helemaal gemoderniseerd met honderden routes van 3 tot 7...fantastisch.
1 Jahr vor