Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (6 stimmen)

Lou Soulei

Avenue Draio de la Mar
13620, La Redonne (Bouches du Rhone)
Frankreich

Lou Soulei ist ein Campingplatz mit 200 Stellplätzen in La Redonne (Bouches du Rhone), Frankreich. Lou Soulei hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Kees
Niederländisch
Van buiten erg mooi. Veel vaste bewoners vanuit Marseille. Strand tegenover de camping. Zwembad in voorseizoen niet altijd geopend
1 Jahr vor

Ron G
Niederländisch
In tegenstelling tot andere reviews hier ervaren wij deze camping als zeer leuk. Wij huren een mobile home hier, de plek is zeer ruim. drie auto's zouden ook passen. Het zijn geen nieuwe mobile homes, maar (voor ons) van alle gemakken voorzien. Allen hebben o.a. airco standaard! Het strand(tje) ligt aan de overkant van de straat, de supermarkt ligt naast de camping. Er zijn 4 zwembaden, waarvan 1 voor kleine kinderen. Geen luxe baden, geen glijbanen, wel schoon water en dagelijks goed onderhouden. Bar en restaurant zijn oké, prijzen zeer redelijk. Samen met de speeltuin ruim voldoende plek voor de kinderen, die zelfstandig de camping kunnen verkennen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, geen van allen geven enige overlast. Na 23.00 uur geen auto's meer op het park., slapen is een heerlijkheid. Dagelijks worden de sanitairblokken goed schoon gemaakt, zien er schoon uit en ruikt fris. De prijs van een huurcaravan per week is zonder meer concurrerend voor hoogseizoenprijzen.
1 Jahr vor

J.Dekkers
Niederländisch
Wij echtpaar van 60 j. zijn vanaf 3 sept. tot 21 sept. 2014 op deze camping terecht gekomen omdat ( zonder te boeken ) er 'n aantal eerder uitgekozen campings reeds vol waren .Bij aankomst leek het ons wel 'n mooie camping , de ontvangst was niet vriendelijk, en we moesten meteen beslissen hoe lang we wilde blijven en ook gelijk afrekenen ( ook nog duur 31.50 per overn. wij zijn al 'n aantal jaren in voor en of naseizoen geweest b.v. met acsi kaart 15 of 18 euro p.n.) We mochten uiteindelijk een nacht overdenken en de de volgende dag komen afrekenen Gelukkig was er toen een nedelands sprekende mevrouw de ons goed hielp. In de zwembaden en restaurant (waar de toegang alleen met een soort van sleutel te betreden was) zijn wij niet geweest, daar wij geen water in de zwembaden zagen ,de laatste dag bleek er toch in een water aanwezig, maar wij de gehele vak. niemand in het zwembad en restaunt gezien. Zoals al eerder andere bezoekers hebben aan gegeven veel vaste caravanbewoners
1 Jahr vor

M. Leusink
Niederländisch
De zee = straat oversteken. 3 zwembaden, waarvan de kleinste open was, veel jeugd met bal en bommetjes, niemand van personeel die iets zei, ook niet van restaurant dat open was. De 2 grote baden zijn alleen in juli en augustus open. Openingstijden ma.-vr. tot 17.00 uur, weekend tot 18.00 uur. Begin van seizoen en mobile was niet echt schoon, muren en plafond zeer smerig, 2 van 4 gaspitten werkten niet, niet genoeg glazen. Dekens voelden plakkerig aan. Hoogstens 5-persoons. De plekken zijn goed om te staan, maar personeel/ de regels die zij hanteren zijn voor buitenlandse bezoekers inflexibel. Receptiepersoneel wil geen Engels praten en 'begrijpt' Frans buitenlanders niet (redelijk goed); wel eerst beloofd en uitgelegd waar de uitrijkaart achtergelaten kon worden, was t later niet toegestaan vroeg te vertrekken, teruggave van borg kan alleen op vertrekdag (met moeite om 8 uur). Wel wanneer met (Franse) cheque is betaald.
1 Jahr vor

Dario en Silvia
Niederländisch
De camping ligt direct aan zee waardoor je eigenlijk al meteen op prachtige locatie zit. Het strand is groot genoeg en er zijn wat leuke strandtentjes bij. Op de camping zelf is er een grote speelhal voor kinderen met allerlei videogames, tafelvoetbal etc etc. Mooie grote zwembaden alle keurig onderhouden. Er wordt niet hard gereden op de camping vanwege de vele drempels. Het park wordt ook hermetisch afgesloten met een enorm hek savonds. Een zeer goed onderhouden mooi ingedeelde camping met grote plaatsen om te staan, vooral oor de camper. Het stadje is klein en gezellig. Haventje, boulevard eromheen met eettentjes en alles is er rustig. Wel een mooi casino in dit kleine stadje, voor de liefhebbers.
1 Jahr vor

john
Niederländisch
Na drie volle campings te hebben bezocht zijn wij hier helaas terecht gekomen. Zij hadden nog wel vele plaatsen. Nu weten wij waarom. Werkelijk verschrikkelijk. Wij werden geplaatst tussen vast bewoners van stacaravans en huisjes. De mensen reden met scooters en auto's om 7 uur al naar hun werk. De bewoners maakte ook gebruik van het smerige sanitair. Het was te vies en te luidruchtig voor woorden. Vanwege een mistral (windkracht 9) konden wij pas na 4 dagen weg. Na twee dagen hadden wij een andere plaats genomen. Wel tussen stacaravans maar deze waren niet verhuurd. Dit hadden wij doorgegeven aan de receptie. Bij het uitchecken kregen wij de borg van € 40 niet terug omdat wij verhuisd waren. De borg was voor het pasje van de poort en de slagboom. Het was borg betalen of paspoort afgeven. Bij terugkomst hierover gemaild maar kreeg steeds te horen dat antwoord volgt. Eindelijk na 2 weken antwoord: "u fraudeert want u heeft uw geld al terug gehad". Het is daar een vieze bende!!!!!!!!!
1 Jahr vor