Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4 / 5 (3 stimmen)

L'Olivier

3 Route de La Plaine
30140, Attuech (Gard)
Frankreich

L'Olivier ist ein Campingplatz in Attuech (Gard), Frankreich. L'Olivier hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Jul Paenen
Niederländisch
Een camping waar wij reeds vele jaren onze vakantie doorbrengen. De plaatsen zijn ruim tot zeer ruim (min. 85m²). Zeker voldoende plaats een caravan of camper te plaatsen. Mijn caravan is 7m lang en de voortent heeft nog een annex van 2m breed. Veel schaduw en een heerlijk zwembad (open tot 22u). De camping is klein (15 kampeerplaatsen) en dat maakt dat iedereen iedereen kent. Er worden leuke activiteiten georganiseerd (avondzwemmen tot middernacht in een met kleuren verlicht zwembad, wekelijks een gezamelijk avondmaal voor een prikje, kajak, boomklimmen, ...). Wie lekker wil eten kan dat dagelijks, zonder voorafbestelling maar de kaart is wel beperkt. Wie lekker wil genieten van een kleine, gezellige, leuke camping weet waar hij terecht kan.
1 Jahr vor

Fam. hendriksen
Niederländisch
Zijn lekkere schaduwplekken aanwezig. Het is erg jammer dat de leiding zo aanwezig is en hebben overal regels voor. Het zwembad gaat stipt om 20.00 uur dicht ook al vallen de mussen dood van het dak van de warmte. Als je wilt eten moet je dit wel het liefst 2 dagen van te voren opgeven. Spontaan gaan eten kunnen ze niet aan, kun je beter naar het dorp gaan. Spontaan een patatje gaan halen ha doe jezelf dat niet aan want dan krijg je een preek waarom je dat niet doorgegeven hebt in de ochtend. Oh ja is een camping voor vouwwagens en tenten ga er niet heen met je caravan als deze langer is dan 4 meter opbouw. ze zeggen dat het kan maar het tegendeel is waar!! je bent een gewaarschuwd mens alleen al de weg er naar toe is net breed genog om met je caravan op het padje te blijven. En ga zeker niet met je caravan die 250 cm breed is dan kom je niet binnen. is jammer dat ze je dat niet melden!
1 Jahr vor

bert v Leeuwen
Niederländisch
ik wil niet te veel reklame maken anders heb ik zelf geen plek volgend jaar .heerlijke camping voor rustzoekers met een nieuwzwembad. fam van Leeuwen sassenheim
1 Jahr vor