Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Les Rivières

Route de la Sablière
F-34800, Clermont-l'Hérault
Frankreich

Les Rivières ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Clermont-l'Hérault, Frankreich. Les Rivières hat wifi, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Tine
Niederländisch
Niet op loopafstand van een dorpje, maar wel restaurant op camping was super, met mooi terras naast zwembad, plezant zwembad met heel vriendelijke badmeester , camping ligt naast een ruim strand waar je in rivier kan zwemmen, de staanplaatsen zijn wat rommelig, ze geven aan receptie ook niet de beste plaatsen maar zelf plaats kiezen was geen enkel probleem, sanitair prima.
3 Monate vor

Anne zondag-Vermeij
Niederländisch
Na onze camperreis wel 7 campings te hebben gehad, groot en klein, kunnen we toch echt zeggen dat dit onze favoriet was. Prachtige rustige en ruime plekjes, die je zelf uit kunt kiezen. Een heerlijk zwembad met een super badmeester die goed oplet en iedereen helpt! De rivier was erg mooi en lekker vertoeven, je liep er zo naartoe. Ook het eten in het restaurant/de snackbar was lekker. Zelfs een avond entertainment met live muziek. Het ontbrak je nergens aan. Ja, aan drukte en onrust. Met 2 kinderen van 4 en 6, die vonden het er fantastisch! Van de Corona maatregelen was niet erg veel te merken, maar alles was dan ook buiten en het was er niet erg druk. Heerlijke vakantie gehad!
1 Jahr vor

Evers
Niederländisch
Het viel ons op dat er weinig recensies te vinden zijn en hebben deze avond her en der een review geplaatst. Wij komen al enkele jaren op de camping en zijn zeer tevreden over een particuliere huurder. Wij willen dan ook via deze en andere sites laten weten dat we het enorm naar onze zin hebben op deze camping en hebben de camping ook zien groeien. De faciliteiten zijn top, ligging perfect en het huisje fenomenaal. We staan naast de rivier, hebben geen last van buren en hebben prachtig uitzicht. Een echte aanrader. Verder mogen we gebruik maken van Nederlandse tv en enkele fietsen. Dit jaar waren het Giants, perfect!
1 Jahr vor

Monica
Niederländisch
In doods dorpje waar niets te beleven valt. Slechts 4 Nederlandse gezinnen op de hele camping en als de kinderen dan 's avonds geluid maken bij het toiletgebouw( terwijl de bar naast het toiletgebouwgebouw nog in volle bedrijvigheid was), wordt er gedreigd met verwijdering van de camping. De mededeling die je dan krijgt is dat het altijd de Hollanders zijn die herrie maken, nooit de Fransen of de Belgen....( ??). We werden achter op de camping neergeplant op een plekje kleiner dan 80 vierkante meter, terwijl we bij boeking( in januari al) de maten van de caravan hadern doorgegeven. De suto stond nog net niet onder de luifel. Zwembad en rivier waren super, en de badmeester ook. Wij komen hier nooit meer terug door de houding van de eigenaar.
1 Jahr vor

Fam. Moonen
Niederländisch
Wij hebben deze camping bezocht van 4 tot 6 mei 2012. En ook onze ervaring is erg negatief. De plekken waren nat en stonden vol met onkruid en het sanitairgebouw was nog niet geopend. Onze staanplaats werd in overleg met mevrouw gekozen. De volgende dag werd ons echter medegedeeld dat de beheerder/eigenaar die avond een feestje had en dat wij daarvoor moesten verhuizen. Voor de verplaatsing van onze caravan door de beheerder/eigenaar met een vorkheftruck(!) werd aan één van de twee vorken een trekhaak geschroefd. Bij het nemen van een bocht is de andere vork tegen één van de disselbalken gebotst en heeft die zo zwaar beschadigd dat deze moet worden vervangen, een schade van meer dan 1.500 euro! Sabine Duquesne, de campingeigenares, weigert hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen; we mogen zelf voor de schade opdraaien. Wat ons betreft dus een definitieve afrader. En mocht u hier toch heen gaan, kijk uit voor uw eigendommen!
1 Jahr vor

Fam van den Oord
Niederländisch
Speurtocht door buitenwijken en over hobbelige wegen om de camping te vinden, polsbandjes voor het zwembad (iech), op de toegewezen plek stond nog een caravan die ' over een uurtje of zo' opgehaald zou worden, smalle paden waardoor je er met een caravan amper door kunt (zonder flink te snoeien) en auto's her en der geparkeerd staan, zeer nieuwsgierige en luidruchtige Fransen, kleine plek zonder zon met kiezels, flinke stank bij toiletgebouwen, geluidsoverlast van houten vloeren in chalets. Niet ons soort camping dus!
1 Jahr vor

monique
Niederländisch
Deze camping "grenst" aan de rivier. MAAR je moet eerst een hele grote bossage door dan nog een heel stuk kiezel strand(de uiterwaarden) en dan pas kom je bij het water. En als je pech hebt en aan het uiteinde van de camping staat dan is het echt een heel eind lopen. Dus je stuurt de kinderen niet even alleen naar de rivier.Bovendien is er alleen 's avonds animatie en dat is keiharde muziek. Dit brengt ons niet het rustgevende camping gevoel.
1 Jahr vor

Van Sant
Niederländisch
Hele leuke drie sterren camping die de afgelopen jaren sprongen vooruit heeft gemaakt! Wij komen hier nu 5 jaar met heel veel plezier. In de moderne zwembaden is het heerlijk genieten en de afgelopen jaren hebben ze ook aan de rest van de camping gewerkt. Schitterende oleander hagen, leuke speeltoestellen voor de kinderen. Nieuw voetbal en basketbalveld, meerdere BBQ punten. Restaurant wordt nu verhuurd en het eten is goed. Mensen uit de regio komen hier speciaal eten. Ook spreken ze inmiddels bij de receptie Engels en is er voldoende animatie voor de kinderen. De rivieren zijn beidde verschillend. Aan de ene kant kunt u in een lage, rustige rivier pootje baden en dammen bouwen. De andere rivier biedt de gelegenheid om te zwemmen en te vissen. Het dorpje heeft inmiddels meerdere eetgelegenheden en er staat op meerdere dagen een kleine lokale markt. Op 5 minuten van het dorp vind u de stad wat alles heeft wat je van een stad verwacht.
1 Jahr vor

vakantiegevoel
Niederländisch
Voor het 2e jaar op rij hier vakantie gevierd. gehuurd van een particulier. Netjes onderhouden chalet op een mooie ligging. Mooi, ver uitzicht over het landschap. Camping ziet er goed uit. Mooi zwembad en een leuk restaurant. Dit jaar gaan we proberen om in elk geval weer hier terecht te kunnen.
1 Jahr vor

SJMJ
Niederländisch
We hebben 1 nachtje op deze camping gestaan. We stonden tegenover het zwembad dus we konden na een lange autotocht lekker af te koelen in het zwembad! Helaas was er `s avonds bij het zwembad karaoke, dus toen was het gedaan met de rust. Wij vonden het een leuke camping, maar zouden er niet voor 2 weken willen staan.
1 Jahr vor