Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (5 stimmen)

Les Cadenieres

RD 560
83690, Villecroze
Frankreich

Les Cadenieres ist ein Campingplatz in Villecroze, Frankreich. Les Cadenieres hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Bianca
Niederländisch
Zeer slecht onderhouden camping, vol fransen die hun eigen stacaravan daar hebben, gelukkig mogelijkheid in eigen caravan af te wassen enz, dat wil je daar echt niet doen!! Zie foto's door iemand anders geplaatst, maar wat wij ook zo aantroffen. Sanitair ronduit smerig en niet onderhouden, wastafels waarvan kranen het niet doen en putjes niet doorlopen. Druk regelmatig van waterleiding. Zwembad leuk, speeltuin bijna buiten het campingterrein!!
1 Jahr vor

F. Daatselaar
Niederländisch
Deze camping is een perfecte plek voor lekker uit te rusten en de omgeving af te schuimen, de ligging is zeer centraal voor uitstapjes naar Monaco of drukst, echt een aanrader
1 Jahr vor

Caroline van der Rijnst
Niederländisch
Camping de Cadenieres in Villecroze (Provence) heeft veel Franse gasten die vooral in de stacaravans verblijven. De heuvelachtige camping heeft veel schaduw. Zwembad+kinderbad. Bij het restaurant een paar uur van tevoren bestellen wat je wilt eten. Geen winkel, wel (stok)brood te bestellen. Het animatieprogramma gaat soms om onduidelijke redenen niet door. Het sanitair is verouderd (alleen een paar douches zijn vernieuwd), wel schoon. Het is een prachtige omgeving met veel bezienswaardigheden en de Gorges du Verdon zijn niet ver.
1 Jahr vor

Johan Borgenon
Niederländisch
1. Oubollige camping, wel mogelijk-heden mits aanpassingswerken 2. Hangjongeren (vaste klanten en migranten) maken van camping hun eigen koninkrijk en vallen andere jongeren lastig 3. Verwarmingsboiler in vaste stacaravan werkt zeer slecht 4. Regelmatig geurtjes uit riool of wc-afvoer 5. Regelmatig uitval electriciteit 6. Kinderen durfden niet meer alleen de stacaravan verlaten (zie punt 2) 7. Voetbalterrein, volley- en basketbalterreinen zijn niet meer aanwezig (heel jammer) 8. de 2 tennisterreinen stellen weinig voor (beton met onkruid) 9. 3 sterren onwaardig !
1 Jahr vor

Arnold
Niederländisch
Les Cadenieres is een aantal jaren geleden begonnen en de eigenaar heeft eerst geinvesteerd in stacaravans. Pas in 2008 is hij begonnen met het aanleggen van het gedeelte voor caravans en tenten. Toen wij op deze camping stonden, was er nog nauwelijks aandacht voor het sanitair gemaakt. Deze was erg verouderd en leek deze ook vies. De stacaravans wordt voornamelijk door Fransen gebruikt, het campinggedeelte, die mooi terrasgewijs is opgebouwd, is erg internationaal. Er is een mooi zwembad en een 'kinderbad', maar deze is een meter diep en niet erg warm dus voor de hele kleintjes (ons zoontje is op deze camping 2 jaar geworden) niet erg geschikt. 's Avonds wordt er een disco of karaoke voor kinderen georganiseerd, maar daar is op de camping gelukkig niets van te horen. Natuurlijk kan je stokbrood, croisants en pain-complet bestellen voor je ontbijt. De camping ligt centraal in de provence, zodat uitstapjes naar het noorden zoals Lac st. Croix of het zuiden naar St Tropez goed te doen.
1 Jahr vor