Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (9 stimmen)

Le Relais de l'Eventail

Cascades du Hérisson
39130, Doucier ( Jura )
Frankreich

Le Relais de l'Eventail ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Doucier ( Jura ), Frankreich, in der Region Freigrafschaft Burgund. Le Relais de l'Eventail hat ein camping geschäft, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte

Anlagen
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Anna
Niederländisch
De camping is in juni overgenomen door een nieuwe eigenaar, die je met heel veel enthousiasme hard ziet werken op de camping. Er is een simpel barretje, met lekkere quiche en broodjes en hele vriendelijke bediening. Er is midden op de camping een soort woonkamer waar je gebruik van mag maken met een koelkast en vriezer, handig als je zelf weinig ruimte hebt! Het sanitair is simpel, maar de douches zijn warm en het is schoon.De watervallen zijn om de hoek en ontzettend mooi.
4 Monate vor

Wim
Niederländisch
In tegenstelling tot enkele commentaren hiervoor vinden wij dit een erg goed onderhouden camping met een heel goed en tegemoetkomende service. De man was zelfs bereid om voor ons op later tijdstip nog speciaal pizza's te maken. Het stokbroood van de camping is erg lekker. Het sanitair is ruim en goed schoon, al mag er misschien een toiletje bij als het wat drukker is. Mooi terrein. Een hele mooie plek om een paar dagen deze sprookjesachtige omgeving te ontdekken. Les cascades du Hérisson in het hoogseizoen : heel druk!!!
1 Jahr vor

Vorne
Niederländisch
Mooie camping en omgeving waren hier 15 jaar terug geweest maar het sanitair was nog slechter dan de vorige keer.Volstrekt onvoldoende toiletten en douches die ronduit smerig waren.Het draait hier vooral om het restaurant voor de bezoekers van de watervallen.wilde zelf een afhaal maaltijd bestellen maar werd van het kastje naar de muur gesuurd .
1 Jahr vor

Theo
Niederländisch
Prima kleine camping in de punt van het dal. Je loopt zo vanuit de camping naar de watervallen Cascades du Herrison. Leuk terras met restaurant en friettent. Goed onderhouden. Zeer vriendelijk personeel. Loslopende katjes en kippen. Gemoedelijk en rustig op een unieke plaats.
1 Jahr vor

limburg
Niederländisch
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. De omgeving is mooi en je loopt direct naar de watervallen. De campingplaatsen zijn ruim maar verder is het 3x niks. Het sanitair is smerig, gelukkig kon ik naar de toilet in de caravan en heb me hier ook gewassen. Wat n smerig sanitair!!! Bij de receptie kun je brood bestellen...toen ik dit s morgens ging halen stond de dame naast het gebouwtje een hond te aaien en knuffelen...gelukkig zag ik dit! Eerst de hond dan mijn brood! Ik heb snel n brood gepakt en haar geld gegeven.. Er moet echt iets aan de hygiene gedaan worden!!!
1 Jahr vor

P.E. van Amelsfort
Niederländisch
Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De camping ligt zeer rustig achterin een dal, vrijwel onder de schitterende watervallen Les cascades du Hérisson. 's nachts hoor je de uilen en andere nachtvogels roepen en jagen. Heerlijk klimaat, niet te heet, niet te koud.
1 Jahr vor

ctenc
Niederländisch
mooie camping met vriendelijk personeel, 's morgens echt lekker vers brood nog warm. 's nachts heerlijk rusitg en heerlijk van temperatuur. de drukte van het bezoek aan de watervallen heb je niet in de gaten. Wij hadden een ruime plak volledig in de schaduw, heerlijk.Voor je keolkast heb je de beschikking over een vriezer waar water flessen bevroren in liggen voor gebruik in je koelkast, gratis. Ook gratis gerbuik van de koelkast. \enige minpunt zijn de toilet gebouwen, douches erg klein en niet echt schoon. degene die het schoonmaakt doet ht echt met de franse slag.
1 Jahr vor

peter werling
Deutsch
der platz ist ruhig gelegen und einfach gehalten, aber gemütlich. für kurzzeit-camping(2-3 tage) oder auch länger ok.
1 Jahr vor

Marc de Best
Niederländisch
Zeer rustige camping op geweldige locatie; tien minuten wandelen van een prachtige waterval en wandelroute. In het restaurant is in de ochtend lekker vers brood af te halen. Wij hadden een prachtige plek aan het eind van de camping rechtstreeks aan de kabbelende beek. Geweldig. Vriendelijke eigenaren. Sanitair was niet erg schoon, geen toiletbrillen. Er is een klein speeltuintje voor de aller kleinsten. Verder is er op de camping niet veel te beleven.
1 Jahr vor