Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Waschmaschinen
4.5 / 5 (8 stimmen)

Le Prieuré

Route des Blancs
06470, St. Martin-d'Entraunes
Frankreich

Le Prieuré ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in St. Martin-d'Entraunes, Frankreich. Le Prieuré hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Restaurant

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marian van de Laar
Niederländisch
Wij verbleven 21 dagen op deze camping, toen mijn man een ontsteking in de ruggenmerg kreeg. Door daadkrachtige hulp van Paul en Melina kon hij veilig naar het ziekenhuis in Nice. Met een heel goed gevoel kijken wij terug op een heel fijne vakantie met 2 eigenaren die hart hebben voor hun camping en hun gasten. De omgeving is geweldig...wij hebben veel gefietst en gewandeld en hebben ons hart verloren aan de Mercantour. De camping ligt fantastisch en wordt heel goed bijgehouden. Ook met de caravan kun je er een plaatsje vinden; voor tenten zijn er heel mooie ruime plaatsen. Het sanitair wordt heel goed bijgehouden. Op de camping zijn ook groepen schoolkinderen, maar daar hadden wij totaal geen last van. Er is voldoende rust op deze camping; belangrijk voor ons! Paul en Melina, dank je wel voor de goed zorgen. Jullie waren een steun voor ons.
1 Jahr vor

Caroline
Niederländisch
Fijne camping, kleinschalig maar ruim opgezet. 1 nieuw sanitairgebouw en 1 ouder. Camping ligt aan het einde van een smalle weg met twee steile stukken: niet voor caravans! Er komen vooral tenten en motorrijders. Mooi terras met uitzicht op de rivier, die ligt wel een stuk lager. Het zwembad is klein en schoon. De camping heeft aan de achterzijde toegang tot een klein bospaadje richting een beek in de rotsen (wel even lopen).
1 Jahr vor

Lesley van Uitert
Niederländisch
Een prachtige plek middenin nationaal park Mercantour met ruimte plekken, enthousiaste eigenaren en een geweldig restaurant met sfeervol terras aan het water! Als je natuur kunt waarderen en het niet erg vindt om een flink stuk te rijden voor een supermarkt zit je hier op je plek! De route naar de supermarkt is overigens geen straf om te rijden, prachtig.....
1 Jahr vor

boy hazes
Niederländisch
Deze geweldige camping is eigenlijk bedoeld voor campeerders. Dus niet voor mensen die alleen in tent/caravan slapen. Je moet zelf iets onderdenemen of juist niet; vakantiegevoel. Omgeving heel mooi, veel wandelingen, boodschappen op 15 min auto. Mooi klein zwembad, tafeltennis en hele lieve eigenaren. Alles ziet er zeer goed verzorgd. uit.
1 Jahr vor

Annemiek Vos
Niederländisch
geweldige kleinschalige camping in een prachtig wandelgebied in de Alpes de hautes Provence. Oprecht vriendelijk personeel, die op alle vragen antwoord weet of het anders voor je uitzoekt. met klein zwembadje, tennisbaan (rackets mag je lenen), bibliotheekje (vnl franse boeken en strips) en spelletjes te leen. Brood bestellen aan de bar, er is een bar en restaurant waar we heerlijke kaasfondue hebben gegeten. Voor tieners weinig te doen maar wel lekker uitgerust.
1 Jahr vor

Evert en Annette
Niederländisch
Een kleine camping met veel ruimte, een klein zwembad, prachtige ligging en veel mogelijkheden om te wandelen. Hulpvaardige eigenaren waar je met vragen terecht kunt, een prima restaurant runnen en steeds weer voor je klaarstaan. En wat een prachtige natuur!
1 Jahr vor

Tecla Hobby
Niederländisch
Mooi gelegen camping in de Haute Alpes. Prachtig uitzicht. Vriendelijke eigenaren. Heerlijke keuken. Kindvriendelijk (zwembad/speeltoestellen). Vanaf de camping zijn mooie wandelingen te maken en/of outdoor activiteiten (bijv. canyoning) te ondernemen. Een aanrader voor gezinnen met (kleine) kinderen tot ca. 12 jaar.
1 Jahr vor

B.Verbaas
Niederländisch
Minpunten: In de zomer zijn er te veel mensen op elkaar (kleine plekken). En ook veel kinderen. Dat kan gezellig zijn, maar ze schreeuwen en rennen tot half 11 op de camping. Zwembadje is erg klein. Rivier is niet zwembaar, te ondiep. Boodschappen doen moet met de auto (dorp is te ver weg). Alhoewel de camping mooi gelegen is, zie je er niet veel van (er is geen uitzicht vanwege hoge bomen). Pluspunten: erg mooie omgeving.
1 Jahr vor