Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (8 stimmen)

Le Moustoir

71 route du Moustoir
56340, Carnac/Carnac-Plage
Frankreich

Le Moustoir ist ein Campingplatz in Carnac/Carnac-Plage, Frankreich. Le Moustoir hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Erica
Niederländisch
Huisje 163 heeft bedwantsen. Er is geen Nederlandstalige of Engelstalige animatie. Ook bij de receptie spreken ze zeer slecht tot geen Engels. Het zwembad is vies. De wegen op de camping zelf zitten vol kuilen en gaten. Het is verder een redelijk rustige camping en de ligging vlakbij Carnac en de Lidl is oké. Op de website staat een foto van een glijbaan, dat is dan ook de enige die er is. Wij boeken hier niet nog een keer.
1 Jahr vor

v.Oosten
Niederländisch
veelste kleine stacaravan. het onkruid op onze plek kwam bijna tot mijn oksels.. geen beschutting (geen privacy) veel geluidsoverlast (dronken engelsen) Kortom deze camping is echt geen aanrader. Voor ons in ieder geval NOOIT MEER!!!!!!
1 Jahr vor

trienie
Niederländisch
mooi zwembad, historische omgeving, goede receptie
1 Jahr vor

Ruud
Niederländisch
Toen wij drie jaar geleden deze camping bezochten beviel deze prima. Aan de ligging is niets veranderd en het zwembad ziet er leuk uit. Ook de ontvangst is zeer vriendelijk. Maar wij schrokken van de staat van onderhoud van zowel de staanplaatsen alsmede het sanitair. Op de meeste staanplaatsen groeit bijna geen gras meer en veranderen bij regenval in een modderpoel. Het sanitair is dringend aan vervanging toe en wordt niet zorgvuldig schoongemaakt. Nee voor ons voorlopig geen Le Moustoir meer.
1 Jahr vor

walter
Niederländisch
Mooi gelegen camping met ruime staanplaatsen. De camping ligt op een behoorlijke afstand van de kust. Er zijn weinig aanplantingen, maar veel oude bomen. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Het sanitair wordt onvoldoende onderhouden. Zelfs na klachten bij het personeel, hebben we weinig verbetering opgemerkt.
1 Jahr vor

E.
Niederländisch
Huisje 163 heeft bedwantsen, geen Engelstalige (of andere talen dan Frans) animatie, bijna geen Engelstalig receptie personeel, gaten en kuilen in de wegen op de camping.
1 Jahr vor

Robert
Niederländisch
komen er al 15 jaar ,voor het eerst commentaar op de camping, gemeld ook aan mede beheerder, eric, dat het sanitair dit jaar stukken minder was, te weinig toiletten voor heren, waren 4 gesloten, en in de avond geen licht in herentoilet, dus moest je na 22 uur in de avond bij de dames, verder het schoonmaken was minder goed dan andere jaren, verder een camping om graag weer terug tekomen, en alle animatie was in het frans, en ging telang door tot 23.45 uur
1 Jahr vor

Angelique Metten-Buscman
Niederländisch
We hebben, net als 5 jaar geleden, een heerlijke tijd bij jullie gehad. Super fijne zonnige plek, keurig schoon sanitair, heerlijk zwembad en vriendelijk en behulpzaam personeel. Top! We komen beslist weer terug. Met vriendelijke groet, Angelique Metten-Buschman
1 Jahr vor