Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4.5 / 5 (9 stimmen)

Le Gue

Messeugne
71460, Savigny Sur Grosne
Frankreich

Le Gue ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Savigny Sur Grosne, Frankreich. Le Gue hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

L. sa6
Niederländisch
Landelijk. Gelegen aan rivier. Stilte. Ruimte. Kleine camping met Franse gasten. Vriendelijk personeel.
1 Jahr vor

F. Van Straaten
Niederländisch
Rustig. Landelijk. Gelegen aan rivier. Dus zwemgelegenheid.Ruimte. Kleine plattelandscamping met vnl. Franse gasten. Vriendelijk en gastvrij personeel.
1 Jahr vor

E. Salverda
Niederländisch
Klein. Veel bomen . Grenst aan rivier. Cafe-rest. ook ontmoetingscentrum voor inwoners gehucht. Stil te en ruimte. Goed sanitair. Voornamelijk Franse gasten. Hiep hiep.
1 Jahr vor

JJP
Niederländisch
Een fijne echte franse camping. Er waren slechts enkele buitenlanders. De camping wordt door de rivier Le Grosne in tweeen gedeeld. Elk deel heeft zijn eigen inrit. De delen worden via een loopbrug over de rivier verbonden. Prima sanitair dat regelmatig schoongemaakt wordt. Vertier is er nauwelijks. Af en toe een thema-avond of muziek. Echt een plek voor rustzoekers. Vele bezienswaardigheden in de omgeving zoals de abdij van Cluny, de grotten van Azé, het kasteel van Cormatin, enzovoorts. Wij hadden aan 1 week niet genoeg en komen zeker terug.
1 Jahr vor

Roelof
Niederländisch
Prachtige camping, heerlijk gelegen aan de rivier de Grosne. De beheerders, Alex en Melanie, zijn erg gezellig en behulpzaam. Je kunt ook lekker bij ze eten. Een heerlijke omgeving om in te wandelen, met veel prachtige dorpen met romaanse kerkjes in de buurt, en ietsje verder Cluny. Wij waren hier vijf nachten, de volgende keer blijven we twee weken staan!
1 Jahr vor

Jaap van Westerveld
Niederländisch
In juli / augustus 2014 zijn we hier met oudere kinderen 6 nachten geweest. Heerlijk rustig. Er zijn enkele mooie plekken bij aan de rivier. Op die rivier kun je heerlijk kanoen. We hadden onze eigen (opblaaskano's) mee. Verder schitterende omgeving. Wie vertier (disco etc) verwacht kan hier beter niet naar toe. Camping is gelegen aan de beide oevers van de rivier (de Grosne) en die zijn verbonden door een loopbruggetje. Aardige stadjes zoals Cluny en Tournus. Verder kasteel Cormatin vlak bij, echt een aanrader om te bezoeken, ook mooie tuinen bij het kasteel. Ook fantastische romaanse kerkjes. We zijn hier heerlijk tot rust gekomen.
1 Jahr vor

Ber de Bresser
Niederländisch
Groene, goed onderhouden camping aan de rivier; prima sanitair,;vriendelijke en zorgzame beheerders Alex en Melanie. Schaduwrijke plaatsen en/of zonnige. Ver van drukte en het grote toerisme. Dichtbij mooie dorpjes en stadjes . Niet ver van Taizé. Voor liefhebbers van cultuur en authenticiteit. Aanbevolen!!
1 Jahr vor

Arnold Kraan
Niederländisch
Een camping waar bijna alleen maar fransen uit de streek staan, maar ligt in een schitterende omgeving. Vis water voor de tent. Zwemmen in de rivier mogelijk met een klein strandje. Kost bijna niks om hier te staan.
1 Jahr vor

Arnold Kraan
Niederländisch
Franse camping in mooie omgeving Een camping waar bijna alleen maar fransen uit de streek staan, maar ligt in een schitterende omgeving. Vis water voor de tent. Zwemmen in de rivier mogelijk met een klein strandje. Kost bijna niks om hier te staan.
1 Jahr vor