Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (3 stimmen)

Le Git

7 Monnet le Bourg
39300, Montigny-sur-l'Ain (Jura)
Frankreich

Le Git ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Montigny-sur-l'Ain (Jura), Frankreich. Le Git hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Antonia
Niederländisch
Camping Du Git is een eenvoudige camping met hele ruime plekken. Wij zijn hier al vier keer geweest, omdat de prijs/kwaliteit prima is! Voor rond de 20 euro per nacht krijg je een grote plek voor je tent met prachtig uitzicht en binnen een straal van een paar kilometer Lac du Chalain (= een prachtig helder meer waar je heerlijk in kan zwemmen). Het sanitair is authentiek (trekken aan een ijzeren koord bij het douchen) en schoon. Er komt een pizzabakker langs en er is 1x per week een bbq avond. Patat kan je bij de eigenaar halen (wel je eigen pan of bak meenemen). Jonge kinderen kunnen zich vermaken bij het springkussen en eenvoudige speeltuintje. Voor tieners is er niets te beleven (wel zo fijn als je geen behoefte hebt aan veel drukte van tieners om je heen). Kortom, een prima camping wanneer je in een mooie, rustige omgeving wilt vertoeven zonder de hoofdprijs te betalen.
1 Jahr vor

EvtK
Niederländisch
Camping is erg mooi gelegen, met vanaf verschillende plekke weids uitzicht om de omgeving. De plekken zijn ruim, hier en daar afgeschermd met haagjes en redelijk vlak. Wij hadden een plek met zowel 'ochtends als 's avonds zon en toch de achterkant van de tent hele dag in de schaduw. Ideaal. En vooral prachtig uitzicht. De eigenaar is een wat stugge Fransman, kwam niet veel uit. Z'n vrouw daarentegen heel behulpzaam en aardig. We waren in het voorseizoen, dus vrij rustig op de camping. Hierdoor was enkel het wc-gebouw open, dat aan het verblijf van de eigenaren is gebouwd. Werd wel goed schoongehouden, maar in opzet niet prettig. Geen gescheiden mannen/vrouwen. 3 wc met 1x hang en je staat je tanden te poetsen naast de wc's (go figure). Camping ligt vlak naast een boerenbedrijf met veel koeien. Leuk: elke ochtend en middag een bende koeien over de camping. Minder leuk: heeeel veeeel vliegen en de weg die door de camping loopt ligt onder de flatsen.
1 Jahr vor

van den Heuvel
Niederländisch
Mooie, fijne uitvalsbasis om dit deel van de Jura te bekijken. Wij hadden n fijne, grote plaats met mooi uitzicht. Net sanitair, het douche- en afwaswater mag warmer. Elke ochtend vers brood. Hele vriendelijke en gastvrije eigenaar! Wij komen hier graag nog eens terug.
1 Jahr vor