Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (4 stimmen)

Le Bois Joli

2, rue de Châteauneuf
85710, Bois-de-Céné (Vendee)
Frankreich

Le Bois Joli ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Bois-de-Céné (Vendee), Frankreich. Le Bois Joli hat wifi, ein camping geschäft, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Echelon
Niederländisch
Eind mei 2016 waren een aantal plaatsen te drassig om daarop een caravan te plaatsen. De weinige recreatieve plekken voor de kampeerder (veel mobile homes en vaste staanplaatsen) en speel gelegenheid bij de sanitaire unit waren op dat moment niet goed onderhouden. Illustratief was dat rond een sanitaire unit de afgevallen bladeren en dode takken van de afgelopen winter er nog lagen (eind Mei begin Juni). Al met al een rommelige aanblik hetgeen je niet verwacht van een "Camping Cheque" camping. Het sanitair was netjes, maar voor een groot deel afgesloten, o.a. de urinoir unit.
1 Jahr vor

Ludo Cleiren
Niederländisch
Dit is een camping zoals de echte kampeerders met tent of caravan het wensen. Een camping met nog voldoende ruimte voor tent en caravan, een camping met prachtig sanitair, mooi zwembad, bar, wifi, tennis, visvijver, voldoende animatie. Dit is een camping waar rust heerst wanneer je het verwacht. Dit is een camping waar kleine kinderen zich kunnen uitleven in de zandbak, aan de schommels, op de trampoline. Als bejaarde kampeerder vind ik deze camping één van de allerbeste die we de laatste 20 jaren hebben bezocht. "Een AANRADER !"
1 Jahr vor

Erica
Niederländisch
leuke camping, vooral gezien het grote aantal faciliteiten dat je krijgt voor de 2 sterren: zwembad, speeltuin, gratis tennisbaan, volleybal, kantine, snackbar, en mooi plaatsen met zowel zon als schaduw. jammer dat er voor onze zoon van 1,5 geen goede sanitaire gelegenheden waren, maar het plan is dat er in 2008 een nieuw washok zou staan. het huidige sanitair was ook niet heel luxe. de gastheer en gastvrouw zijn ontzettend vriendelijk. mevrouw spreekt uitstekend engels.
1 Jahr vor

Bik
Niederländisch
Wij kwamen per toeval op deze camping. Hij ligt wat landinwaarts en daardoor moet je overal met de auto heen. Het zwembad was mooi en vrij ruim. Op het terras kun je warm eten. Er worden ook avondactiviteiten georganiseerd op het terras. Camping is Frans georiënteerd. Wij hebben voor 4 personen met caravan en tent 32 euro per nacht betaald. Sanitair werd 2 keer per dag schoongemaakt.
1 Jahr vor