Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4.5 / 5 (10 stimmen)

La Vernède

Le Cap del Prat
30270, St. Jean-du-Gard
Frankreich

La Vernède ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in St. Jean-du-Gard, Frankreich. La Vernède hat wifi und ein camping geschäft. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Balthazar
Niederländisch
Heerlijk weekje in de natuur en een stapje terug uit de virtuele biotoop. Erg rustig met mooie omgeving. In de buurt optie tot cliffjumping en canyoning voor de oudere kids.
10 Monate vor

Rutger
Niederländisch
Nergens hebben we zulke grote plaatsen als op deze camping. Veel groen en bomen, tegelijkertijd veel uitzicht over het dal. Onze plek lag aan de rivier, maar alle plekken hebben wel wat. De kinderen hebben veel in de rivier gespeeld. Dammetjes bouwen, springen van rotsen en op ontdekkingstocht langs de rivier. Verderop kan er gesprongen worden van 8 meter hoog... Dit jaar waren er meer warme douches. Sanitair is simpel, maar schoon. Goede BBQ plekken. Klein winkeltje met goede en goedkope wijn. Camping is sowieso goedkoop. Bakker komt elke dag met verse broodjes.
1 Jahr vor

serree
Niederländisch
al sinds de jaren 70 komen wij hier op deze camping en nog steeds is dezelfde familie eigenaar. Idyllisch gelegen aan de heldere Gardon (bevers!) is het ook voor kinderen een paradijs. Niet te vergelijken met alle campingketens aan zee. Leuk contact met Fransen en lekker tot rust komen.
1 Jahr vor

Nell
Niederländisch
Een prima camping met mooie ruime plaatsen. Sanitair is wat gedateerd maar erg schoon. Het sanitair wordt zeker 6x op een dag schoon gemaakt. Prijs/ kwaliteit is in verhouding. Vind maar eens een camping aan een riviertje met zulke ruime plaatsen. De omgeving is prachtig. In het dorpje kun je je dagelijkse boodschappen goed halen. Goede restaurants. De camping-eigenaar en zijn moeder zijn gastvrij als ze dat moeten zijn. Altijd fijn om hier weer een paar weken te zijn. En te genieten van wat het franse leven je te bieden heeft. Zon, wijn en fijne mensen om je heen. Dat doet de batterij weer opladen om weer een jaar hard te werken.
1 Jahr vor

Pieter Simons
Niederländisch
Mooie ligging aan een van de takken van de Gardon, goede wandelmogelijkheden. Bakker komt op camping, voor andere dingen naar St. Jean du Gard 4 km verder. Ruime plaatsen, maar veel te weinig sanitair. (2 hurk wc's, twee zit wc's en twee douches, daarnaast nog 4 wastafels, bestek-wasbak en wasgoed-wasbak. Warm water af en toe. Wordt wel zeer goed en regelmatig schoongehouden. Eigen WC-papier meenemen). Je kunt er tafeltennissen op een mooie tafel. Rustig, kinderen spelen lekker in de beek. Ook goede vismogelijkheden. Groot contrast met luxe camping camp du Mas in nabijheid
1 Jahr vor

Rene
Niederländisch
Ik ben hier jaren geweest, maar door de eigenaar wordt er weinig aan gedaan. 10 jaar geleden stond er nog een glijbaan en schommels, maar door de veroudering hebben ze die weggehaald, hiervoor is ook niets terug gekomen. Plaatsen zijn ruim en voldoen aan de eisen, het sanitair zeker niet. Er is 1 warme douche waar men met 30 à 40 gezinnen gebruik van moet maken. Je moet er niet raar van op staan te kijken dat je ruim een uur kwijt bent voordat je weer bij je tent bent. Overigens is de camping 's nachts niet afgesloten en iedereen kan om 02.00 uur met zijn dieseltje langs je tent rijden. Overdag is het wel lekker rustig op de camping, niets mis mee... Onze ervaring is ook dat er meer tenten/caravans staan waarvoor ze vergunning hebben. Dit is voor de oppervlake niet echt een probleen, maar wel voor die ene douche... Wij hebben nu een keer of 10 op deze camping gestaan en moet eerlijk zeggen dat met telkens iets minder werd, en steeds iets duurder... prijs/kwaliteit is zoek..
1 Jahr vor

Piet Beckers
Niederländisch
Perfecte camping voor rustzoekers in een prima wandelomgeving. Op wandelafstand van een gezellig dorpje met restaurants en winkeltjes. Sanitair is ouderwets maar zeer proper! Vriendelijke ontvangst en ruime, schaduwrijke campingplaatsen aan een rivier met goede zwemmogelijkheden. We hebben twee weken genoten.
1 Jahr vor

Klaartje Rabenberg
Niederländisch
Kleine eenvoudige camping met vooral veel Fransen. Niet erg aardige eigenaar. Sanitair erg oud en eenvoudig. Wel aan rivier, plekken zijn redelijk groot. Camping is redelijk goedkoop.
1 Jahr vor

Inge
Niederländisch
Leuke camping aan een riviertje met ruime plaatsen, in een prachtige omgeving. Elke ochtend lekker vers brood, gebracht door de bakker. Sanitair op zich goede staat, wel weinig voor vele campinggasten en niet altijd warm water (zonneboiler). Gezellig sfeervol dorpje op nog geen 5 km van de camping. Vele leuke wandelmogelijkheden in de nabije omgeving.
1 Jahr vor

Chantal
Niederländisch
Camping La Vernede nabij St Jean du Gard was een echte ontdekking. Grote plekken, heerlijk riviertje. Eigenaren attent en op afstand, prima. Elke ochtend vers brood, winkeltje aanwezig. Bovendien op fietsafstand van een leuk dorpje...
1 Jahr vor