Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen)

La Venise Verte

178, route des bords de Sèvre
79510, Coulon (Deux Sevres)
Frankreich

La Venise Verte ist ein Campingplatz in Coulon (Deux Sevres), Frankreich. La Venise Verte hat wifi, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Jacqueline
Niederländisch
Sanitair is om te huilen, oud maar vooral vies. Heeeel vies. 5 douches per geslacht voor zo'n grote camping kan gewoon niet meer. Geen internet bereik en WiFi werkt niet. En de camping staat bom en bomvol en dat in Corona tijd. Avond voorafgaand aan aankomst nog een mail gekregen dat vanaf 12uur de plek vrij is, en als je dan om 1245 aankomt is de receptie dicht. En dat in het hoogseizoen terwijl je vol staat... Na 1 uurtje besloten slecht 1 nacht te blijven ipv 1 week. Met gierende banden door.
1 Jahr vor

Arjan
Niederländisch
Rustige, groene camping. Sanitair is verouderd. Wordt wel redelijk schoon gehouden.Wel gratis warm water en douche. Medewerkers zijn vriendelijk. WiFi is gratis, maar alleen redelijk bereik rondom de receptie en WiFi punt. Klein recht toe recht aan zwembad, wel verwarmd water. Van het restaurant geen gebruik gemaakt. Prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Echter naar onze mening geen 4 sterren.
1 Jahr vor

A.Kalfsterman
Niederländisch
Dit is een mooie groene camping die erg rustig is. Toen wij er waren, waren er weinig kinderen en vooral ouderen. Camping is mooi gelegen en heeft in principe alles aan boord, maar toen wij 's avonds uiteten wilden, kon dat helaas niet. In het hoog seizoen op zaterdag was het restaurant niet open! Ok, dan maar afhalen, helaas dat was niet mogelijk. De beloofde pizzeria dan? Nee ook niet. Op basis van de informatie in Acsi gids zijn we hierop afgegaan, maar daar klopt dus helaas niets (meer) van....Daarnaast viel het niet mee om de afwas met koud water weer schoon te krijgen en een koude douche maakte het geheel compleet: dit nooit weer! Jammer, eerste indruk was geweldig: tweede indruk niet.
1 Jahr vor

Marion en Ton Slijkhuis ( NL )
Niederländisch
Zeer goed georganiseerde camping.Brood op de camping verkrijgbaar.Restaurant met thema's. In voor-seizoen alleen open op vrijdag en zaterdag. Dorp Couarde op 2 km voldoende eetgelegenheden. ECO camping: ipv lantaarnpalen verlichting in de grond. Nummerbord herkenning: geen pasjes.Kranen met sensoren.Zeer vriendelijke receptie. Schoon. Jammer toiletpapier op de gang. Schitterend fietsgebied.
1 Jahr vor

Geert
Niederländisch
Gelegen in een schitterend moerasgebied is het voor kajakkers/kanovaarders een prachtige speeltuin. Ook wandelend en fietsend kom je ogen tekort. De camping is heerlijk rustig met ruime en groene plaatsen. Een zeer prettige bemensing van de receptie die er alles aan doet het je naar de zin te maken. Het saniatair wordt goed bij gehouden en is iedere keer weer schoon, dat je het papier uit de openbare ruimte mee moet pakken was voor ons geen probleem. Aardige plaatsen en plaatsjes in de omgeving. La Rochelle is zeer de moeite waard om op een mooie dag te bezoeken.
1 Jahr vor

wim
Niederländisch
Vooraf nog nooit gehoord van "la venise verte" en nu weet ik waarom ... iedereen wil deze prachtige (fiets) streek geheim houden! Aangename, rustige camping met mooi onderhouden chalets,mooi zwembad en lekker in het groen. Een plaats om echt te genieten! In de buurt voldoende om te bezoeken: charmante dorpen zoals coulon, La Garette, Voulon, ... zeker ook de abdij van Maillezais bezoeken en in een klein uurtje sta je reeds op Ile-de-Ré of La Rochelle. Kort: een aanrader!
1 Jahr vor

Esther
Niederländisch
Fantastische groene camping met zeer vriendelijke eigenaren. Veel mooie fietsroutes in de buurt. Wij waren er de 1e week van juni, restaurant was nog niet open.Zwembad ging 7 juni open. Ik moest naar de dokter en de eigenaresse heeft alles voor mij geregeld. Wij hebben een topweek gehad.
1 Jahr vor

Jaap
Niederländisch
Plaatsen varieeren van 80 m² tot 170 m², opletten met reserveren, lengte kampeermiddel doorgeven, douches iets te smal, toiletten laag. Mooie uitvalsbasis om in de omgeving te fietsen, leuk zwembad en kinderspeelplaats.
1 Jahr vor

controltje
Niederländisch
Mooie groene camping. Mooi sanitair. Goed onderhouden. Zwembad ideaal is de hele dag open, zelfs 's-avonds. Ruime plekken, plek zelf uitzoeken. Veel engelsen, maar wel leuk. Restaurant aanwezig, niet voordelig. Acsi-prijzen. Mooie omgeving, heerlijk om te fietsen, heeft wat weg van Giethoorn maar dan anders. Veel slootjes, dus vlak land, goede fietspaden met routenummers. Centrum Coulon gezellig gerestaureerd, maar klein, weinig winkels. Restaurantjes genoeg. Restaurant bij bruggetje niet aan te bevelen, slecht vlees, slappe boontjes, kale sla, frietjes en sla tegen bijbetaling, wordt het nog 18,-.
1 Jahr vor

Spaan46
Niederländisch
Camping ligt bij een dorp, waar je met een roeiboot of motorboot door de kanalen en sloten kunt varen in een bijzonder natuurgebied. De camping zelf is gedeeltelijk voor vaste plaatsen en een apart deel voor de toercaravans. Het sanitair is niet echt het nieuwste van het nieuwste, maar was ondanks dat het weer niet best was, toch schoon. De slagboom van de camping werkt op de nummerplaat van de auto. Er was ook een zwembad, maar dat was reeds dicht. Er was ook een restaurant bij, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.
1 Jahr vor