Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (7 stimmen)

La Rouvière

Route des Gorges
7150, Vallon Pont d'Arc (Ardeche)
Frankreich

La Rouvière ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Vallon Pont d'Arc (Ardeche), Frankreich. La Rouvière hat wifi, ein camping geschäft und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Johan en Angela
Niederländisch
Camping met perfecte ligging. We werden vriendelijk ontvangen, niets mis mee. Geen wifi aanwezig, was kapot en kon wel enkele weken duren voor hij gerepareerd zou zijn !!? We hadden een mooie plek aan de rivier niets mis mee. Het sanitair is modern, met voldoende warm water maar dat bv de vloer in het toiletgebouw ook schoongemaakt moet worden heeft de schoonmaker nog nooit gehoord, zeer jammer want het gebouw op zich is prima en ook enkele vloertrekkers bij de douches zou al zeer veel zand op de vloer schelen. Gezien het aantal gasten mag het schoonmaken/controle wel iets frequenter. Van deze camping kan met zeer weinig moeite een pareltje gemaakt worden maar op dit moment is dat het zeker (nog) niet.
1 Jahr vor

D.
Niederländisch
Zeer gastvrije camping, zeer vriendelijk personeel, unieke ligging, maar zeker geen luxe. Sanitair voldoende proper. Back to basic !
1 Jahr vor

M
Niederländisch
Super ligging, wc en douches heel schoon. Je weet als je hier boekt, je geen luxe moet verwachten.
1 Jahr vor

Arnhem Christophe
Niederländisch
na wat zoeken vonden we deze camping bij de arc zelf. snel mailen met 2 vragen of er plaats net aant water was en of er wifi was. netjes kregen we een mail terug dat er een plaatsje vrij was aant water en wifi niet overal maar wel beschikbaar. eens aangekomen werden we onvriendelijk ontvangen. bleek dat we toch geen plek hadden aant water en van wifi was er zelf geen sprake. deze zou pas later geplaatst worden. dus onze 2 verwachtingen waren al om zeep. zonder uitleg onze plek zelf gaan zoeken.en dan begon het 3 nachten niet geslapen door het geluid van jongeren en dit steeds tot 4 uur en uitslapen vergeet het met de drukke kajakactiviteit is er al vroeg heel veel lawaai. sanitair is modern maar niet onderhouden en idd das deels door de mensen zelf maar moesten ze trekkers voorzien kunnen we al meer. en mayo en ketchup half jaar overtijd in resto maakte het af. uit pure wanhoop zijn we dan maar 1 dag vroeger vertrokken en gevlucht naar een andere camping. ons zien ze daar nooit meer
1 Jahr vor

wietze
Niederländisch
IN het voorseizoen super om een lang weekend naartoe te gaan. De camping is leeg, de rivier is vol en het weer is heerlijk. Niet te heet, maar vaak wel stabiel en zonnig.
1 Jahr vor

tcjvandijk
Niederländisch
Laat ik beginnen met het enige positieve aan deze camping: de ligging. Daar valt niets op af te dingen, prachtig. Maar nu komt het: tijdens ons verblijf waren er een twee jeugdkampen met tientallen jongeren die heel veel lawaai maakten tot diep in de nacht. Auto's rijden midden in de nacht over de camping, keihard gillen en schreeuwen tot 4 uur 's nachts. Vreselijk, deze camping nooit meer voor ons. Dit kan echt niet. Er is geen enkel toezicht zo lijkt het en er heerst, vooral 's avonds, een vreemde haast akelige sfeer. Geen aanrader in ieder geval.
1 Jahr vor

Jean-paul
Niederländisch
De ligging was perfect... de uitbating gewoon boertig. Afgeblaft worden bij elke vraag Wifi was een ramp, bijna geen verbinding. Het sanitair was vuil, douches waren smerig en de toiletten hingen vol stront. Zelden of nooit warm water. Het enige voordeel aan deze camping is de gunstige ligging.
1 Jahr vor