Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (4 stimmen)

La Mariflaude

9 rue des Sapins
33990, Hourtin / Hourtin-Plage (Gironde)
Frankreich

La Mariflaude ist ein Campingplatz mit 200 Stellplätzen in Hourtin / Hourtin-Plage (Gironde), Frankreich. La Mariflaude hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

e v/d velde
Niederländisch
Simpele ontvangst een sterk verouderd sanitare,back to the 70's. Geen kampwinkel en geen brood je Moest iedere dag naar het dorp. Wel veel ruimte zoek maar een plaatsje en plak maar wat je nodig heb.
1 Jahr vor

Fam. Limbos
Niederländisch
Camping La Mariflaude is een zeer ruime camping met veel schaduwrijke plekjes, zeer ruime plaatsen waar veel Fransen een vaste stacaravan hebben. Samen met ons zaten er enkele Engelsen en 1 of 2 Nederlandse koppels. Wij huurden een sta-caravan (Mobilhome) en deze was zeer recent en perfect in orde, doch 'op zijn Frans gepoetst'. De zaakvoerder zit een ganse dag in zijn bureau en doet niet veel... de slagboom kwam onverwacht terug naar beneden op onze wagen met een ferme deuk tot gevolg... hij heeft het gezien...nu zijn we nog bezig via de verzekeraar om dit terug te vorderen want hij ontkent dit nu ! Verder was het sanitair (2 grote blokken) minstens 25 à 30 jaar oud en 1 van de 2 blokken was gesloten, de andere douches waren vuil, haren in douches, gebruikte rubbertjes op de grond... je geeft beter 100 EUR meer in de andere campings in de buurt van Hourtin. Het zwembad was koud maar wel proper aangezien er niemand in ging ! Hourtin nog wel, Mariflaude niet meer !!!
1 Jahr vor

merlevede
Niederländisch
zeer slechte ontvangst, sanitair voor de helft open en vuil!!!! gras lang!! wij waren daar rond 15 augustus! we zijn maar 1 nacht gebleven.
1 Jahr vor

Familie de Kluiver
Niederländisch
Rustige camping met mooie grote plekken die je zelf kan uitzoeken. Alleen het sanitair is zeer oud moet nodig vervangen worden. Zwembad is leuk voor kinderen tot 10 jaar er is niks in het zwembad en dat was wel jammer. Het strand is 10km rijden en beveiligd want de zee is erg gevaarlijk voor kleine kinderen
1 Jahr vor