Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (4 stimmen)

La Beaumette

142, Route du Plan de la Tour. CD 25
83120, Ste. Maxime
Frankreich

La Beaumette ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Ste. Maxime, Frankreich. La Beaumette hat wifi, ein snackbar, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Francis de graaf
Niederländisch
Ik kom hier al 28 jaar met heel veel plezier. Voor mij is deze plek altijd als thuis komen. Nathalie en haar man zijn behulpzaam en aardig en als er iets aan de hand is word het opgelost. De camping word steeds mooier met betere faciliteiten. De mooiste plek voor mij!
1 Jahr vor

VAN BARNDT W.
Niederländisch
Kleine rustige camping, met vooral buiten het seizoen een wat ouder publiek. Sanitair heel netjes en wordt dagelijks gekuist. Heel vriendelijk onthaal. Veel grote winkelketens in de onmiddellijke omgeving. Voor ons, die van rust houden, zeer aangenaam. Feestvierders en lawaaimakers kunnen dit rustig oord beter vermijden want ze zijn er zeker niet welkom.
1 Jahr vor

yscholte
Niederländisch
In de drukste tijd van het jaar stonden wij met onze tent op deze camping. De camping is makkelijk bereikbaar, niet al te groot en ligt vlakbij o.m. een grote supermarkt. Personeel vriendelijk en overal gratis wifi (nieuw in 2011!). De bodem waar we op stonden was zwarte grond/klei. De eerste dag hebben we flink veel regen gehad, dus middenin de blubber. Bah! Een groot nadeel van de camping vonden wij dat het direct aan een erg drukke weg ligt. Overdag hoorde je de toeterende auto's die stil stonden in de file. 's Avonds en 's nachts had je erg veel last auto's die van rotonde naar rotonde raceten, dus veel optrekken en remmen met piepende banden. Alsof ze door onze tent reden. Erg onrustig. Alleen al om deze reden zou ik nooit meer naar deze camping gaan. Jammer, want het is niet makkelijk om een aardige kleinschalige camping mét zwembad en verder aardige faciliteiten in deze regio te vinden.
1 Jahr vor

Pieter
Niederländisch
Had geboekt bij deze camping kregen een plaats in een hoek achter op de camping dit was een plaats welke niet op plattegrond voorkwam in zwart zand vol met oude bladeren en modder. Men gin de bomen snoeien met hele dag lawaai en stofblazen zonder ergens rekening mee te houden en als toppunt parkeerde men een naar diesel stinkende grote vrachtwagen met hoogwerker op nauwelijks een meter naast onze voortent hele dag en nacht stank in tent en caravan. Campinghouder deed niets en haalde de schouders maar op . Ook internet wat er zou zijn was er bijna nooit of slecht.medewerkster was enige welke behulpzaam en vriendelijk was. Men compenseerde wel met een dag gratis maar dat weegt niet op tegen de ergernis en verpeste dagen. Als camping noem je een plaats met uitzicht op een hek op enkele meters afstand met daarachter ruwe bossen geen campingplaats maar een parkeer of industrieterrein.
1 Jahr vor