Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (7 stimmen)

Koawa Les Reflets du Quercy

Mas de Bastide
46150, Crayssac
Frankreich

Koawa Les Reflets du Quercy ist ein Campingplatz in Crayssac, Frankreich. Koawa Les Reflets du Quercy hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Mayke Herberts
Niederländisch
Echt een heerlijke camping. Mooie ruime camping plaatsen en schoon sanitair wat ook door de kampeerders zelf netjes wordt achtergelaten. Broodservice op de camping en ook het restaurant biedt eenvoudige, maar prima maaltijden. De omgeving is werkelijk prachtig!
1 Jahr vor

Esther
Niederländisch
Een erg fijne vakantieplek. Mooie omgeving en lekkere wijnen! De camping heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie; zwembad, restaurant, goede service etc. En is ook weer niet te groot om als schreeuwerig en massaal te worden ervaren. Je hoeft er niet bang te zijn om je Nederlandse buren tegen te komen, maar voelt je wel thuis door de gemoedelijke sfeer. De Nederlands/Franse beheerders zijn heel sympathiek, ambitieus en klantgericht. Ook is alles mogelijk, van eigen tent of caravan tot zeer fraaie ingerichte safaritent en chalets. Kortom, een aanrader.
1 Jahr vor

B. Hansink
Niederländisch
De camping heeft wat hoogteverschil op het terrein. Door het gebied waar de camping ligt is de begroeiing minder. De grond is rotsachtig. De omgeving is mooi en de bezienswaardigheden van de Dordogne liggen op zeer redelijke rij afstand. De camping heeft staanplaatsen en diverse accommodaties. Wij hadden een Masaai tent (soort safaritent) gehuurd. Deze is zeer comfortabel. De gehele camping is netjes en wordt goed bijgehouden. Hier en daar is men nog bezig een en ander te vernieuwen omdat de afgelopen jaren door de vorige beheerders weinig is gedaan. De nieuwe beheerders zijn Nederlanders die er de schouders onder zetten om van deze camping een succes te maken. Wij gaan zeker terug
1 Jahr vor

QvdK
Niederländisch
Mooie ruime camping plaatsen, vriendelijke staf (stel uit Nederland) en schoon sanitair wat ook door de kampeerders zelf netjes wordt achtergelaten. Broodservice op de camping en ook het restaurant biedt eenvoudige, maar prima maaltijden. De omgeving is werkelijk prachtig en de staf kan je helpen aan mooie fietsroutes dus fietsen lekker meenemen:) Heerlijk zwembad, ook veilig voor kleinere kinderen.
1 Jahr vor

kurt clarisse
Niederländisch
Zeer eenvoudige 4-sterren camping die vooral door Fransen wordt bezocht. touroperator.
1 Jahr vor

Peter Swolfs
Niederländisch
De camping ligt vlak bij het dorp Crayssac. Hier staan alleen huizen en geen winkels. De receptie is gesloten en men moet bellen voor service, in de hoop, dat er iemand aanwezig is. Als je aankomt is er geen parkeerplaats voor nieuw aangekomen caravans, dus meteen voor de slagboom, indien er dan geen personeel aanwezig is kun je de camping niet op. Er is geen broodservice in het voor-en naseizoen, dus elke dag naar Luzech (ca. 6km). Het grootste deel van de camping wordt door stacaravans bezet. Een groot deel van deze bewoners moet door het kampeergedeelte rijden over een stoffige weg. Tijdens het hemelvaartweekeinde was het erg druk in het stacaravangedeelte, dus er werd wat afgereden en niet bepaald 10km/ per uur! De kampeerplaatsen zijn deels verhard door een betonnen plaat, dus haringen in de grond is problematisch. Het sanitair is redelijk up to date, doch werd in de week dat wij er waren slechts 2x schoongemaakt. Mij zien ze hier niet meer terug.
1 Jahr vor

Lasker
Niederländisch
De camping ligt in het rustige dorpje Crayssac. We zijn in juli 2009 op de camping geweest met 2 kinderen (4 en 1 jaar oud). Het aantal Nederlandse gezinnen was op 1 hand te tellen. We hadden een Pagan (tent) gehuurd van de camping zelf 'Campéole'. Hier zat een complete badkamer in. Erg handig als je geen gebruik wilt maken van het sanitair van de camping. De Pagan was compleet. De bedden waren goed en schoon. De Pagan zelf was iets minder schoon (veel spinrag, stof etc.). De omgeving is prachtig en de toeristische plaatsen (Sarlat, Rocamadour etc.) zijn goed te bereiken in ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden. In Cahors (10 km rijden) vind je een grote Lidl, Carre Four en Intermarché). Crayssac zelf heeft geen winkels. De campingwinkel heeft een klein basisassortiment. Wel elke dag vers stokbrood en croissants. Het zwembad is prima, ook het peuterbad is leuk voor de kleintjes. De animatie begint om 21.30 uur en wordt druk bezocht door de Fransen. Nadeel: er zaten veel wespen in juli.
1 Jahr vor