Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (5 stimmen)

Koawa La Buissière

Route de l'Aven d'Orgnac D176
30430, Barjac (Gard)
Frankreich

Koawa La Buissière ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Barjac (Gard), Frankreich. Koawa La Buissière hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Nicky
Niederländisch
Hele hartelijke ontvangst. 3km van Barjac. Kan op de fiets (wel klimmen naar de camping toe) en wandelen (1/2 uurtje). Heerlijk zwembad. In hoogseizoen brood te bestellen. Schoon sanitair.
3 Monate vor

Virginia SONNERY
Französisch
Très agréable séjour comme d'habitude nous venons dans ce camping un an sur 2 c'est la 5e fois que nous venons toujours autant avec plaisir
3 Monate vor

Fam F
Niederländisch
Een erg geslaagde vakantie gehad mede dankzij het goede weer en de fijne rustige camping. Eigenaren zijn vriendelijk en erg betrokken. Spreken redelijk Engels. In de omgeving is voldoende te doen! Op de camping zelf veel Franse, Belgische en hier en daar ook Nederlandse gasten. Naast voornamelijk schaduwrijke plaatsen voor tenten ook mobile homes aanwezig. De camping biedt voldoende animatie/avond programma voor jong en oud. Goed zwembad en mogelijkheid om s'ochtends brood af te halen. De camping beschikt over twee sanitair gebouwen, mannen en vrouwen niet gescheiden. Ondanks dagelijkse schoonmaak was het regelmatig vies. Al met al scoort de camping een dikke voldoende!
1 Jahr vor

Alie van Dijk
Niederländisch
Vogelgezang als ik wakker word, rust alom op een mooie camping in de Gard. Op de grens van de Ardeche en de Cevennen. We zijn hier twee weken in een mooi mobielhome, van alle gemakken voorzien. We hebben een fijne plek met zon en schaduw. Rondom de camping zijn veel wandelmogelijkheden. De omgeving is schitterend, mooie oude stadjes met mooie provencaalse markten.
1 Jahr vor

Stella
Niederländisch
Heerlijke vakantie gehad op deze camping. Beheerd door een lief stel en hun kinderen. Familiaire sfeer. Wel wat veel mobil homes, maar met vriendelijke bewoners. De plekken voor de tenten zijn ruim genoeg (onze stormtent paste er makkelijk). Er zijn veel schaduwrijke plekken maar ook een aantal zonnige. Lekker zwembad met voldoende nieuwe ligbedden. Het sanitair is vrij schoon, biedt alleen niet heel veel privacy omdat de hokjes van boven en onder open zijn, dus geluiden en geuren worden in het gebouw verspreid. Lekker warme douches. Barbecuen mag op de daarvoor aangegeven plek. Was even wennen ipv voor de tent, maar was eigenlijk erg gezellig! Aanspraak etc. Kortom een lekkere vakantie gehad (7 nachten) en dichtbij allerlei moois! We hadden aanvankelijk 12 nachten geboekt, echter wilden we nog wat dagen naar de kust en het was geen probleem om ons geld terug te krijgen.
1 Jahr vor