Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Huttopia Oléron Les Pins

17, Avenue des Bris
17370, St. Trojan-les-Bains (Charente Maritime)
Frankreich

Huttopia Oléron Les Pins ist ein Campingplatz in St. Trojan-les-Bains (Charente Maritime), Frankreich. Huttopia Oléron Les Pins hat ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Jansson
Niederländisch
Supervriendelijk ontvangst! Geweldig. Mooie plaatsen, Kris kras door elkaar heen. Elke plek is anders en elke ligging is anders. Alle plekken liggen tussen de bomen. Laag of op een heuveltje. Zwembad is klein, maar netjes en verwarmd. Het terras met de ‘foodtruck’ is erg gezellig en laagdrempelig om wat te eten of te drinken. De kinderanimatie is ook goed, veel knutselen met de natuur. Soms spellen in de avond, een filmavond en boomklimmen. Kinderen zoeken elkaar op in de leuke speeltuin, naast het terras. Er is altijd wel iemand om mee te spelen of te zwemmen.De camping ligt op fietsafstand van het strand.
3 Monate vor

Piet
Niederländisch
Dit was inmiddels onze 4de huttopia camping. Wij hebben goede ervaringen met huttopia, door aanwezigheid van zwembad en voldoende schoon sanitair. We vinden dat er op deze locatie te weinig sanitair was en dat dit niet regelmatig schoongemaakt werd. Zo was er regelmatig geen papier en functioneerde meerdere douches slecht tot niet. Het zwembad was vanwege gemeenteregels enkele dagen gesloten(, dit werd netjes opgelost). We vonden de staanplaatsen te klein en te veel rond het sanitair op elkaar gepropt zijn. Ook wij kregen ondanks dat we lang van te voren gereserveerd hadden, met een grote caravan, een plaats toegewezen waar wij niet op pasten. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben enorm van het eiland genoten. Vandaar dat we enkele dagen extra hebben geboekt.
1 Jahr vor

Lotus
Niederländisch
Onze kant-en klare tent was comfortabel en prima gelegen. Het onderhoud aan de tent liet te wensen over (rits kapot maar wel € 90 borg vragen bij aanvang voor schade aangebracht door de gast). De inrichting van de tent was mager: goedkoop en oud meubilair. Verder waren de medewerkers weinig klantvriendelijk. Ik had niet het idee dat het zou helpen om ter plekke feedback te geven. Wel hadden ze er wel een warm zwembad, maar dat was een beetje vies, (net als de toiletruimte en de douches). De douches waren regelmatig koud en gingen om de twee seconden uit. Wel was er een ontzettende leuke band op donderdagavond; en een gezellig terras. Ook het publiek dat op Huttopia komt is gezellig. Het eiland d'Oleron is zeker een bezoek waard.
1 Jahr vor

Audrey
Niederländisch
Mooi aangelegde camping. Wij kamperen voornamelijk in Duitsland en Oostenrijk, waar het sanitair altijd tip top in orde is. Dat viel op deze camping dus erg tegen. Toiletten waren regelmatig verstopt, bloed naast het prullenbakje zat er een paar dagen, toiletpapier was vaak op. Als je je hier niet zo aan stoort (dit is voor Franse campings ook niet ongebruikelijk) is het een prima camping voor een heerlijke strandvakantie. De pizza's die op de camping verkocht werden waren prima. Op de fiets kun je 's ochtends lekker brood bij de bakker in het dorp halen. Daar staat dagelijks ook een leuke markt met heerlijke verse producten. Op de fiets naar het strand. De hele vakantie (2,5 week) rond de 23 graden geweest, heerlijk!
1 Jahr vor

Michiel
Niederländisch
Mooie camping met erg leuke plekken. Maar je merkt wel dat Hutopia er nog maar net mee begonnen is, toiletten worden niet heel regelmatig schoongemaakt bijvoorbeeld, medewerkers erg jong en onervaren, dus komt weinig uit. Ze zijn niet onaardig, maar ook niet echt behulpzaam.
1 Jahr vor

vis
Niederländisch
safaritenten zijn ok wij hadden er eentje met douche toilet maar er kan wel heel veel ongedierte naar binnen! de tenten zijn vrij open er lagen heel veel keutels onder de bedden! ik hoop van hagedissen en niet van ratten! (de overbuurvrouw had het over ratten) schoonmaken doen ze niet hoor! het was allemaal wat oud er moet wel wat onderhoud gedaan worden aan het zwembad aan het groen aan de tenten. wifi is minimaal tot geen! het eiland is wel leuk en de stranden zijn mooi! ps neem niet dat stomme treintje dat is veel te duur!
1 Jahr vor

Petra
Niederländisch
Leuke kleinschalige camping met relaxte sfeer, vriendelijk personeel. Sanitair echter geen goed woord voor over. Douches moesten bijna constant ingedrukt worden en dan was er nog bijna gee water . Nooit een schoonmaker gezien die de toiletten deed alleen de vloeren werden gedweild. Leuk zwembad en speeltuintje en gezellig plekje bij pizzawagen. Plekken niet altijd even goed aangegeven waar de ene begint en de ander ophoudt. Wel erg vriendelijk personeel.veel Nederlandse vriendjes voor onze zoons van 10 en 6 jaar.
1 Jahr vor

Joke
Niederländisch
We hebben leuke dagen gehad op deze camping. Leuke omgeving, mooi terrein en veel Nederlandse vriendjes voor onze 3 jongens van 8,6 en 4 jaar. Onderhoud van het sainitair was echt slecht: douches die het 5 seconden deden of juist niet uit gingen, kranen die veel te hard stroomden, etc. Daarnaast werd het in het hoogseizoen alleen s ochtends voor 7 uur schoongemaakt en was het eigenlijk altijd vies!
1 Jahr vor

Familie Vd Beek
Niederländisch
Mooie natuur camping met sportief en aardig animatie team( niet Nederlands talig!) Nabij het strand en mooie dorpen en geweldige fietsomgeving met veel goede fietspaden. Min puntje is het sanitair, niet goed schoongemaakt en onderhouden helaas. Ondanks dat wel een aanrader!
1 Jahr vor

Annet
Niederländisch
Pluspunten: - Gezellige kleinschalige camping met een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor jonge kinderen. Redelijk veel Nederlanders. - Leuke authentieke (avond) animatie/activiteit. - Vriendelijk personeel. - Een vlak eiland ideaal om te fietsen. Waar je kokkels kan zoeken. Gezellige plaatsjes. Diverse stranden. Heerlijk betaalbare visgerechten. Minpunten: - Geen Nederlandse animatie. - Hygiëne van het sanitair bedroevend. - De knop van de douche continu ingedrukt houden en het water veranderde regelmatig naar koud. - Een redelijk drukke weg langs de camping, gelukkig genoeg plekken van de weg af.
1 Jahr vor