Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (11 stimmen)

Huttopia La Clarée

8, route des Alberts - Le Rosier
05100, Val-des-Prés
Frankreich

Huttopia La Clarée ist ein Campingplatz in Val-des-Prés, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Linda
Niederländisch
Omgeving is prachtig! Zwembad is ook prima! Maar bij aankomst hadden wij onze tent blijkbaar te ver naar achter gezet. Dit terwijl ik dit bij de receptie nog had na gevraagd voor het opzetten. Hier kwam (na lange reis met 3 kinderen) de camping manager wat van zeggen. En zij ging er meteen met gestrekt been in. Pittige dame. Geen fijn begin van je vakantie. Uiteindelijk konden wij een plekje opschuiven maar dat betekende dus wel alles weer afbreken en opzetten. Verder veel te weinig sanitair. Altijd lange rij. Ook niet altijd even schoon. Watertappunt kwam geen water uit gedurende 7 dagen van ons verblijf, de dichtsbijzijnde douche had 5 dagen geen warm water. Allemaal dingen die prima te overleven zijn maar niet voor deze prijs. Bijna 800 euro voor twee weken verwacht ik meer van. Nog wel klacht over ingediend na de vakantie. Kreeg na paar weken(!) antwoord dat zij enorm hun best gedaan hebben en dus zou mijn klacht niet gegrond zijn.
3 Monate vor

Mevr Toet
Niederländisch
Fantastische omgeving. Genoeg te beleven. Hele fijne rivier waar je in kan zwemmen en dammetjes kan bouwen.
3 Monate vor

Ferry
Niederländisch
De camping is erg mooi, veel bomen en aan het riviertje. Zou je in een hete periode komen, dan lijkt het me een geweldige plek om koel te verblijven. Wij waren er echter in een koele periode (wel in augustus) en dan is het ronduit koud. Vanwege de bergen heb je zonlicht van ongeveer 9u tot 18.30 uur. Daarbuiten is het vreselijk koud. De overige campinggasten leken hierop voorbereid. Die hadden winterjassen, mutsen, et cetera. Omgeving: geweldig! Qua sanitair - een belangrijk punt voor velen - kan ik zeggen dat de kwaliteit goed is. Altijd warm water en schoon. De kwantiteit is echter een probleem er is te weinig sanitair. Bij een volle camping moet je vaak in de rij staan.Faciliteiten: zwembad (verwarmd) prima. Er is een broodservice, de avond te voren kan je een reservering aangeven op een lijst. De snackcorner is beperkt: patat / pizza / ijs / drankjesSupermarkten:Op 20 minuten rijden in Briançon heb je meerdere supermarkten.
3 Monate vor

Jeroen
Niederländisch
We zullen proberen feitelijk te zijn. Het is een langgerekte camping met een zwembadje en riviertje aan het begin van een prachtige en naar verhouding ongerepte Alpen vallei. Een groot deel van de camping is onder de dennenbomen met heerlijk schaduw overdag; er zijn ook plekken in de zon en een tentenveld zonder bomen. De camping ligt op 1370 meter hoogte zodat de nachten fris zijn. De zon kwam over de bergen om 9:15 uur. De camping ligt een paar km van Briançon en in de Vallei kan fantastisch gewandeld worden. Er zijn 2 soorten van huren: kant en klaar tenten en emplacementen. Deze review geldt vooral voor de laatste soort. Het tweede deel van de camping heeft te weinig toiletten en douches en afwasplekken. Gevolg is dat we de hele vakantie telkens in de rij moesten staan voor al deze zaken. ’s Morgens vroeg of ’s avonds laat, maakt niet uit, telkens weer wachten omdat alles bezet is. De kinderen deden het soms in hun broek.
1 Jahr vor

Bert Timmer
Niederländisch
Ligging vlak bij Briancon en toch in de bergen is ok, hoewel er wel vaak een zware file staat. Achterin de camping zijn Geen afwasgelegenheden. Mensen doen de afwas bij het overige sanitair. Wij deden de afwas in de babyhoek. Het sanitair is ruim onvoldoende. Veel te weinig. Wil je lekker in een rij staan 's-ochtends ga vooral hier naar toe. Overal bordjes met "wil je niet in de rij staan loop dan naar voren". Dat is echter veel te ver , zeker bij hoge nood. 1 keer de afwas gedaan halverwege. Om chaggo van te worden. Kortom als er niet meer afwas, was en toiletruimtes komt is het echt onvoldoende. Je kan wel mooi schaduwrijk in het bos staan en voor een paar gelukkigen naast de rivier. Zonder stroom vindt je plek zat en ook mooie plekjes. In het begin van de camping sta je lekker vol in de zon.
1 Jahr vor

Sabine
Niederländisch
Fijn riviertje om in af te koelen. Zwembad is ok. Winkeltje op de camping is erg prijzig maar je bent zo in de grote stad briancon. Prachtige omgeving, genoeg te doen. Oneindig mooie wandelingen, forten bezoeken, grotten, raften, rodelen Etc. Personeel rijd met hun karretjes te hard over terrein. Zijn verder wel vriendelijk. Camping om nog eens terug te komen.
1 Jahr vor

Evelien
Niederländisch
Sanitair is compleet vernieuwd en schoon. Mooie omgeving, zwembad, broodjes service en speelgelegenheid voor kinderen. Heerlijk genoten van de rust.
1 Jahr vor

Mart
Niederländisch
Ligging en infrastructuur uitstekend. Het zou zo mooi kunnen zijn maar het sanitair is heel slecht. Vies, vaak verstoppingen en kapotte boilers. Prijs in voorseizoen is veel te hoog in vergelijking met andere campings in de omgeving.
1 Jahr vor

Petra
Niederländisch
Troosteloze camping onder sparrenbomen met op elk tijdstip van de dag wachtrijen voor de toiletten, voor de douches en voor de afwas. Bovendien na 1 minuut douchen koud water, dan weer een paar minuten wachten om vervolgens weer 1 minuut warm water te hebben. De omgeving is werkelijk schitterend maar er zijn vast leukere campings te vinden. Prijs is wel schappelijk. Echt verkeerde zuinigheid van Huttopia want ik zal hierdoor ook niet snel meer voor een andere Huttopia camping kiezen.
1 Jahr vor

Paula
Niederländisch
Wij hebben hier genoten. Dicht in Briancon en omgeven door de Alpen. Helaas nog veel franse hurktoiletten. Advies: maak gebruik van het toiletgebouw bij de receptie. Afgelopen zondag jeu-de-boules competitie: aanbevolen om mee te doen. Voor de echte kampeerder een aanrader.
1 Jahr vor

Olivier P.
Deutsch
Sehr netter Empfang aber jede Menge Nachteile : Kein Wäschetrockner, Kreditkartengerät defekt, Toiletten & Duschen zum Teil außer Betrieb (Nebensaison), keine Spiegeln in der Sanitäranlage und deutlich teurer mit € 15,10 für 2 Personen, 1 Zelt und ein Auto. Laut Camping.de ist der Preis von € 11,10 angegeben in der Hauptsaison für 2 Erwachsene, Caravan, Strom und Orttaxe. Wo ist der Hacken ? Wir haben weder ein Caravan noch Strom gehabt ?! Wir mußten leider das Duschen auf dem nächsten Campingplatz verschieben denn das Wasser war hier eiskalt. Das Licht für die Sanitäranlage funktioniert scheinbar nur tagsüber, Nachts steht man leider im Dunkel. Wir mußten das fettige Geschirr bis zum nächsten Campingplatz mitschleppen dann auch da, kein heißes Wasser... Also, trotz Ruhe und Wald ist ein großer Bogen empfohlen.
2 Jahre vor