Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Waschmaschinen
5 / 5 (5 stimmen)

Ficajole


F-20230, Taglio Isolaccio
Frankreich

Ficajole ist ein Campingplatz in Taglio Isolaccio, Frankreich. Ficajole hat wifi und ein restaurant. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Veerle s
Niederländisch
Prachtige camping. Ruime campingplaatsen. Heel groen en prachtig onderhouden domein. Heerlijk zwembad dat superproper is. Bar en pizzeria met heerlijke pizza's. Wil je een rustige camping, ver weg van alle tumult en lawaai aarzel dan zeker niet om naar hier te komen. Eigenaar is heel vriendelijk en steeds bereidt te helpen indien nodig. Strand op 2 minuutjes met de wagen. Winkels op 5 minuten met de wagen. Wij waren hier met onze drie kinderen, 13, 11 en 4 jaar. De kleinste fietste rond naar hartelust. Kortom, de mooiste camping van Corsica als je het mij vraagt!
1 Jahr vor

Arno
Niederländisch
Hele rustige camping maar me een heerlijk zwembad zonder strenge bewaker! 's Avonds ook nog even plonsen? Geen probleem. Lekker pizza's Relaxte sfeer. Zoek je animatie? Dan moet je zelf gaan boulen, volleyen, tafeltennissen. Naast de camping ligt een parkachtig museum.
1 Jahr vor

Van Hoek
Niederländisch
Prachtige camping Veel schaduw. Mooie goed onderhouden tuin. Heerlijk terras en zwembad. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. Hij sprak alleen Frans, maar ja. Wij stonden hier 4 nachten en daarvan waren wij 1 nacht alleen. Een bijzondere ervaring.. Het sanitair is basic. Warme douches. Er is een klein restaurant, maar wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. Wat ons betreft een absolute aanrader.
1 Jahr vor

Femke
Niederländisch
Prachtige camping. Zo zie je ze niet veel op Corsica. Heel goed onderhouden en vooral erg groen met gras op je zeer ruime plek. Vreemd genoeg erg rustig. Zelfs midden in het noogseizoen toen ik er was. Heel leuk zwembad, vriendelijke eigenaar en een strand dichtbij. Dichtbij Bastia wat erg praktisch kan zijn.
1 Jahr vor

O. Gorseman
Niederländisch
Deze zomer kwam ik bij toeval op camping Ficajole,in de buurt van Airport Bastia. Het viel mij meteen op hoe groen en verzorgd het er was. Er stond zelfs gras op de kampeerplaatsen. Niet eerder gezien in Corsica. Er waren maar een paar gasten en het was er zeer rustig. Een gezellige familie camping zonder gasten? Ik denk dat op het reclamebord na er geen bekendheid is voor deze camping. De eigenaar kon niet bij de ANWB inloggen en had wel een beoordeling. Vandaar mijn review,zoek je een camping weg van alle tumult en hoef je niet pal aan het strand,plm 5 min rijden, ga hier eens naar toe. Het restaurant heeft de beste pizza"s en de mensen zijn er buitengewoon vriendelijk. Ook is er een zwembad met hek voor klein en groot. Het is er groen en ruim met voldoende sanitair wat in goed staat is. Aanrader voor als je van de boot komt of weer op weg naar huis. En Bon Marché!!
1 Jahr vor