€29
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 April bis 15 October
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Segeln / Surfen
Waschmaschinen
4 / 5 (17 stimmen )

Familien-Erlebnis-Camping Poglitsch

Kirchenweg 19
9583, Faak am See
Österreich

In Faak am See in Karinthië vind je Camping Poglitsch. De kids vermaken zich hier in de ballenbak of zwemmen in het meer. In het restaurant eet je met het hele gezin lekkere pizza’s. Tip: maak een tripje met de kano naar het grote meer. Camping Poglitsch ligt in Oostenrijk, maar vlakbij de grens met Slovenië. Ljubljana is een uur rijden.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marcus
Niederländisch
Kamperen met 230 standplaatsen die bevolkt zijn met minimaal 400 caravans/campers/tenten. Ik heb onze plek even opgemeten: 7 x 6 meter = 42 m² (volgens hun website zou het 90 tot 120 m² moeten zijn). Helaas is het sanitair hier niet op berekend en hebben ze het schoonmaken maar opgegeven: ik heb slechts één keer een schoonmaakster gezien, die naast een emmer sop zat te roken … Zonder mijn flesje toiletreiniger zou mijn stoelgang ongetwijfeld in staking zijn gegaan. Kinderen kunnen hier vrijuit rondlopen, fietsen en spelen. Helaas ontbreekt er een centrale ontmoetingsplaats. Er is wel animatie, maar gezien mijn leeftijd kan ik daar geen oordeel over vellen. Een kleine ondiepe verbreding in een beek maakt het ontbreken van een zwembad niet minder betreurenswaardig. We zullen het maar georganiseerde chaos noemen ...
1 Jahr vor

Henk Lobeilo
Niederländisch
Camping met 230 plekken gevuld met minstens 400 caravans/campers/tenten. Ik heb ons plekje even afgestapt: 7 x 6 meter = 42 m² (op hun website staat 90 tot 120 m²). Helaas is het sanitair hier niet tegen bestand en het poetsen hebben ze dus maar opgegeven: éénmaal een poetsvrouw gezien, zittend naast een emmer sop een sigaretje te roken … Zonder mijn spuitflesje toiletreiniger had mijn stoelgang beslist een wilde staking uitgeroepen. Kinderen kunnen ongegeneerd rondrennen, fietsen en spelen. Helaas is er geen centraal punt waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Animatie is er wel, maar kan ik gezien mijn gevorderde leeftijd niet beoordelen. Een kleine ondiepe verbreding in een beek maakt het ontbrekende zwembad niet minder misbaar. Georganiseerde chaos zullen we het maar noemen ...
1 Jahr vor

Ramon
Niederländisch
We genoten van onze locatie op de camping, gehuisvest in een "verhuurcaravan". Het was adequaat uitgerust. De ruimte rondom de caravan was voor ons voldoende. Er zou veel te doen zijn voor tieners van 14 jaar, maar helaas organiseerde de camping niets. Veel jongeren verzamelden zich bij de wifi-zone en legden daar contacten. Aan de negatieve kant: - De receptie: * We werden meerdere keren onvriendelijk behandeld. Het leek alsof ze ons negeerden. - Toen we vroegen naar informatie over de camping, werd deze niet verstrekt.- Het strand van Faaker See is niet op loopafstand. Het ligt veel verder dan de geadverteerde 500 meter.- De geur in het toiletblok van de riolering was overweldigend. Het gebouw werd niet echt schoon gehouden, meerdere keren was er geen warm water.- Bij de douches en wastafels ontbraken de haakjes om je spullen op te hangen, wat het moeilijk maakte om je spullen droog te houden tijdens het douchen.- Er waren geen prullenbakken bij de dames.
1 Jahr vor

Jeanne
Niederländisch
We hadden een leuke plek op de camping, in een "mietwohnwagen" - huurcaravan. Deze was voldoende ingericht. Voor ons was de ruimte voor de caravan voldoende. Voor wat oudere jeugd, 14 jaar zou er veel te doen zijn. Helaas werd er door de camping niets georganieerd. Doordat er meerder jongeren bij de wifi plek gingen hangen maakten ze daar contact met elkaar. Negatief: - Receptie: * niet vriendelijke te woord gestaan meerder keren. Kon wel weggekeken worden. - Bij vragen naar info rondom de camping werd deze niet gegeven - Strand Faaker See is niet te voet te bereiken. Ligt veel verder weg dan de 500 meter die er vermeld wordt. - Stank in het toiletgebouw vanuit riolering is heftig. Gebouw werd niet echt schoon gehouden, meerdere keren geen warm water. - bij douches, wasbakken ontbraken de ophang haakjes waardoor het lastig was je spullen tijdens het douchen droog te houden. - ontbreken bij dames van afvalemmertjes.
1 Jahr vor

Tiemen
Niederländisch
We hebben een caravan van Gebetsroiter op deze kampeerplaats gebruikt. De caravan was keurig en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Wat betreft de camping zelf, dat was een heel ander verhaal. De vrouwen bij de receptie waren totaal niet geïnteresseerd. Er hing een rioolgeur in de douches en het sanitair was niet altijd even proper. Wij zouden deze camping niet aanraden, maar Gebetsroiter zeker wel.
1 Jahr vor

Marcel Lip
Niederländisch
Caravan gehuurd van Gebetsroiter op deze camping. Caravan netjes en volledig aan verwachtingen voldaan. Camping zelf een heel ander verhaal. Zeer ongeïnteresseerde behandeling van de dames bij de receptie. Rioollucht in de douches en sanitair niet altijd even schoon. Camping geen aanrader voor ons maar Gebetsroiter wel.
1 Jahr vor