Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (7 stimmen)

Eyrieux

La Fereyre
F-07360, Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche)
Frankreich

Eyrieux ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Les Ollières sur Eyrieux (Ardeche), Frankreich. Eyrieux hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Gert
Niederländisch
Fantastisch zwembad. Rivier met veel stenen. Niet echt een stand. Bijna alleen maar Fransen, daardoor niet echt aanspraak voor de kinderen, maar die vermaken zich prima in het zwembad.Sanitair is prima in orde (normaal toilet en zelfs stortdouche). Schoonmaak kan wel beter.
3 Monate vor

Martijn
Niederländisch
De camping is mooi gelegen aan de rivier en beschikt over gratis wifi op de hele camping, 2 mooie sportveldjes, een gratis fitnessruimte met apparaten en een heerlijk zwembad.Er werden dagelijks vele activiteiten georganiseerd waar vrijwel de hele camping aan meedeed en wat tot de late uurtjes doorging. Camping is erg Frans georiënteerd waardoor wij als enige Nederlandse familie een beetje buiten de boot vielen. Vooral onze kinderen(8,13 en 15 jr)mistte de aansluiting met leeftijdgenoten. Vooral de 2e week ook erg weinig nachtrust gehad omdat div. camping gasten tot diep in de nacht lawaai maakten. Ik denk voor Fransen zelf een leuke camping maar niet echt voor Nederlandse gezinnen. Minpuntje was ook dat er geen camping winkel was.
1 Jahr vor

Ad Waijers
Niederländisch
Nooit meer naar deze camping! Waar we het meeste shrik voor hadden "het sanitair"was niet het probleem, de servies van de medewerkers was super. Dus vraag je je af waarom dan nooit meer, wij hadden de pech dat we naast ons en tegen overons gasten hadden die honden bij zich hadden en deze overal hun behoefte lieten doen. Na vier keer de behoeften te hebben opgeruimd dit gemeld bij de medewerkers. We hadden drie weken geboekt en na een week had ik het helemaal gehad. Wel ons geld terug gehad, maar ik weet niet of het managment iets aan dit probleem gaat doen.
1 Jahr vor

Jacques
Niederländisch
Wij nederlanders hebben behoefte aan kwaliteit. Niet dat deze camping echt slecht is, maar het sanitair laat het duidelijk afweten. Nederlanders hebben, ik spreek in elk geval voor ons gezin, een bloedhekel aan franse hurk-toilettes. Nou die hebben ze hier dus wel. Maar gelukkig ook (slechts) drie gewone toiletten voor de hele camping. Van deze camping is door de zeer vriendelijke eigenaar iets moois te maken door simpelweg het sanitair gebouw te vervangen door iets nieuws. Ze doen hier echt hun best om het iedereen naar de zin te maken. De eigenaar heeft een tomeloze dosis energie. De staanplaatsen zijn ca. 80 m2. Voor ons net groot genoeg. Het riviertje is heel erg leuk, rotsen, snelstromend water, maar ook zwemmen en vissen is mogelijk. Het zwembad is een topper en ziet er geweldig uit. Complimenten zijn hier op z'n plaats. De camping wordt overwegend bevolkt door Franse gasten. Nederlanders zijn schaars.
1 Jahr vor

Corten Dirk
Niederländisch
Het sanitair met de franse "hurkwc's" is echt aan verneiuwing toe het zwembad, dat naar ik vermoed vrij recent is, is dan weer top(verwarmd)En wij zijn tot hiertoe verwend met campings waar om 22.00-22.30 stilte heerst...hier beginnen ze vrijwel elke dag om 21.00Hr te feesten tot 24.00Hr en gaan dan door beneden aan de rivier met kampvuurtjes en lawaaierig zijn..op zen frans gezegd: bas classe...of zo iets ;met andere woorden totaal niet uitgerust na de vakantie....volgend jaar terug naar LesPeupliers in Vogue...de echte Ardeche trouwens.
1 Jahr vor

Familie Robbe
Niederländisch
Wij nederlanders hebben kennelijk behoefteaan kwaliteit. Niet dat deze camping echt slecht is, maar het sanitair laat het duidelijk afweten. Nederlanders hebben, ik spreek voorons gezin, een bloedhekel aan franse hurktoilettes. Nou die hebben ze hierwel. Maar gelukkig ook drie gewone toiletten voor de hele camping. Van deze camping is door de zeer vriendelijke eigenaar iets moois te maken door simpelweg het sanitairgebouw te vervangen door iets nieuws. Ze doen hier echt hun best om het iedereen naar de zin te maken. De eigenaar heeft een tomeloze dosis energie. De staanplaatsen zijn ca. 80 m2. Voor ons net groot genoeg. Het riviertje is erg leuk. Het zwembad is een topper en ziet er geweldig uit. De camping wordt overwegend bevolkt door Franse gasten. Overigens schrijf ik dit bericht vanuit de bar op de gratis internet pc.
1 Jahr vor

Annemieke
Niederländisch
In sept. 2009 hier een week geweest. Nette, schone camping. Normale wc's en heerlijke warme douches. Lekker zwembad. Brood kan je dag ervoor bestellen en wordt dan rond 8u aan je tent gebracht! Voor de overige boodschappen kan je in 't dorp terecht, alles lekker dichtbij! Super camping! Wij zaten wel in het naseizoen en toen was het rustig, in het weekend werden wel ineens alle huisjes door fransen bezet, maar daar verder geen last van gehad. Al met al eigenlijk gewoon een aanrader.
1 Jahr vor