Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (4 stimmen)

Del Bosc

72 avenue Clénceau
66820, Vernet-Les-Bains
Frankreich

Del Bosc ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Vernet-Les-Bains, Frankreich. Del Bosc hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz und ein tennisplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad
Tennisplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Robert
Niederländisch
Deze camping is absoluut niet geschikt voor gezinnen. De ligging is prachtig, leuk riviertje, ruime plekken en schoon sanitair. De vele regels in met name het zwembad en de speeltuin maken een aangenaam verblijf onmogelijk. De regels worden door zowel de campingbaas, zijn vrouw als hun (jonge) kinderen onduidelijk en inconsequent gehandhaafd. Voor ons als Nederlanders voelde dat alsof wij niet gewenst waren op deze voornamelijk Franse camping en dat er continu op ons werd gelet. Spetteren in het zwembad of overgooien met een klein zacht balletje mocht de ene keer wel en de andere keer niet. Als er dan wat van werd gezegd gebeurde dat op autoritaire en ordinaire wijze. Hierdoor was het voor ons gezin met jonge kinderen (7,9, 11) al na twee dagen onhoudbaar geworden om nog langer op de camping te blijven. In overleg met de vrouw van de campingbaas zijn we direct vertrokken naar een camping in de buurt. Gelukkig kregen we nog wel onze aanbetaling terug. In alle jaren dat wij in Frankrijk met veel plezier kamperen hebben wij zoiets nog nooit meegemaakt. Samengevat: zeker niet naar toe gaan, maar zoek een camping in de buurt!
1 Jahr vor

Irene
Niederländisch
mooie camping, niet te groot, tegenwoordig voorzien van een verwarmd zwembad waar het heerlijk vertoeven is op de ligbedden die er naast staan. Het sanitaire bevat vaste zeeppompjes, toiletpapier maar ook papier om je handen mee te drogen. Geweldig schoon ook. Brood is op de camping te bestellen. Er is een supermarkt op loopafstand(overzijde van de weg). Het personeel is enorm vriendelijk, niets is ze teveel. Ze spreken goed engels. Het enige mindere van deze camping is dat deze langs een vrij drukke weg ligt.
1 Jahr vor

wessel en hetty
Niederländisch
09-08-2012 Door panne met onze auto, zijn we naar deze camping gesleept. We zijn zeer gastvrij ontvangen door de attente en oprecht belangstellende eigenaren. De camping ligt dan wel aan een doorgaande weg ( tegenover een kleine intermarché), maar er zijn schitterende plaatsen met uitzicht op de Pic du Canigou. Ze hebben een prima zwembad, er is 's morgens lekker brood te verkrijgen en de camping is een goede uitvalsbasis voor diverse wandelingen en uitstapjes. Goed toeven dus!
1 Jahr vor

Diane
Niederländisch
Deze camping heeft een ideale ligging aan de voet van de Canigou. We zijn er in september geweest en hadden schitterend weer. Kom hier vooral voor de rust en de natuur. De camping wordt zeer goed beheerd door de eigenaars. je wordt er warm onthaald. Het zwembad is verwarmd. We hadden onze tenten bij, maar hebben toch gekozen voor een mobil-home. Deze was kraaknet en voorzien van alle comfort. Vernet-Les-Bains is een charmant dorpje en met een goede wandelkaart (ET2349) kan je wandelingen uitstippelen van alle niveau's. Aanraders: Villefranche de Conflent en Cascade des Anglais. Tip: in september geraak je met de auto (liefst een 4 x 4) tot aan refuge les Mariailles waardoor je toch in één dag de Pic du Canigou kan bereiken. Best pittig maar wel heel mooi. Diane
1 Jahr vor