Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (3 stimmen)

de la Ferme

630 Bd du Bon Puits
6210, Mandelieu-la-Napoule (bij Cannes)
Frankreich

de la Ferme ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Mandelieu-la-Napoule (bij Cannes), Frankreich. de la Ferme hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Lonneke
Niederländisch
Na een zoektocht van een uur kwamen we eindelijk op deze camping uit. Wat een super leuke camping! De prijs is laag en dat voor een camping op 750 meter van de zee af (prijs in 2009: 21 euro, 2 pp/auto/tent, zonder stroom). Sanitair is wat ouder, maar wordt elke dag 2 keer schoongemaakt, en ziet er dan ook super netjes uit. Douchen is met muntjes, maar je hebt ruim de tijd. Eten hebben we niet op de camping gedaan maar wel was er elke ochtend vers stokbrood etc. Kunt te voet naar het strand, heerlijk. Hypermarche ligt in Mandelieu, 5 minuten van de camping. Je bent met een uur in Monaco met de auto. Kortom heerlijke week gehad daar en een prima uitvalsbasis voor de omgeving!
1 Jahr vor

stamer nl
Niederländisch
een eenvoudige schone echt nog franse camping.geen enkele luxe en daarom voor ons prima.onderhoud wordt goed uitgevoerd. restaurant is een te groot woord maar het gebodene was goed en elke morgen stokbrood enz.alles, van stad, winkels, wandelen, strand en zee, op loopafstand.wij zijn in de hele maand sept gebleven.
1 Jahr vor

veen
Niederländisch
Een goedkope camping, op 10 km vanaf Cannes. Zandstrand op 700 meter lopen. Grote Casinosupermarkt in het dorp Mandelieu.Ook is er `s avonds in de zomermaanden een leuke markt aan de boulevard van Mandelieu. Op de camping is niet veel te doen voor de kinderen, geen zwembad maar dat vonden wij niet erg. Redelijk grote plaatsen en veel nationaliteiten.
1 Jahr vor