Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
5 / 5 (10 stimmen)

Château de Valogne


71540, Sommant
Frankreich

Château de Valogne ist ein Campingplatz in Sommant, Frankreich.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen

Qualifikationen

Unterhaltung

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Joost
Niederländisch
Geweldige camping, 3e keer dat ik hier kampeer, vriendelijke mensen, gezellig terras 's middags. De bakker komt 3x per week op de camping 's ochtends brood verkopen. Zwemmen kan (na autorit) in Lac des Settons. Geen drukke weg lang terrein. Tevens chambe d'hote en je kunt ook een hele toren in het kasteel huren.Let op: nieuwe website https://chateauvalogne.fr (oude werkt niet meer) en daar staat ook actueel e-mail adres.
3 Monate vor

Lennart van der Velden
Niederländisch
We zaten met een groep in het tuinhuis en het was zeer ruim en heel schattig en beschut gelegen tussen de bomen. vanuit daar kan je heerlijk lopen ook richting een meer waar je dan weer kunt zwemmen het was een hele leuke week. Het kasteel op zichzelf is heel mooi en past in de omgeving. Het is er heerlijk vertoeven. De eigenaren zijn zeer nette toegankelijke mensen. Echt een aanrader.
1 Jahr vor

Jelte
Niederländisch
Wat een heerlijke en bijzondere plek. We komen hier al jaren en genieten er altijd weer. Heerlijke schone douches en de goede zorgen van Maaike in de zomer zijn uniek. Het terras op de binnenplaats van het kasteel de uitgestrekte prachtige omgeving. Heerlijk zwemmen in het meertje en de vrijheid op de camping en het iedere avond vuurtje stoken. We komen zeker terug.
1 Jahr vor

Jan
Niederländisch
Geweldige camping, rust, ruimte en onthaasten zijn onze ervaringen. Als je aankomt over de onverharde weg en kasteel ontwaard krijg je gelijk het gevoel van rust en ruimte. Hele aardige kasteel dame en heer en alles straalt rust uit. Mooie ruime plekken op goede vlakke grasveldjes. Kortom een aanrader.
1 Jahr vor

Akkie van der Veen
Niederländisch
Geweldige plek om te kamperen of een appartement te huren. Onthaasten in een prachtige omgeving.
1 Jahr vor

Lennart van der velden
Niederländisch
Het u een prachtig kasteel gelegen in een prachtig dorpje je kan er heerlijk lopen en fietsen. De camping bazen zijn zeer vriendelijk en zeer prettige mensen als je ze kent. Het meertje is prachtig en lekker om in te zwemmen, En de camping is niks op aan te merke.
1 Jahr vor

Linda Kunst
Niederländisch
Een top plek om te zijn, vriendelijke eigenaren die het belangrijk vinden dat de gast zijn eigen gang kan gaan. Als je wat nodig hebt helpen ze gelijk. Al jaren komen wij in Sommant. Rust, ruimte en eenvoud. De gites, tuinhuis en camping zijn met de benodigde voorzieningen uitgevoerd. Heerlijk beekje waar kinderen zoeken naar rivierkreeftjes en een meertje op een kleine 10min. lopen waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen. Kampvuurtjes en gezellig, pratende en zingende mensen die heerlijk genieten van hun vakantie. Veel plekken in de buurt om naartoe te gaan. Prachtige kastelen, ruines, pitoreske dorpjes en Sommant ligt aan de rand van de geweldige wijnstreek de Bourgogne. Met plaatsen als Beaune, Pouilly, Vezelay, Noley enz om op zoek te gaan naar overheerlijke wijnen. Of op 5 minuten van Sommant op bezoek bij een geitenboerderij om heerlijke yoghurt en kaasjes te halen. Gelukkig gaan we over 3 weken weer met de hele familie.
1 Jahr vor

Stefan Brouwer
Niederländisch
rachtig gelegen Camping op het terrein van de Nederlandse kasteeleigenaren. Eenvoudig qua opzet en volgens mij voor de echter rustzoekers. Zelf waren we met twee dochters (5 en 7) en was het meertje wegens botulisme gesloten. On die reden zijn we verder getrokken, omdat er verder geen voorzieningen voor kinderen aanwezig zijn. Anders waren we graag langer gebleven
1 Jahr vor

Ada van Duijn
Niederländisch
Diverse keren in Sommant gekampeerd bij chateau Valogne. Prachtige plek, fantastische omgeving, alle kanten op te fietsen, cultuur te over in de omgeving, meertjes en zwemmen. Genieten van de ondernemingslust van kinderen op de camping. En dan ook nog heel kleinschalig en schoon sanitair. Mogen we volgend jaar weer?
1 Jahr vor

oscar2
Niederländisch
Voor het eerst kamperen bij een kasteel. Plek zat voor onze grote tent op een mals en vlak stuk gras. Te midden van een parkachtige omgeving met fraaie, oude bomen (eekhoorns, boommarters). Goed sanitair, dat iets regelmatiger schoongehouden mag worden. Rust, eenvoud, stilte, wandel en fietsmogelijkheden bij de vleet. De bakker drie maal per week. Autun is makkelijk aan te rijden. Een oeroude, bewoonde dassenburcht op 500 meter afstand; we spotten de recente sporen. Wij vonden dit het toppunt van kamperen!
1 Jahr vor