Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Waschmaschinen
5 / 5 (5 stimmen)

Charme

Champ Gault
45720, Coullons
Frankreich

Charme ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Coullons, Frankreich. Charme hat wifi und ein snackbar. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Yvonne van Doorwerth
Niederländisch
Onvoorstelbaar wat al die medewerkers elke dag weer aan programma's presenteren... En dan elke avond kwalitatief zeer goede voorstellingen op schilderachtige locaties die professioneel zijn uitgelicht. Super gezellige bar en een avondvuur met muzikale amuses... Niet te geloven dat je kampeert en al die programma's kunt volgen voor zo weinig geld (€ 260,- hele week!). Heb er bovendien mijn grote liefde gevonden. Volgend jaar gaan we samen!
1 Jahr vor

lp
Niederländisch
Voor de 2e keer naar Charme geweest met 2 oudere kinderen (12 en 16) en een kleuter. Camping met een heerlijke, gemoedelijke sfeer. Eenvoudig sanitair en voorzieningen (maar wel een heel gezellige bar!) Mooi landgoed met intieme plekken die de optredens net iets extra's geven. Iedere leeftijdscategorie heeft zijn eigen groep en leiding die een week lang met elkaar optrekt. Voor de volwassenen is er dagelijks een keuze aan workshops die 's avonds bij het kampvuur toegelicht worden. De keuze is vooral zang, theater, beeldend, dans en video- en houtbewerking. Verder zijn er nog wat kleine inititatieven zoals massage en 'de schoonheidssalon'. Helaas waren er geen workshops (ook vorig jaar) voor muzikanten naast zang. Die zoeken elkaar wel op om muziek te maken, maar dat misten we wel. Voor oudere jongeren (16-20) is er een speciale groep; zij kamperen gezamelijk op een apart veld. Vlakbij is het dorpje coullons en iets verder ligt Gien. Wifi is gratis maar werkt erg slecht. Mooie vakantie!
1 Jahr vor

Martijn
Niederländisch
Theater en expressie camping.
1 Jahr vor

Martijn
Niederländisch
Ben er al een tijdje niet meer geweest, maar in het verleden erg vaak. Dit jaar gaan we weer. Ik zal daarna een actuele beoordeling toevoegen. Het betreft een camping met een creatief programma, dans, toneel, zang etc. Ongedwongen en relax.
1 Jahr vor

Ivo Toby
Niederländisch
Je komt hier niet voor je rust. Je komt hier om kunstzinnig uitgedaagd te worden. Dagelijks worden kinderen vermaakt met een eigen (nederlandstalig) programma terwijl volwassenen aan diverse workshops op het gebied van theater, dans en zang kunnen meedoen. De sfeer is hier heel bijzonder, iedereen kent iedereen na een paar dagen. De camping is heel ruim opgezet in een bosrijk gebied, her en der grote tenten en overkappingen voor presentaties en optredens. Dagelijks een avondtheater wat voor zowel kinderen als volwassenen leuk is om naar te kijken. We hebben een fantastische week gehad en zullen volgend jaar zeker terug komen.
1 Jahr vor