Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Hunde
Waschmaschinen
2.5 / 5 (6 stimmen)

Caravaning St. Paul

637, Chemin du Malvan
F-06570, St. Paul-de-Vence
Frankreich

Caravaning St. Paul ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in St. Paul-de-Vence, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

sv
Niederländisch
Zijn noodgedwongen 1 nacht gebleven, mobilhomes worden bewoond door Bulgaren en Roemenen en franse werklui. Deze vertrekken 's morgens om 6.30 uur met busjes. Sanitair was smerig en voor een deel afgesloten ondanks dat er veel mensen aanwezig waren. Absoluut geen 4 sterren. Ligging in een vervallen straat met veel afval langs de weg. Zeer kleine kampeerplekken voor kleine tent.
1 Jahr vor

M & C
Niederländisch
Camping is slecht te bereiken als je met het vliegtuig komt. Bussen zijn slecht te bereiken, de eerste bushalte bevind zich op 40 minuten loopafstand. Waarbij je een hele steile helling van 20% op moet klimmen. Saint-Paul zelf heb je binnen een dag wel gezien. Omgeving is mooi, behalve dat er voor de camping langs hard word gereden door passerende automobilisten. Op de camping zelf staan tenten en campers door elkaar. Waardoor de camping geen gezellige uitstraling krijgt. Het sanitair van de camping moet zo snel mogelijk vernieuwd worden. WCs met kapotte wc-brillen die niet vervangen worden. Douches zijn klein en lauw, en een aantal keren zelfs koud. Het positieve aan de camping is de dochter van de campingbaas. Ze doet veel voor de gasten en wil ze tevreden houden. Ze kan beter Engels dan haar vader, daardoor valt er beter te communiceren. Camping verdiend geen 4 sterren, vanwege het sanitair, uitstraling en behulpzaamheid. Campingbaas zelf gaf een passieve indruk.
1 Jahr vor

Kim
Niederländisch
Wij zijn vorige week met ons tentje 3 dagen gebleven. Bij aankomst was het vrij warm dus we dachten laten we een heerlijk duikje nemen in het zwembad. Deze had hij dus leeg laten lopen want hij zag er het nut niet van in. Hij zou wat van de prijs afhalen maar heeft dit dus niet gedaan. We zaten tussen de Polen hongaren en bulgaren die daar in de buurt werkten. Die douchten daar dus ook. Niet erg maar wel als er 2 douches beschikbaar zijn. Sanitair was vreselijk ranzig. Ook mijn paspoort werd ingenomen bij aankomst... Erg leuk toen ik al in Italië zat en erachter kwam dat ze vergeten mijn paspoort terug te geven. Eigenaar opgebeld en kreeg nog even een grote bek dat het Men eigen schuld was en of ik gek in Men hoofd was... Het is niet eens 1 ster waard! Ik heb al op honderden campings gezeten maar dit sloeg echt alles... Voor 2 nachten moest ik 42 euro betalen. Nooit meer dus!
1 Jahr vor

Wouter
Niederländisch
Camping heeft een prachtige ligging, lekker rustig, schaduwrijke plaatsen en een leuk klein zwembadje maar voor de rest.... Nochalante houding van de campingeigenaar, die ook sanitair repareert (elke dag?!). Sanitair wordt niet vaak schoongemaakt, douches hebben een drukknop die je ingedrukt moet houden om water te krijgen, soms is het water warm maar meestal niet. 's morgens kun je brood halen op het kampeerterrein, maar voor de rest moet je naar een supermarkt in de stad. Het is een prima camping als je op doortocht bent of van plan bent om veel van de omgeving te zien (dus niet continu op de camping wilt verblijven).
1 Jahr vor

Tom
Niederländisch
Nog nooit heb ik zo'n aankomst meegemaakt. De campingeigenaar wilde een id-kaart als onderpand hebben. Toen wij hier een bewijs van wilden hebben, werd hij woedend ("You want to stay or to leave, it's your holiday") terwijl we gewoon gereserveerd hadden. Deze was trouwens net als alle reserveringen vanwege een kapotte leiding (?) geannuleerd en dat is maar goed ook, dit scheelde 80 euro reserveringskosten. Hierdoor was het wel erg rustig op de camping. De ligging is centraal, vlakbij Saint-Paul, Nice, Cannes (zandstrand!), Monaco, Italië en de Alpen. Het sanitair was vrij schoon, maar geen warm water als je het wilde. Temperatuur niet regelbaar. Soms dus ijskoude of juist bloedhete douches, niet prettig. Mooi volleybal- en voetbalveld met doeltjes van perfect formaat. Geen animatie of restaurant op camping, wel broodjes om 8:30. Plaatsen schaduwrijk en van redelijk formaat. Weinig overlast van de weg, mede door zelf plaatsen kiezen. Familiefeesten bij receptie. Poort om 22:00 dicht.
1 Jahr vor

henk
Niederländisch
fraaie camping tegen een schappelijke prijs. Iets lawaai van weg.
1 Jahr vor