Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (6 stimmen)

Cap de Bréhat

Route de Port Lazo
22470, Plouézec
Frankreich

Cap de Bréhat ist ein Campingplatz in Plouézec, Frankreich. Cap de Bréhat hat wifi, ein camping geschäft, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Rémy GAREL
Niederländisch
camping propre, calme, vue superbe, emplacement bien délimité
3 Monate vor

Wil Heijsen
Französisch
Très beau site. Malheureusement chiens au restaurant du camping sont interdit. Placement compliqué e pas sans risque. Terrasses. On quit le lendemain. Acces ver la plage tres profondément et avec bou.
5 Monate vor

Familie Van den Berg
Niederländisch
De ligging van de camping is prachtig, tegen een helling met doorkijk naar de baai. Voldoende bomen en schaduw. De bakker brengt heerlijke croissants! Dikke minpunten: - onvriendelijkheid van het personeel en het beleid - hygiëne bij het sanitair: de wc's stonken altijd, ook net na de schoonmaak, die alleen werd uitgevoerd met een spuitbusje en een doek - de stank van de stortplek voor chemische toiletten naast de pingpongtafel - slechte staat van (de elektriciteit in) de speeltent Bij aankomst mochten we zelf een vrije plek kiezen (al hadden we gereserveerd), ze stonden aangegeven op de plattegrond. Maar de meeste van deze plekken waren al illegaal bezet door anderen. Toen we hier iets van zeiden, kregen WIJ narrige blikken en konden we het verder uitzoeken. De droger droogde minder kleren dan de wasmachine kon wassen, dus ik kocht extra muntjes. Toen ik er een weer wilde inwisselen, kon dat echt niet. Zeer klantonvriendelijk!
1 Jahr vor

E
Niederländisch
Een heerlijke camping met een prachtig uitzicht. Sanitair prima. Toiletten hebben een toiletbril. Het centrum van het dorpje pouezec ligt op ongeveer 3 km. Vanaf de camping kun je prachtige wandelingen maken naar de abdij van Painpol en naar een aantal punten op de gr34. In het dorpje is een intermarche en een dorpje verder Paimpol 10 min rijden heb je onder andere een grote Carrefour. Het strand onder aan de camping is een kiezelstrand waar je prima kunt zwemmen en nog leuker met eb heerlijk kunt strandjutten. Je vindt daar onder andere oesters en mosselen. De baai is een echte oesterbaai. Aanrader om vanuit de haven (Op loopafstand van de camping) de oestertour te doen. Wel prettig wanneer je Frans verstaat maar anders ook zeker interssant om te zien hoe de oesters groeien in de baai. De tour is gratis. Ook erg leuk is de nachtwandeling vanaf de camping met een gids. Op de camping worden verder verschillende activiteiten georganiseerd zoals een mosselavond, grillavond, crèpeavond...
1 Jahr vor

Joachim
Niederländisch
We zijn in de zomer van 2013 hier komen kamperen in de eerste drie weken van juli. Zeer aangename mensen, zeer goede ontvangst met degelijke kennis van de omgeving. Om naar terug te keren, maar nu met de hond erbij!
1 Jahr vor

E
Niederländisch
We hebben hier een week gestaan, in het hoogseizoen, zonder te reserveren en we konden kiezen uit verscheidene plaatsen. Uitzicht op zee vanaf de caravan. Veel bloemen, mooi aangelegd. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Vanaf de camping kun je zo de GR-wandelpaden op, dus heerlijk om je hond te gaan wandelen. Het strand bestaat uit kiezels en er is een groot verschil tussen eb en vloed. Er is een zwembad, trampoline, tafeltennis, enz. In de kantine werd regelmatig iets georganiseerd. Pannenkoekenavond, etentje, muziekoptredens, enz. Na een hevige regenbui lekte de tent van een van de kinderen, de beheerder kwam spontaan aanbieden om een tent van hem te lenen. Dat hoefde niet, maar het was een aardig gebaar. De douches waren niet al te warm, dat was jammer. Het sanitair werd goed schoon gehouden, desondanks rook het niet altijd fris, maar het was dan ook hoogseizoen. We komen hier zeker nog een keer terug.
1 Jahr vor