€26
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 30 March bis 01 November
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Hunde
Angeln
Waschmaschinen
3.5 / 5 (17 stimmen )

Camping Tonny

1 rue des Rainettes
6680, Amberloup
Belgien

Kleinschalige kindvriendelijke Camping Tonny in België is gelegen in het bos aan een rivier. Er is een speeltuin, voetbalveld en bij het riviertje kunnen de kinderen spelen in de natuur. Op de rustige camping vind je ook een vijver om te vissen. De omgeving is mooi voor wandelingen. De stadjes Houffalize en Bastogne zijn leuk om te bezoeken.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei
Auto an Ort zugelassen

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Freibad
Innen Schwimmbad
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Adelinde
Niederländisch
De kampeerplaats beschikt over twee faciliteitengebouwen met in totaal 12 douches, 9 wc's en 3 urinoirs. Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn de receptie en kantine niet geopend, dus het is niet mogelijk om gedurende deze tijd ijsjes te bestellen. Het meenemen van hout uit omliggende bossen voor het maken van een eigen vuur wordt beschouwd als het stelen van privébezit.
1 Jahr vor

Noah
Niederländisch
Kamperen met een mix van zon en schaduw dankzij hoge bomen en leuke beekjes om in te spelen. Heerlijke pizza's geconsumeerd. Ideaal voor jonge kinderen, er zijn geen auto's op de kampeerplekken, dus het is erg veilig.Echter, er zijn te weinig toiletten en douches. Er is geen privacy op je kampeerplek, alleen velden zonder scheidingen zoals hagen.De speeltuin was verouderd, speeltoestellen waren kapot en niet onderhouden. De campingeigenaar is niet echt enthousiast of vriendelijk. Hij geeft kampeerders het gevoel dat ze een last voor hem zijn en kan erg onbeleefd zijn. Een ijsje halen: 'Kom over een half uur maar terug; daar heb ik nu geen tijd voor'.Op de laatste dag kreeg ik een uitbrander omdat we dode takken hadden verzameld in een nabijgelegen bos (niet gekapt of zo), zonder dat er ergens wordt aangegeven dat dat eigenlijk niet mag.
1 Jahr vor

Angelique
Niederländisch
We hebben een kort verblijf gehad op camping Tonny en diverse indrukken opgedaan. De camping heeft een aantrekkelijk uiterlijk en biedt veel schaduwrijke plaatsen. Bovendien is het nieuwe sanitaire gebouw in redelijke staat, hoewel er te weinig douches en toiletten zijn voor de hoeveelheid mensen. Per geslacht zijn er 2 douches en toiletten. Voor de kleintjes is er een speelveld met speelapparatuur, maar de conditie hiervan is niet optimaal. Gelukkig zijn onze kleintjes zo jong dat ze er (bijna) geen gebruik van maken. Daarnaast is de camping aangenaam groen en ligt het aan een aangenaam beekje waar je lekker in kunt pootjebaden. Onze negatieve ervaringen komen voornamelijk van de avonden/nachten. De camping is nogal luidruchtig. Er was een groep dicht bij ons die tot in de late uurtjes aan het zingen was. Bovendien hadden we het 'geluk' naast een vrij onbeschofte familie te staan die elke nacht veel herrie maakten. We hebben de campingeigenaar over het lawaai geïnformeerd. Hij zou actie ondernemen.
1 Jahr vor

Thieu
Niederländisch
In tegenstelling tot wat de onderstaande beoordelingen suggereren, hebben wij Camping Tonny ervaren als een geweldige camping met een vriendelijke eigenaar. Er is aanzienlijk veel moeite gestoken in het verbeteren van de verschillende gebieden. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Als je houdt van eenvoudig kamperen en geen vijfsterren luxe verwacht, dan is deze camping een prima optie.PS: Ik geef het zwembad een tien, omdat het er niet is. Absurd om daar punten voor te vragen, zoover!
1 Jahr vor

Arjan van oostenbrugge
Niederländisch
Lekker rustige camping, schoon sanitair en vriendelijke mensen , leuk gezellig terras aan de Ourthe met een bruggetje kom je op de camping Als je voor je rust komt is dit een mooie plek
1 Jahr vor

Pauli Knuvelder
Niederländisch
Super gezellige camping met vriendelijke eigenaar en personeel Lekker riviertje zeker voor de hond met het warme weer.
1 Jahr vor

Niels
Niederländisch
Deze camping heeft de potentie een leuke camping te zijn, maar de huidige eigenaar en medewerkers laten onvoldoende passie en inzet zien waardoor de camping aftakelt.Er is veel stuk, bijna alle speeltoestellen zijn kapot, alleen de schommels niet. De kranen bij de wastafels in de douches lekken of moeten ingedrukt gehouden worden als je water wil, ze stoppen meteen als je loslaat. En een wc-bril kapot en werd niet gerepareerd.Er is onvoldoende warm water capaciteit voor zowel douchen en afwassen. Er worden fouten gemaakt met de broodbestellingen, niet alleen bij ons en als je dat aangeeft wordt de schuld bij jezelf gelegd en niet naar een oplossing gezocht. De oplossing die werd geboden was: Dan ga je toch voortaan zelf naar de bakker. Wij hebben dat advies maar opgevolgd, heb je ook meer keus. Zwerfvuil blijft liggen en kleine reparaties worden niet gedaan waardoor deze camping aftakelt. Zonde want er zit veel potentie in.
2 Jahre vor

Stef
Niederländisch
Geen fijne ervaring mét deze camping. Wij kamperen vaak (met onze 2 zonen van 7j en 6j) en dit is de eerste “tegenvaller”. De speeltuin is vergane glorie (alle speeltoestellen zijn stuk)! Erg jammer gezien het grote aantal gezinnen die hier verblijven!Té weinig sanitair op deze camping (geen toiletpapier aanwezig) én ook hier “werk aan de winkel” : toiletbril stuk, douchestraal heel flauw, enz… Geen spontane, vriendelijke eigenaar en de helpende zoon lijkt dit met tegenzin te doen. Er wordt tegenstrijdige informatie gegeven, de communicatie verloopt niet correct. Bij reservatie van onze vakantie hadden wij vragen én konden wij de camping zeer moeilijk bereiken (telefonisch niét, via mail pas na 5dagen (kort) antwoord).
2 Jahre vor

Josje Vermeulen
Niederländisch
Zagende boeren over geluidsoverlast
2 Jahre vor

Aline
Niederländisch
We kregen een mooie, ruime standplaats onder de bomen. De camping is zeer kindvriendelijk, voor een rustige vakantie moet je dus zeker niet bij camping Tonny zijn. Het sanitair is recent vernieuwd. Op de douche zit een timer: na 5 minuten valt het water uit, of er nu nog shampoo in je haar zit of niet. Om alsnog je haar te kunnen uitspoelen, moet je 5 minuten wachten tot de douche opnieuw start. In de buurt van de camping is weinig tot niets te doen. Je moet al snel de auto nemen om mooi te kunnen wandelen of te zwemmen. Op vlak van uitstapjes of toeristische informatie waren de uitbaters alles behalve hulpvaardig. Gelukkig was er (soms) WiFi aan het onthaal en konden we zelf informatie opzoeken.
3 Jahre vor

annelies
Niederländisch
We hebben hier een leuke tijd gehad met onze kinderen ze waren altijd aan het spelen in de rivier en dammetjes aan het bouwen en wij hebben lekker genoten van de streek biertjes op het terras met het goede weer zeker voor herhaling vatbaar.
3 Jahre vor

Elke
Niederländisch
Opgepast met het zwemmen in de rivier. Tijdens ons verblijf werden verschillende kinderen ziek (braken) na het zwemmen in de rivier. Volgens de eigenaars waren er eerder al problemen met het water van de rivier geweest in de voorbije jaren. Helaas stond er nergens een waarschuwing.
3 Jahre vor

Jonas
Niederländisch
Leuke camping in het hart van de Ardennen. Super vriendelijk ontvangen geweest. Wij hadden de keuze voor een plekje en keken uit op de Ardense bossen. Wat het ruime gevoel - die er al is op camping- alleen maar versterkte. Propere/coronaproof sanitair en leuk terras aan de bar.
3 Jahre vor

Math Jaken
Niederländisch
Ruime plaatsen vriendelijke uitbaters, eenvoudige goede keuken en leuk terras om de Belgische bieren te proeven.
3 Jahre vor

Valerie Taveirne
Niederländisch
Lieve eigenaars. Lekkere biertjes. Nieuwe douches, sanitair en proper. Wij komen zeker terug. Elke zaterdag en zondag kan je pistolekes halen aan de bar (de dag voordien komen ze rond). Mooie wandelingen. Proxy Delhaize vlakbij.. Top...
3 Jahre vor

Valerie Taveirne
Niederländisch
Super lieve eigenaars. Elke vrijdag en zaterdag komen ze langs om te vragen of je de dag nadien een pistoleke of brood of... wil. Mooie douches, sanitair en proper. Lekkere biertjes. Top camping. Ik versta niet dat vorigen zo negatief waren. Wij zijn fan en gaan zeker terug. Bedankt cqmping Tonny voor het fijne weekend?
3 Jahre vor