Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4.5 / 5 (3 stimmen )

Camping des deux Hohnack  

Giragoutte 534
68910, Labaroche
Frankreich

Camping des deux Hohnack   ist ein Campingplatz in Labaroche, Frankreich. Camping des deux Hohnack   hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Margot
Niederländisch
Prachtige plek midden in de natuur. Grote plekken op grote terrassen met een stukje bos waarin ook een paar van de trekkershutten te vinden zijn, die staan er ook meer verspreid over het terrein. Zeer fijne gastvrouw en gastheer de altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. Super sanitair, douches waar je de ruimte hebt en de spullen die je ophangt droog blijven. Je kunt ook een sauna huren of een grillhuisje. Voor kinderen die van het buitenleven houden ook top.
6 Monate vor

Sandra
Niederländisch
Camping Municipal des 2 Hohnack in Labaroche is een camping waar je rust vindt. Er zijn geen genummerde plaatsen als je geen electriciteit nodig hebt. Zoek een plek in de enorme bergwei. Ideaal voor rustzoekers. Het gras is lang. Dat is wat minder want vochtig 's ochtends. Prachtige wandelgebieden in de buurt. Maar op een steenworp ook fantastisch mooie dorpjes in het wijngebied. En dicht bij het mooie Colmar. Dus ideale ligging. Het Engels van de beheerder mag geen naam hebben maar met Duits redt hij het wel. En het is een zeer aardig persoon. Er kan op de camping prima gegeten en gedronken worden. En anders in de omliggende dorpen. Voor de kids is er een schommel, wip en pingpong tafel. Het sanitair is deels ouderwets maar keurig schoon. De douche is vernieuwd en heerlijk! Kortom een camping voor natuur liefhebbers die niet op zoek zijn naar veel voorzieningen en zeker geen luxe. Maar het is er ongedwongen zoals je weinig meer ziet op campings.
2 Jahre vor