Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Dieser Campingplatz kann nur per Telefon gebucht werden. 080862331
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
Hunde
3.5 / 5 (14 stimmen )

Camping Des Challes

Rue de Challes 5
4970, Stavelot
Belgien

Camping Des Challes ist ein Campingplatz in Stavelot, Belgien, in der Region Wallonien. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Sanitär
Babywickeleinrichtungen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Kinke Goedhart
Niederländisch
We zochten naar een simpele camping die niet te druk was, dat hebben we gevonden. Toen we aankwamen mochten we geen plek uitkiezen, we liepen veel rondjes om de camping omdat mevrouw niet wist waar we moesten staan. Uiteindelijk duurde het een uur totdat we onze tent op mochten zetten. Een paar dagen later gingen we een dagje het dorp in. Toen we terug kwamen begon de mevrouw van de camping verschrikkelijk boos tegen ons te schreeuwen dat we onmiddelijk naar onze tent moesten gaan omdat we ons afval niet opgeruimd hadden. Nadat we dit netjes gedaan hadden, wilde ik graag nog met haar praten omdat ik me zeer onveilig en naar voelde over de manier waarop ze ons aansprak. Er was geen enkele mogelijkheid om met haar hierover in gesprek te gaan en het was allemaal mijn eige probleem. Zelf toen ik begon te huilen wou ze nog geen contact. Ze bleek ook tegen ons afval aangeschopt te hebben. Verder was de camping redelijk oké.
2 Monate vor

Brian
Niederländisch
Rustig plekje gelegen in het begin van de Ardenne. De vakantieganger die opzoek is naar een all inclusive - met zwembad - hoeft hier niet te komen. Echter, het is een heerlijk plekje voor de vakantieganger die een weekend/weekje de rust zoekt en terug wil naar de basics.. Er zijn leuke wandelroutes - waarvan sommige starten vanuit de camping - die ook voor kinderen vol te houden zijn. . Het is mogelijk om kampvuurtjes te maken nabij je staanplaats.. Winkels en een klein dorpje (met horeca gelegenheden) liggen op loopafstand.. De prijzen voor een plekje op de camping zijn heel vriendelijk.. Er zijn een beperkt aantal echt fijne plekjes op de camping (vooral achterin bij het riviertje waar je ook meer privacy hebt).. De Sanitaire voorzieningen zijn redelijk verouderd. Verwacht daar niet teveel van. Geniet gewoon van je lekkere plekje, de rust en de natuur. Dan komt het allemaal goed.
1 Jahr vor

Hans en ellen
Niederländisch
2 heerlijke nachten aan het kabbelende beekje geslapen. Goed sanitaire, warme douche voor 1.50 euro. Ontzettend warme gastvrouw. Om de hoek van Stavelot (loopafstand), schattig dorpje.
1 Jahr vor

Wout Rensink
Niederländisch
Idyllisch gelegen camping midden in de natuur waar we een geweldige tijd gehad hebben. Vanaf de camping kun je direct op de wandelpaden en langs de rivier dieren spotten. Karakteristieke campinghouders (monsieur en madame) die ervoor zorgen dat je je even terug in de tijd waant en de energie terugvindt voor het leven van alledag. De medereizigers zijn aardig voor elkaar en tips kunnen worden uitgewisseld. Bewonderenswaardig hoe snel en veerkrachtig de camping na de overstromingen door de hele familie weer opgebouwd wordt. Hoewel de ramp hier en daar nog zichtbaar is, vormt dit geen enkel probleem voor een goed verblijf. Een echte aanrader!!
1 Jahr vor

Rem dupont
Niederländisch
Een heerlijke camping voor de echte kampeerder, voor luxe moet je hier niet zijn.
2 Jahre vor

elva b.
Französisch
Nous avons adore' notre sejour au camping de Challes. Et bien sur on y retournera. Le camping est en pleine nature, a' cote d'une petite riviere, ideale pour des petits enfants. La proprietaire nous a donne' plein d'info sur les alentours, qui comprennent plusieurs activite's pour les enfants. Le camping est calme et en pleine nature. On peut faire de tres belles promenades du camping, le long de l'Ambleve et arriver a' pied a' Stavelot. Les services sont essentiels et propres, ce que nous cherchons normalment dans un camping.
2 Jahre vor

Jan
Niederländisch
Gezellig zaten we met de familie op het gras, totdat de politie kwam en als een mierenneuker tegen een stuk ijzer hard sloeg om ons aandacht te krijgen. Ze riep in het Frans, wat ik niet begreep. Waarom spraken ze niet in het Engels? Daarna komen andere agenten langs om iedereen te vertellen dat ze weg moeten gaan en niet hier mogen zitten. Terwijl wij opruimen en de rest ook, komt er opeens een grote intimiderende hond op de kinderen aflopen en ze lastig vallen. We moesten allemaal de kinderen beschermen en oppakken, dan pas ging die hond weg. We zijn ook niet Belgisch dus logisch dat ze alleen op ons “buitenlanders” afgestuurd werden. De hond was niet eens van de politie, maar van 1 of andere vrouw die toevallig op hetzelfde moment wegging als de politie. Daarnaast kreeg mijn familielid een teek en vroeg de mensen op de camping om een tekenpincet. Ze gaven het niet door corona. Ook lekker vriendelijke omgeving hoor!
2 Jahre vor

Bertha
Niederländisch
Jammer, jammer...we kwamen hier graag, mooi plekje! Wel de laatste keer!!! Prijs/kwaliteit in geen verhouding. Sanitair vuil, vuil; de duurste camping van onze vakantie. Dat t sanitair niet meer te bieden heeft, is niet zo n probleem; echter voor de prijs is t ver beneden de maat.
2 Jahre vor

Rick
Niederländisch
Het is heel leuk en licht leuk aan het water!
2 Jahre vor

Marja
Niederländisch
We kwamen om 15.00 op de camping, het was niet toegestaan zelf een plaatsje uit te zoeken, de tentopening moest of naar voren of achteren , mocht niet aan de zijkant (?) de autos moesten precies op de rand van het pad staan, nou ja! Als klap op de vuurpijl moesten we ook nog een dag extra betalen, daar we twee uur te vroeg waren....... Ook kwam de beheerster iedere ochtend elke tent langs met een litanie wel we wel en niet mochten, ook al deden we niets verkeerd onze buren( 2 personen, ) hadden volgens haar een te grote tent, dus werden ze dringend verzocht dezelfde ochtend bij te komen betalen. Het sanitair is over de datum, en wordt niet goed schoongehouden, overal spinnenwebben en briefjes wat niet mag met strafmaatregel, tak afbreken kost 50 euro, zoiets, we zijn toch geen kleine kinderen? Het is een mooie locatie voor een camping, aan de rivier, vlakbij dorp en supermarkt , maar t sanitair is verouderd, zo ook de beheerders!
2 Jahre vor

Huub Zaagmans
Niederländisch
Wij komen bij "de Zwarte Madame" 1 keer per jaar voor een visweekend en het lijkt of zij ieder jaar nog vervelender doet dan het jaar ervoor. We kregen 2 dagen achter elkaar te horen dat we teveel lawaai maakten en tot 2 uur in de nacht waren doorgegaan, (we hebben geen muziek ofzo aanstaan en zitten gezellig rond het kampvuur) complete leugens, want om half 1 lag ieder van ons doodmoe in zijn slaapzak. Dan dreigt ze dat je moet vertrekken want ze speelt graag de baas. Vervolgens komt ze bedelen (zoals elk jaar) voor een gratis forel die we die middag hadden gevangen, helaas, ze viste achter het net, ? Een leuke,eenvoudige natuur camping waar je nog een vuurtje mag stoken maar vanwege die vrouw, die je als een schoolkind wil behandelen ga ik er niet meer terug, helaas, of er moeten nieuwe eigenaren komen, wat eigenlijk al lang had moeten gebeuren.
2 Jahre vor

Jonas Maas
Niederländisch
Wat een dure en smerige camping. Touristen uitzuigen. Eigennaren zijn onaardig
2 Jahre vor

Louise kerber
Französisch
J’ai aimé l’environnement et le calme. Le cadre était agréable et naturel.
2 Jahre vor

Louise R.
Französisch
Je me suis détendu dans ce camping et je me suis retrouvée avec ma famille. De très bons moments passés et de beaux souvenirs...
3 Jahre vor