Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (1 stimme)

Bel Air

Route de Chaulet-Plage
F-07460, Casteljau (Ardeche)
Frankreich

Bel Air ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Casteljau (Ardeche), Frankreich. Bel Air hat wifi, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Fam. Reker
Niederländisch
Stacaravans waren goed opgesteld. Niet dicht op elkaar. Restaurant kan je lekker eten. Het is maar 5 min. lopen naar de rivier. Prachtige activiteiten in de omgeving zoals canyoning, raften, klimmen. Pont d'Arc is ongeveer 20 min. rijden van de camping (erg druk in het hoogseizoen). Eigenaren zelf spreken geen Engels gelukkig was John (zoon van de eigenaren) die vloeiend Engels spreekt. Wij hadden informatie nodig voor bijvoorbeeld canyoning en John nam voor ons zonder probleem de moeite om naar de organisatie te bellen om voor ons informatie in te winnen. Stacaravan was super, ruim en schoon (type diamond) zag er nog nieuw uit. Het is een camping met veel Fransozen dat was voor ons geen probleem. Animatie is natuurlijk gericht op de Fransen maar omdat er veel rondom de camping te doen is door de rivier missen onze kinderen (zijn 12 en 9 jaar) de animatie niet of omdat er geen Nederlandse kinderen er zijn. Er zijn leuke dorpjes in de omgeving. Je moet er rekening mee houden dat een hele grote supermarkt ongeveer een kwartier rijden is. Voor de rest hebben wij hier een fantastische vakantie gehad. Wij waren hier van 22-07-2017 tm 29-07-2017. Oh ja je bent verplicht om met een strakke zwembroek te zwemmen.
1 Jahr vor