Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Bagatelle

Allées Antoine Pinay
84000, Avignon
Frankreich

Bagatelle ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Avignon, Frankreich. Bagatelle hat wifi, ein camping geschäft und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Hester
Niederländisch
Goed is de locatie, want aan de rivier en bij de brug om stad Avignon in te komen. Echter: op de camping heb je geen uitzicht, je ziet alleen bomen en omheining. Negatief...tja...Helaas vonden wij vrijwel alles waardeloos aan de camping: - staat en hygiëne van het sanitair is belabberd - geen brood in het winkeltje te verkrijgen m.u.v. een paar pain chocolats - alle plekken zijn oneven o.a. door de boomwortels - aangezien wij er in september stonden, wilden wij graag een plek met zon: onmogelijk aangezien de camping een soort van bos is We zijn na 1 nacht verkast naar een camping 500 meter verderop: Camping du Pont d'Avignon. In vrijwel alle opzichten een verbetering al was hier het sanitair ook niet geweldig. Echter, camping was veel opener, aardig personeel bij de receptie, vers brood in het winkeltje, zwembad, restaurant en omdat er een pontje vlakbij vaart, ben je snel in Avignon. Met de fiets over de brug is het ca.10 minuutjes.
1 Jahr vor

Daniëlle
Niederländisch
De camping heeft een mooie ligging in de stad. Het sanitair van de camping is echter zeer verouderd en was ten tijde van ons verblijf niet schoon. Het restaurant dat bij de camping hoort verkocht lekker eten en het personeel was vriendelijk. Verder lagen er achter door op het campingterrein zakjes waar verdovende middelen in hadden gezeten en lagen er spuiten op de grond. Dit veroorzaakte een akelig gevoel bij mij. Voor de rest is het een prima camping om één nacht te verblijven als je op doortocht bent.
1 Jahr vor

anja
Niederländisch
3 dagen op deze camping gestaan, helemaal onder de bomen en bijna geen zon gezien daardoor. Uiteraard geweldig om van de camping avignon in te lopen maar een stukje verderop zit een mooiere camping met mooie groene plaatsen en zelfs een zwembad. Sanitair in zeer slechte staat, was wel schoon.
1 Jahr vor

Auke Knaus
Niederländisch
Tja wat wil je van een Camping verwachten. In ieder geval was de ontvangst Zeer Vriendelijk en ligt Camping mooi in de schaduw vooral als het erg warm is mooi onder de bomen. Voor ons vonden wij het Zeer Goed te doen en ja wat mag je van het sanitair verwachten, het was schoon en Ja het kan mooier maar je bent op vakantie zoals thuis vind je het niet gauw dus stel je tevreden met wat je aantreft en anders verkassen. Wij zijn maar één nacht geweest maar komen zeker nog een keer terug in ieder geval beter dan de camping verderop(niet echt klant vriendelijke ontvangst).
1 Jahr vor

Hans
Niederländisch
mooi gelegen om de stad Avignon te bezoeken. Je staat altijd onder zeer grote bomen.
1 Jahr vor

Iskandar Serail
Niederländisch
Hier inmiddels voor het tweede achtereenvolgende jaar geweest tijdens het theaterfestival. Ideale ligging, loopafstand van het oude centrum. Relaxte sfeer; een aantal groepen die optreden op het festival logeert hier ook. Sanitair niet supermodern, maar schoon en adequaat. Eten mogelijk op de camping, in het naastgelegen restaurant of domweg in de stad. Enige nadeel is dat de campingwinkel matig gesorteerd is, en van 12-17 uur gesloten. Als je op de camping blijft moet je op tijd je lunch inslaan. Maar ja. hoe vaak doe je dat? Tijdens het festival is het druk, dus vroeg aankomen, plekje reserveren en 's middags terugkomen om de plek ook daadwerkelijk in te nemen. Vorig jaar na het festival nog eens teruggekomen; dan is het rustiger en heb je prachtige plekken.
1 Jahr vor

Spkk
Niederländisch
doorreis camping, tegenover het Pausenpaleis. aan rivier. naar Avignon gefietst. er is een pontje, linksaf op de camping. (gratis) Sanitair oud, matig.
1 Jahr vor

w.
Niederländisch
2de keer op deze camping vanwege het festival. Sanitair is oud en hufterproof gemaakt. Wordt wel schoongehouden voor zover mogelijk. Schijnt nodig te zijn. Veel jongeren met dito geluiden 's nachts. Supermarktje heeft het noodzakelijke. Restaurant voldoet goed, redelijke prijzen. Je staat altijd in de schaduw, overal hoge bomen, fijn met die hitte!Het zwembad naast de camping is aangenaam en mooi, maar duur. Voor een paar dagen festival is deze camping te doen. Het festival was weer super!!
1 Jahr vor

Emma
Niederländisch
Camping ligt op een eiland in de Rhône. Wij hebben met onze caravan 1 nacht op de camping gestaan en dat is ons prima bevallen. Avignon is een schitterende stad en je loopt vanaf de camping 's avonds binnen 10 minuten het oude centrum van de stad in. Bij de uitgang van de camping loopt een wandelpad/boulevard langs de Rhône. Dicht bij de camping is een kanoverhuur. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Het sanitair is gedateerd maar was wel schoon.
1 Jahr vor

Jose
Niederländisch
Wat een deceptie: veel grote bomen, daardoor standplaatsen erg hobbelig. Schotelsatelliet ook problematisch. Geen uitzicht op Pont Avignon ( alleen op paar vaste seisoensplaatsen, camping is voor de rest ommuurd,Geen privacy, zeer lage afscheidingen, dicht op elkaar.Electro bij drukte probleem, moet je echt 50 meter kabel hebben Sanitair veel op en afstapjes, bij afwassen geen warm water om 19.00 uur....kortom ga 500 meter verderop, sta je voor dezelfde prijs op supermooie locatie MET uitzicht op Pont dÁvignon en veel veel beter sanitair !
1 Jahr vor