Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Hunde
4 / 5 (3 stimmen)

Aire Naturelle le Bois de Sibourg

le Bois de Sibourg
04280, Céreste
Frankreich

Aire Naturelle le Bois de Sibourg ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Céreste , Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Jan de Bruijn
Niederländisch
Nadat ik dit jaar (2008) naar de camping ben gegaan kwam ik tot de ontdekking dat alles sterk is achteruit gegaan. De ontvangst en service stelde niets meer voor de eigenaars waren erg vaak niet aanwezig (op vakantie of bezoek voor meerder dagen) zodat ieder het maar moest uitzoeken. Het sanitair werd zeer slecht tot niet schoon gemaakt. Een kaalslag op het terrein maakt dat er het er een stuk minder gezellig is. Ik kom hier dus niet meer.
1 Jahr vor

Peter
Niederländisch
Goedkope camping gelegen in een klein bos. De eigenaar is heel vriendelijk. Het brood kan je 's avonds bestellen en op elk gewenst moment de volgende morgen afhalen tegen 'la meme prix de boulangier' (of zo iets; maar in elk geval tegen dezelfde prijs als de bakker) en dat klopt ook wel, het is niet duur en zeker een aanrader. Ook de betaling van het brood gebeurt gewoon achteraf op de totaalrekening. Het sanitair is niet erg goed, erg Frans en 's nachts gaan de lichten uit in het sanitairgebouw. Dat trekt toch wel wat ongedierte aan. Ik zou er wel nog een naartoe gaan; de camping is goedkoop, het broodafhaalsysteem is ideaal, de ligging is mooi in de provence met verschillende attracties in de buurt.
1 Jahr vor

camperman
Niederländisch
Le Bois de Sibourg. PRIMA - PRIMA ! Voor rustzoekers dé camping en Denise kookt erg lekker en Alain schenkt daar een heerlijke Rosé bij. Al jaren voor ons een múst; altijd even langs en dan blijven we altijd langer.
1 Jahr vor