Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (10 stimmen)

Aire de Chanterelle

La Chanterelle
F-01990, Relevant
Frankreich

Aire de Chanterelle ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Relevant , Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Lammert Boerman
Niederländisch
Helaas en tot onze spijt is de camping definitief gesloten. Door de corona was hij vorig seizoen al gesloten wegens de beperkingen van het sanitair. Nu blijkt dat mr Curnillon zich op 1 mei 2020 heeft laten uitschrijven uit de Franse kamer van koophandel. Natuurlijk hielden wij er al rekening mee maar toch is het jammer dat een mooie plek verloren gaat. Wij kijken terug op 11 mooie jaren waarin we elke vakantie wel even een weekje naar Air de Chanterelle gingen.
10 Monate vor

Willem en Gonda Dirksen
Niederländisch
Een paradijsje voor mensen die rust zoeken. Wij komen hier al meer dan 10 jaar een weekje genieten voordat we door gaan naar de Drôme Provencale en ook op de terugreis nog een week. Supercamping met héérlijk zwembadje en schoon sanitair. Altijd weer genieten. Gilbert....à l’année prochaine......?
1 Jahr vor

Hilde Peters
Niederländisch
Rust,mooie omgeving,vriendelijke uitbaatster,ruimte,proper,onderhouden,al wat we nodig hebben is hier.Spijt dat we deze camping niet eerder ontdekt hebben,mooi stadje op fietsafstand waar alles te koop is,camping zelf ligt rustig,verscholen tussen het groen.Het was al september,de meeste uitbaters sluiten dan al enkele douches en wc's,hier niet,alles was in gebruik en 2 maal per dag gepoetst.Wij komen terug!
1 Jahr vor

Toon
Niederländisch
Alle eerdere reviews kloppen qua positieve aspecten, mogelijke nadelen: géén WiFi, geen baguette te koop op de camping.
1 Jahr vor

Lammert
Niederländisch
Nadat onze vorige hond Luna in november 2016 was overleden, afgelopen zomer met onze nieuwe hond Zuie naar Air de Chanterelle geweest. Ze heeft kennis gemaakt met de camping en eigenaar. Het leuke was dat hij zijn nieuwe hondje naar onze oude hond vernoemd heeft. De band tussen hem en onze Luna was altijd super op de camping. We hebben met Zuie dit jaar enorm genoten van het leven op deze camping en de gastvrijheid. Hopelijk blijft de camping nog vele jaren bestaan.
1 Jahr vor

Lammert
Niederländisch
Zoals elk jaar zijn we ook dit jaar weer op bezoek geweest bij Aire de Chanterelle en hebben weer enorm genoten van de rust en de ruimte. Doordat onze hond het nodig vond om de vrijdag, voor dat we verder wilden gaan, aan de diarree te raken zijn we een kleine week langer gebleven. Maar dat is hier geen straf. Tip voor hondenbezitters, mocht je met je hond iets krijgen dat is er in Chatillon een hele goede dierenarts die bovendien prima engels spreekt.
1 Jahr vor

Lammert
Niederländisch
2015 was het jaar dat we eind juni eens op de camping waren. Voor Luna onze hond was het weer een vrolijk verblijf, geen strakke regels. En natuurlijk altijd een aai en knuffel van de eigenaar.
1 Jahr vor

Peter Fritz
Niederländisch
Wij komen hier niet voor het eerst en kan me dan ook bij andere schrijvers aansluiten. maar veel publiciteit zou voor de rust geen goed doen. Maar hier kun je echt tot rust komen. Waarbij Chattilon sur Charlaronne natuurlijk ook een leuke plaats is om te vertoeven. ideale uitval 's basis om te fietsen. met dank mr.Gilbert Curnillon
1 Jahr vor

Lammert
Niederländisch
Natuurlijk konden we ook in 2014 niet aan Air de Chanterelle voorbij rijden zonder er een weekje te verblijven. Wat opvalt is dat de eigenaar nog steeds even enthousiast is al het eerste jaar dat we er kwamen, 2009. Zelfs Fransen vinden de camping, hoewel nog steeds in zeer kleine aantallen. Wij hebben er weer een heerlijk weekje gehad.
1 Jahr vor

Jan en Anneke, de fietser en wandelaarster
Niederländisch
Alles is hier o.k. Geweldige aardige campingbaas. Houdt het zwembad(je) met veel toewijding superschoon en ook als er maar enkele kampeerders zijn wordt het sanitair minstens twee maal schoongemaakt per dag. Oók heel fijn is het feit dat het water altijd heerlijk warm is. Willen wel reklame maken voor de camping met het risico dat het straks volstaat! (Zou wel fijn zijn voor meneer Cornillon).
1 Jahr vor