Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingplads kan kun reserveres pr. telefon. +49 65 24 821
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (8 stemmer )

Zur Mühle

Dorfstrasse 17
54673, Gemund (Eifel)
Tyskland

Zur Mühle er en campingplads i Gemund (Eifel), Tyskland, beliggende i regioneno Rheinland-Pfalz. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Lize Berenst
Hollandsk
Heerlijk, ouderwets, misschien een beetje boers. Maar als je echt besef van, terug naar de natuur, wilt hebben, of tevreden bent met basic, is dit de camping. Alles mag alles kan (met gezond verstand) Prachtige plek, mooie natuur. Leuke wandel routes al is niet alles bijgehouden. Genieten met een grote G.
3 år siden

Danisha
Hollandsk
Deze camping is heel saai als je voor een weekend komt en je staat er maar een keer. Maar als je er al heel erg lang komt weet je wat je er allemaal kan doen en zul je je nooit vervelen. Naar het kruis wandelen en naar het paradijsje ! Okee de douche's en de toileten die zijn niet echt van het nieuwste matriaal maar je kan het wel gebruiken en word elke dag schoon gemaakt. Dus mensen die zeggen dat dit een slechte camping is die zijn niet goed wijs.
3 år siden

Gijs
Hollandsk
De locatie is werkelijk fantastisch! Jacob is een rustige man die als je zelf contact legt ook behulpzaam is. Alhoewel het sanitair weliswaar gedateerd is is het wel schoon! Ook leuk dat je staat te douchen en gelijk de koeien op stal kunt horen... Ik kom hier elke nazomer met een kameraad voor te mountainbiken. En zolang je hier nog ongedwongen kunt kamperen en zelf een kampvuur kunt maken blijf ik in elk geval een trouwe klant! Grs, Gijs
3 år siden

Ron
Hollandsk
als je goedkoop van de rust en natuur wilt genieten moet je bij jacob zijn , bijna alles kan en mag ! Maar verwacht geen luxe . Alles is op de camping aanwezig maar niet alles is 3*** . Dus beste mensen het is er heel goed voor het geld !! Gr ron
3 år siden

Jens
Hollandsk
deze camping is gewoon super ! mooie locatie , leuke mensen en nog veel meer , een echte aanrader
3 år siden

baklim
Hollandsk
dit is een camping voor de liefhebber van rust en saamhorigheid. op deze camping heb je nog mensen die elkaar helpen.
3 år siden

Jan Jongstra
Hollandsk
Rustige ligging.Supermarkt op 11 kilometer afstand.Maar er is een kleine noodwinkel. Je voelt je vrij om een mooi plekje te zoeken.Wat er voor een ieder is.Van jong tot oud.Ook voor groepen een topcamping.Kamvuur.Kano varen.Fietsen in de mooie natuur.Vissen .Prima ontspannen.Jammer dat de bomen bij het spoor net werden omgezaagd toen wij er waren .De reden om te vertrekken. Maar het blijft een unieke camping. Met goed sanitair.
3 år siden

F. de Leeuw
Hollandsk
Als wij er geen vrienden hadden staan waren we er nooit naartoe gegaan, denk ik. Maar het is een oase van rust, schitterende omgeving. Even het bruggetje over en je zit in Luxemburg. 's avonds lekker de vuurkorf aan mag allemaal en is oh zo gezellig. Het sanitair is echt oud, maar wordt wel elke dag schoongemaakt. Over 3 weken gaan we lekker een week terug en volgend jaar plannen we het ook weer in onze vakantie in.
3 år siden