Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
3.5 / 5 (7 stemmer )

Willam am Bodensee

Seeweg 1b
78315, Allensbach
Tyskland

Willam am Bodensee er en campingplads i Allensbach, Tyskland.

Karakteristiske campingpladser

Billeder

Vurderinger

Marieke
Hollandsk
Mooie camping aan het water. Gastvrij ontvangen en mochten ons eigen plekje uitzoeken. Een aanrader is het restaurant op de camping. Goed eten en grote porties voor weinig geld. Het sanitair is prima onderhouden en wordt keurig schoongehouden. Enige nadeel is dat je moet betalen voor de douches. €0,50 voor 1,5 minuut. In Markelfinger wat goed af te fietsen is zit een klein supermarktje waar je prima boodschappen kunt doen en heerlijk vlees kunt kopen. Wij zijn hier een week geweest en hebben ons prima vermaakt.
2 år siden

Marco
Hollandsk
Top camping aan het water👍👍 En heel goed eten👌👌
2 år siden

Erik Visser
Hollandsk
Hutje mutje en veel te kleine plaatsen. Veel vaste staanplaatsen en vanaf de gewone kampeerplekken geen zicht op het meer, maar helemaal ingebouwd. Wij konden onze voortent niet kwijt en de auto al helemaal niet. De camping is erg onrustig en het sanitair matig. Zelfs als overnachtingscamping af te raden.
2 år siden

Truus
Hollandsk
Op terugweg naar huis hier overnacht. Wifi betaald maar geen wifi gekregen. Onvriendelijk antwoord hierop de volgende ochtend . Poort gaat pas om 9.00 open als de eigenaar er is. Dan nog wachten op de stroommeter. Er zit een meter tussen. Dat kost tijd. Voor ons is deze camping geschrapt in ons boekje .
2 år siden

Mariskam
Hollandsk
Bodensee is heel mooi, helder water, vriendelijke mensen, goed sanitair. Wel echt een Duitse camping, veel vaste gasten, die houden van eten, zitten, kijken en uitbuiken. We vonden t wel leuk aan t meertje en ook naar t dorpje fietsen was prima, maar t fijne aan een camper is dat je zo weer weg bent.
2 år siden

tijmstra
Hollandsk
Camping is rommelig,kleine plekken. Als je al enig uitzicht hebt,staat er zo een andere caravan voor je neus en kun je je auto haast niet kwijt. Aan het meer is het goed vertoeven.Wij hebben onze kano heerlijk kunnen gebruiken,ideaal dan,Fietsen en wandelen volop,is prachtig. Internet slecht.Ik kon m'n krant niet eens downloaden werd geblokkeerd n.b Ik ging op een vlgd camping in allensbach m'n krant downloaden.Gratis nogwel. Dit is geen acsi camping maar wel veel mooier.
2 år siden

Hans
Hollandsk
Aan de Bodenseekant een prachtig strand, aan de andere kant van de camping een drukke spoorlijn pal tegen de camping. Prima en schoon sanitair, maar je moet douchen betalen met muntjes en dan krijg je precies 2 minuten water. Je kunt de watertoevoer wel tijdelijk stoppen, maat 2 minuten is niet lang. Wij kregen als ACSI gasten in het voorseizoen 1 gratis muntje per dag per persoon. Water kun je halen op een paar plaatsen op de camping. Wil je warm water hebben voor de afwas, toch een basisvoorziening zou je zeggen, dan kost dat telkens € 0,20. Veel vaste staanplaatsen. Vanuit de op de vrije plaatsen heb je bijna nergens zicht op de Bodensee. Je betaalt geen toeristenbelasting op deze camping, maar daardoor loop je ook de treinkaart waarmee je gratis kunt reizen in de regio mis. Jammer! Gastvrije en zeer behulpzame mensen bij de receptie. Goed en betaalbaar restaurant op de camping. Gunstig gelegen camping voor het maken van mooie fietstochten. Volop wandelmogelijkheden.
2 år siden