Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (11 stemmer )

't Monnickenbosch

Birkstraat 150
3768 HP, Soest
Nederlandene

't Monnickenbosch er en campingplads med 30 teltpladser i Soest, Nederlandene. 't Monnickenbosch har wifi og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads og en tennisbane.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool
Tennisbane

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

T. Estering
Hollandsk
Wat een verscholen parel in de bossen tussen Soest en Amersfoort. Prachtige ruime kampeerplekken. Wat een rust en wat kan je genieten in de natuur. Schoon sanitair, wel iets verouderd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
2 år siden

Claire Biere - Damen
Hollandsk
Wat een heerlijkheid, na een aantal campings in Frankrijk nog even in ons eigen mooie land vertoeven! We hebben zelf een plek uitgezocht, daar er (nog) niemand bij de receptie was. Er wordt duidelijk aangegeven wat te doen en wat een feest, struinen naar de mooiste plek! Onder de dennenbomen, de geur alleen al. Mooi weer, prachtige douches, schoon. vergeet je 50 cent muntjes niet! Vrijheid, blijheid, we hebben genoten van het bos, Soest, Zeist en Amersfoort. Prima fietspaden/routes. Muurhuisjes in Amersfoort niet overslaan hoor!
2 år siden

Erik
Hollandsk
Op de site van de camping ziet het er allemaal netjes uit, maar in werkelijkheid is slechts een zeer klein deel van de camping enigszins geschikt voor toeristisch kamperen. De rest van de plekken worden ingenomen door "permanent touristisch", dus het jaar rond, bewoonde caravans die veelal in zeer armoedige zeg maar gerust desolate staat verkeren en groen zijn uitgeslagen omdat ze onder de bomen staan. Ook staan er een aantal jurds die geen vrolijk makende indruk geven. De bungalows/stacaravans op het park zijn ook veelal permanent bewoond. Het resultaat is veel verkeer op de camping. Sommige stacaravans zien er rommelig en zeer verwaarloosd uit. Het sanitair is redelijk. Douchen en afwaswater kost 50 cent per keer. Niet meer van deze tijd. De wifi is gratis maar openbaar dus onbruikbaar. De receptie is eigenlijk nooit open dus bij aankomst moet je een 06 nummer bellen. Vriendelijke dame overigens. Kortom : vermijden deze camping.
2 år siden