Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (10 stemmer )

't Haller

Hallerweg 2a
7261 MH, Ruurlo
Nederlandene

't Haller er en campingplads i Ruurlo, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje et lejlighed. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Lejligheder

Faciliteter
Wifi
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Gerrie & Henk van de Beek Wezep
Hollandsk
Mooi rustige camping. Je staat niet op een grasveld, maar op een gazon. Dat gazon blijft mede zo mooi doordat de caravans altijd op een vaste plek staan achter een verharde voortent-/luifelvloer (Teveel witzand op het kunstgras). De toiletten zijn altijd schoon.De campingeigenaren zijn vriendelijke mensen die hun best doen om alles tiptop voor elkaar te houden. Dit jaar Alleen teveel vliegen!!!
2 år siden

Willem en Jose
Hollandsk
Wij hebben heel veel campings bezocht in buitenland en ook in Nederland, maar nog nooit zagen wij zo’n mooie grasmat als op deze camping. Wij noemen het nu Geertgras.De camping is zeer netjes en erg gemoedelijk. Ook door de leuke campinggasten die er op dat moment stonden. Maar ook door de gezellige eigenaren. Top camping
2 år siden

Catrien de boer beerlings
Hollandsk
Heel comfortabele minicamping. Superschool toiletgebruik, goede WiFi, kunstgras in de voortent, dichtbij Ruurlo, vriendelijke campingbeheerders. Kortom: een aanrader!
2 år siden

W Dullaart
Hollandsk
Super mooie camping, schoon sanitair wat heel fijn is dat er kunstgras voor de camper ligt.Vriendelijke gastvrouw/ heer Mooie fiets omgeving, leuk dorpje op loopafstand van de winkels.
2 år siden

Fam. Reefhuis
Hollandsk
Mooi rustige camping. Je staat niet op een grasveld, maar op een gazon. Dat gazon blijft mede zo mooi doordat de caravans altijd op een vaste plek staan achter een verharde voortent-/luifelvloer. De toiletten zijn altijd schoon.De campingeigenaren zijn vriendelijke mensen die hun best doen om alles tiptop voor elkaar te houden.
2 år siden

Ria de Kort
Hollandsk
Er waren alleen maar pluspunten
2 år siden

Meijs
Hollandsk
Prachtige camping mooie omgeving.Vriendelijke eigenaren.Mooi sanitair.En onder de voortent kunstgras.Wat heel fijn is !!.Wij gaan zeker terug.
2 år siden

Bakker
Hollandsk
Mooie camping, met ruime plaatsen, mooi en schoon sanitair en aardige en behulpzame eigenaren
2 år siden

Hans en Ina
Hollandsk
Genoten van de rust, ruimte, wifi, comfort, eieren, jam, fietsenstalling en de vriendelijkheid van de gastheer en de gastvrouw ?? met kinderen erbij geen ervaring!
3 år siden

Will en Loes Peeters
Hollandsk
Het is een super verzorgde camping, mooie plaatsen met kunstgras voor de caravan. Het sanitair is ook geschikt voor mindervalide. Alles is aanwezig en de wifi die gratis is, wat eigenlijk wel normaal is in deze tijd maar lang niet overal, is van goede kwaliteit. Supermarkt is op loop afstand 900 meter, en de omgeving is mooi. Bij vertrek krijg je een leuke herinnering mee als je langer dan 3 nachten staat. Wij moesten eerder weer dan gepland en ook dat was geen probleem. Angela en Geert nog heel veel succes en plezier met jullie camping!
3 år siden