Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4.5 / 5 (5 stemmer )

Steinachperle

Altneudorferstrasse 14
D-69250, Altneudorf
Tyskland

Steinachperle er en campingplads i Altneudorf, Tyskland, beliggende i regioneno Baden-Württemberg.

Billeder

Vurderinger

Bert
Hollandsk
Camping leuk om een paar dagen te staan om de omgeving rond Heidelberg te bekijken. Veel vaste plaatsen (over het algemeen niet netjes onderhouden), maar de toeristen plaatsen staan apart bij elkaar. Deze plekken zijn keurig onderhouden. Zeer modern en schoon sanitair. Het sanitair is d.m.v. trappen bereikbaar. Dus je moet wel goed ter been zijn. De inrit gaat behoorlijk steil naar beneden. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse.
2 år siden

henk gouma
Hollandsk
Leuke camping. Eigenaar doet erg haar best om het naar je zin te maken. Mooie plekken en een leuk gasthof naast de camping. Lekker rustig.
2 år siden

Fam Paauwe
Hollandsk
Zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair is super schoon. de camping is mooi aangelegd en straalt een natuurlijke rustige sfeer uit. beek stroomt door de camping heen en er is een mooi bos gedeelte op de camping waar je de hond los kan laten lopen.
2 år siden

Pfenning Wilhelm
Tysk
ruhiger, schöner Campingplatz in der Natur. Sanitäranlagen muß betont werden, supper sauber modern vom Baby bis Rentner genau das Richtige. Platz supper gepflegt Nicht Rollstuhl geeignet.
2 år siden

G. van der Moore
Hollandsk
Niet ver van de stad Heidelberg ligt deze camping. De entree is een zeer steile helling naar beneden. De ontvangst is vriendelijk. Het terrein ligt en dal. Er stroomt een riviertje dwars over de camping. Het sanitair is schoon. Douchen moet met munten. Het ziet er zeer verzord uit. De tuinman heeft goed zijn best gedaan. Alle bomen en struiken zijn in bollen gesnoeid. Naast de camping ligt een "Balkan" restaurant. Lekker eten voor weinig geld. Een camping voor enkele dagen Heidelberg, of voor een vakantie. Het gebied rondom is schitterend.
2 år siden