Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
3.5 / 5 (11 stemmer )

Sport Ecke

Am Chiemsee 1
D-83335, Chieming
Tyskland

Sport Ecke er en campingplads med 100 teltpladser i Chieming, Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Snackbar

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

yannoo
Tysk
Selber CP ist in Ordnung - große Parzellen, am Seeufer. Ein bisschen laut von der Straße und warmes Wasser am Abend schnell vorbei. Aber der Betreiber ist grob und muss noch viel Kultur lernen. Beispiel: ein Besucher muss 4 (steuerfreie) Euro zahlen. OK, aber seines Auto darf nicht auf CP Parkplatz abstellen, nur an der Straße (Verbot) oder öffentlichem Parkplatz Halbe Kilometer weiter. Weil ich an der Rezeption beschwert habe, ist Chef extra zu mir gekommen mit einem Vorschlag anderen, "freundlichen" CP zu suchen!
2 år siden

nadine
Hollandsk
We zijn hier drie nachten gebleven. Camping ligt direct aan het meer en aan een drukke weg. Van de weg 's nachts geen last gehad trouwens. Beheerder kan uit de hoogte doen. We hadden het na twee dagen wel gezien. We zijn een dagje naar de eilanden in de Chiemsee geweest en hebben een wandeling gemaakt naar het natuurgebied bij de camping. Verder niks boeiends in de directe omgeving. Sanitair is matig. Douches zijn warm maar de douchekop is laag en er zit schimmel in. Er zijn maar drie douches en 12 wastafels... De afwasgelegenheid zit verstopt achter een deur en is erg klein. Geen eetgelegenheid, wel broodjesservice. Er staat een zandbak en een wipkip voor de kinderen.
2 år siden

henk
Hollandsk
Nette camping met mooie plaatsen, ook voor acsi-leden. Plaatsen aan het water zijn alleen voor klanten die meer betalen, dus niet voor acsi. Prachtig uitzicht over het meer. Toiletten en doucheruimten zijn keurig. Redelijk wat vaste plaatsen, maar die zijn allemaal netjes. We zouden hier één nacht blijven, maar hebben er een extra dag aan toegevoegd. Camping is rustig, Honden zijn niet toegestaan! Provinciale weg die vlak langs de camping loopt is niet echt storend. Vriendelijk personeel.
2 år siden

Heidi
Hollandsk
Omdat het stil was, begin april, konden we hier direct aan het water staan. Met de wisselende weersomstandigheden was dat geweldig. Wat een uitzicht over het water. De camping was goed, het sanitair redelijk. Prima gelegen voor een mooie wandeling naar het natuurgebied Mündung der Tiroler Achen. 16A stroom, wifi en douches gratis.
2 år siden

F. van de Velden
Hollandsk
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon sanitair en camping is goed verzorgd. Prijs / kwaliteid is goed.
2 år siden

peter elian
Hollandsk
kleine camping met vaste bewoners, de plaats die we kregen was klein en niet schoon. De eigenaar erg onverschillig en onvriendelijk. Sanitair is oud en de toiletten zijn erg smerig en stinken. Container voor afval staat naast de toiletruimte en stikt van de vliegen. Zijn 1 nacht gebleven en smorgens om 8 uur weer snel vertrokken en weg van deze onvriendelijk en vieze camping.
2 år siden

Rene
Hollandsk
de camping ligt aan een door gaande weg naar het plaatsje Chieming, de camping ligt pal aan het water en het uit zicht is echt geweldig, de staat van het sanitair was bij de dames prima voor 1 nacht maar voor de heren was het niet aan te raden om daar naar het toilet te gaan, het stonk er naar urine en niet zon klein beetje ook.
2 år siden

Meijer
Hollandsk
Zijn hier noodgedwongen twee nachten gebleven, omdat we Salzburg wilden bezoeken, en er geen andere camping in de buurt vrij was. Kregen een zeer kleine plaats toegewezen, zo klein dat we zelfs n kleine luifel niet konden uitzetten, zonder de luifel vd buren te raken. Geen privacy mogelijk, vanwege op elkaars lip zitten. Sanitair dames redelijk, sanitair heren Vies. Afwasmogelijkheden niet meer van deze tijd, chemisch toilet stortplaats geen mogelijkheid om om te spoelen. Op camping voor onze caravan stortplaats oud hout/pallets. Drukke weg langs camping, veel lawaai. Typisch n camping waar zoveel mogelijk klanten binnenhalen, en zo weinig mogelijk faciliteren. Jammer, want de locatie zou heel mooi kunnen zijn, maar dan wel met wat meer inzet/zorg!!!! Wij gaan hier niet meer heen!!!!!
2 år siden

A.J.
Hollandsk
Camping direct aan de Chiemsee, echter aan een zeer drukke doorgaande weg. Plaatsen aan het meer (veelal) voor vasten gasten. Beheerder(s) zijn nors en onvriendelijk. De campinggasten zijn beduidend vriendelijker. Een waslijst met regels hangt opgehangen bij de wasruimtes en varieert van middag en avondrust tijden tot geen steentjes in het meer gooien. Wifi alleen beschikbaar op het terras, waar 's avonds dan ook de halve camping zijn mail zit op te halen. Beheerders hebben honden die de receptie ruimte geen goed doen. Sanitair en afwasruimte niet meer van deze tijd. Wel broodjesservice. Geen restaurant, wel schommels en een klein kinderspeelplaats.
2 år siden

henri
Hollandsk
Deze camping gebruikt als tussenstop. Leuke omgeving, waar je als nl niet snel boekt. Dus verrassing! Nette ontvangst en keurige plek. Lekker zwemmen in helder water.
2 år siden

Rick
Hollandsk
Camping ligt prachtig aan de Chiemsee, er ligt een grindstrand langs vrijwel de gehele camping. De plaatsen direct aan het water worden bijna allemaal bezet door vaste kampeerders maar ook op de tweede rij sta je prima. Het sanitair was redelijk schoon en netjes. Wel s'nachts last van steekmuggen. De naastgelegen provinciale weg met veel vrachtverkeer verstoorde onze nachtrust al in de vroege morgen, dus hielden wij het na 1 nacht voor gezien.
2 år siden