Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
3 / 5 (10 stemmer )

Seepark

Brunnenstraße 20-25
D-36275, Kirchheim/Hessen
Tyskland

Seepark er en campingplads i Kirchheim/Hessen, Tyskland. Seepark har en camping butik og en restaurant.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Camping butik
Restaurant

Betingelser
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Marrit
Hollandsk
Typische Duitse camping, met veel vaste staanplaatsen. Ziet er erg verouderd uit. Voor doorreizigers is het wel een geschikte camping. Het meer ligt een eindje van de camping, waardoor je wel een stuk moet lopen. De sportgelegenheden waren ook verouderd/niet bespeelbaar.
2 år siden

M.
Hollandsk
Grote camping, maar niet voor herhaling vatbaar. Ontvangst was goed en het eten s'avonds ook. Maar daarna begon de ellende. Menen die tot laat in de nacht aan het "feestvieren" waren. Compleet met krijsende kinderen. Geen toezicht waardoor dit eerder in de kiem werd gesmoord. Gelukkig stonden wij hier maar een nacht. Niet weer dus. Jammer, want de ligging is wel goed.
2 år siden

Marieke
Hollandsk
Ik herken de negatieve berichten niet. Wij waren er eind augustus en inderdaad was het restaurant op de camping gesloten maar er was dan ook bijna niemand meer op de camping. Maar bij de receptie was er ook eentje en daar kon je redelijk eten. Prima plaatsen en wij vonden dat alles goed onderhouden werd. Struiken etc. goed gesnoeid. Vriendelijkheid kon beter van het personeel. Goed sanitair. Men vroeg vooraf wel of wij op de parkeerplaats wilden overnachten of op de camping. De camping ligt er mooi. Geen last gehad van de snelweg. 1 minpuntje; niet kunnen bestellen van broodjes. Eigenaar zei dat er de volgende morgen nog wel broodjes zouden zijn en dat we niet hoefden te bestellen. Kregen de volgende morgen geen broodjes mee want hij was bang dat hij de gasten die in het restaurant kwamen ontbijten anders geen broodjes meer kon geven. Maar voor de rest, prima.
2 år siden

rob
Hollandsk
hele grote camping in vervallen staat en bijna leeg , eten in restaurant slecht. Camping heeft 450 plaatsen en wordt alleen door passanten gebruikt, onbekend waarom de camping zo leeg is. Speeltuin is allen bereikbaar als een zeis meeneemt.
2 år siden

Mirjam
Hollandsk
Mijn ervaring is anders dan de reacties hieronder. We werden op deze camping vriendelijk ontvangen, en het personeel is steeds enthousiast en vriendelijk geweest. Er zijn wel veel vaste standplaatsen op deze camping. Maar wij mochten een plekje uitzoeken in een gedeelte (met ook vaste plaatsen) waarvan de eigenaar wist dat er op dit moment nog meer kinderen waren. Dat was fijn, want daardoor maakten mijn kinderen snel vriendjes. Het sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden. Het zwembad stelt idd niks voor, hoewel mijn kinderen zich er toch in vermaakt hebben ;) Iedere morgen verse broodjes, op bestelling of je kijkt wat er 's morgens nog over is. Meer met ligweide is fijn voor zonnige dagen. Aan datzelfde meer is aan de overkant een waterski-gelegenheid. Alleen al leuk om een middagje op het 'terras' te zitten en te genieten van het waterskieen, drankjes kosten er niet veel. Ook kun je het zelf uitproberen. Kortom wij hebben ons hier een paar dagen prima vermaakt.
2 år siden

inke
Hollandsk
Prima doortrekcamping. Niets is wat het lijkt. Het zwembad op hun site kost 3 euro per uur. De gratis zwembad is een semi opblaasbadje. Speelgelegenheid is er wel maar klein. Naar het meer lopen is een stevige wandeling, eerst naar beneden en dan omhoog Bestel je een pizza in het restaurant dan krijg je een ristorante supermarktpizza. En dan het lawaai vd snelweg. het is alsof je ernaast staat. Het lawaai galmt door de bergen/ heuvels. Omgeving mooi internet 3 euro per uur. Gek zijn ze. Geen broodjes te bestellen. Oja het mooie zwembad op hun site zit in het bijbehorende hotel a 3 euro per uur.
2 år siden

knol
Hollandsk
toegangsweg vrij stijl verder goede plekken op de camping en een goede doortrek camping
2 år siden

Fam. Koning
Hollandsk
Nadat een korte, vrij stijle klim overwonnen is netjes te woord gestaan door het personeel. Wij bleven 1 nacht en werden naar een veldje doorverwezen. Ruime plek, maar de algemene indruk is een slecht onderhouden camping. Te zien aan onderhoud aan de beplanting, struiken die niet gesnoeid zijn en over de paden groeien, diverse vaste standplaatsen die verwaarloosd zijn, bebording enf oldermateriaal die verwijzen naar een restaurant midden op de camping maar dat dicht is en waar de verf al vanaf bladdert. Onder dit restaurant bevinden zich de sanitaire ruimtes, sterk veroudert, krap. Het restaurant wat wel was geopend bevind zich bij de receptie, vriendelijk personeel, waar eenvoudige maalijden worden geserveerd. het leek meer de stamkroeg van de lokale bevolking. Kortom: ondanks 1 overnachting slaan wij deze camping de volgende keer over.
2 år siden

wittig
Hollandsk
De naam zegt het al één nachtje slapen en gauw weer doortrekken. Camping ziet er uit als een spookstad verlaten en een restaurant die gesloten is. Een niet gezellige en dure camping.Sanitair is wel ok. Tip :als je één nachtje blijft ga dan op het doortrekterrein staan kost € 10 ipv op de camping.Wel melden bij de receptie,want ze zeggen dit zelf niet.
2 år siden

jeanie rol van calverenbrouck
Hollandsk
Grote camping met heel veel vaste plaatsen. Passanten staan op grote grasvelden zonder beschutting in de wind. Sanitair is schoon. Onvriendelijk personeel, je voelt je niet echt welkom. Ongezellig restaurant met gefrituurd eten (niet lekker). Camping ligt bij een meer (zwemmen, bootjes) waar waarschijnlijk 's zomers veel te doen is. Nu (april) was er niets te beleven.
2 år siden