Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (5 stemmer )

Santa Barbara

Route Nationale 200
F-20250, Corte
Frankrig

Santa Barbara er en campingplads med 100 teltpladser i Corte, Frankrig. Santa Barbara har wifi, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Guus
Hollandsk
De algemene indruk van de camping is goed, eenvoudig maar prima. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, we werden erg hartelijk ontvangen. De camping heeft een leuke bar/restaurant(tje) met terras en een lekker zwembad. Het sanitair is eenvoudig maar voldoende. Echter: wat nauwelijks vermeld wordt is dat de camping aan een drukke weg ligt en de auto's er 's avonds en 's nachts met hoge snelheid langsrijden waardoor je het gevoel hebt dat ze ongeveer door je tent rijden. Kortom: veel overlast van de weg!! Aan de andere kant van de camping ligt een vliegveld waar we beduidend minder last hebben gehad, af en toe een helicopter die opsteeg of landde. Wij hebben het er 3 nachten uitgehouden, zeer matig geslapen en snel wegwezen. Daarnaast is de camping voor het gebodene aan de dure kant (47,- p/d voor 2 volwassenen, 2 kinderen en een tent).
2 år siden

marjan
Hollandsk
Het is een eenvoudige camping met zwembad. Ruime plekken, mag jezelf een beetje bepalen. De weg die er langs loopt hoor je goed. Wij hadden meer last van de landingsbaan. Zwembad is leuk. Er staan hier ook veel groepen schoolkinderen. Vind ik zelf minder leuk. Prima uitvalbasis om omgeving te verkennen: Corte, leuke stad. Ga naar Vizzavona met de trein en ga dan naar de cascade des Anglais. Allemaal waterpoelen om in te zwemmen, van rotsen af te springen. Je kunt gaan wandelen in het Restonicadal: Lac de Melo. Doe bergschoenen aan! Klimmen en klauteren langs staalkabels. Drink op de terugweg iets bij bergerie de Melo: stinken binnen! U hoort het al, wij verblijven niet zo veel op de camping en dan ben je al snel te vreden
2 år siden

mknijnenburg
Hollandsk
Deze eenvoudige camping ligt langs een klein vliegveldje. Weinig last van gehad. Er is een zwembad, wat heerlijk is voor de afkoeling. Het sanitair is sober, even wennen, maar is wel schoon. Behalve de vloer, dit is lastig. Slippers aanhouden dus. Heerlijk rustige camping, plek onder de bomen, heel gemoedelijk. Zeer vriendelijke eigenaar en personeel.
2 år siden

Anita
Hollandsk
De entree van de receptie/bar ziet er vrolijk uit alles is in frisse kleurtjes geschilderd. Een heel enthouisiaste vrouw verwelkomde ons hartelijk. Ze sprak goed engels. We mochten zelf een plekje op de niet al te grote camping zoeken. Een aantal schaduwplekken, maar die waren met deze temperaturen het eerst bezet. Een mooi zwembad grenst aan het terras van de bar/restaurant. Er is geen winkel maar brood kon je wel elke ochtend op bestelling krijgen. Restaurant heeft een aantal gerechten waaronder pizza. Redelijk lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Je zit wel leuk op het terras, met uitzicht over de bergen. Van het naastgelegen vliegveld geen hinder ondervonden. Wat sportvliegtuigjes en de helicopter van de brandweer zien landen. Met de fiets naar Corte is goed te doen. Net voor Corte ligt een grote Casino supermarkt.
2 år siden

pjot
Hollandsk
Qua ligging is de camping een goed uitgangspunt. Je zit redelijk centraal en kunt dus alle kanten uit. Verder is de accomodatie wat spartaans, er is een keurig zwembad met mogelijkheden tot tafeltennis. s'Avonds is er niets te doen, alleen aan de bar hangen.Een camping die rustig ligt, ondanks dat er een klein vliegveldje ligt.(is een welkome afwisseling).
2 år siden