Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
5 / 5 (4 stemmer )

Rural des Ferrays


04330, Blieux
Frankrig

Rural des Ferrays er en campingplads med 30 teltpladser i Blieux, Frankrig. Rural des Ferrays har en camping butik og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Camping butik
Snackbar

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Herbert Wolsink
Hollandsk
Vele keren gekampeerd in de afgelopen 30 jaren, altijd plek voor de tent, terrein van beperkte omvang en in de vroege jaren nog moeizaam bereikbaar voor (grote) campers en caravans; met eenvoudig sanitair én winkeltje voor alle dagelijkse behoeften, (bijna) altijd schone luchten, dus zon; niet voor niets is er een sterrenwacht op de nabij gelegen bergtop gevestigd, en een heel wandel bare omgeving; kaarten meenemen!
2 år siden

Barra
Fransk
Tout y est super, la situation géographique, l accueil, la disponibilité des propriétaires, le calme, c'est un véritable paradis de verdure pour les amoureux de la nature.
2 år siden

Maaike
Hollandsk
Zeer charmant minicampinkje in schattig gehucht, gerund door vriendelijk, bejaard echtpaar, die tegelijk de plaatselijke bar en mini-kruidenier uitbaat. De camping is perfect voor wie van rust, eenvoud en wandelen houdt, en toch ook in de buurt van de Gorges Du Verdon wil zitten. Mooi uitzicht. Sanitair is primitief, maar schoon.
2 år siden

maaike sietzema
Hollandsk
Charmant mini-campinkje gerund door bejaard, vriendelijk echtpaar die in het gehucht ook de plaatselijke bar en kruidenier uitbaat. Voor wie van rust en wandelen houdt, buiten de toeristencentra wil camperen maar toch in de buurt van de Gorges Du Verdon wil zitten. Sanitair primitief (hurktoiletten) maar schoon. Broodservice.
2 år siden