Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
5 / 5 (8 stemmer )

PUUR Natuurlijk Bed & Breakfast

Oranjekanaal NZ 21
9433 TH, Zwiggelte
Nederlandene

PUUR Natuurlijk Bed & Breakfast er en campingplads i Zwiggelte, Nederlandene.

Billeder

Vurderinger

Yasmine
Hollandsk
Misschien was het wat aan de vroege kant in het seizoen, maar we hebben een weekendje gekampeerd. We hebben gekozen voor de camping Puur Natuurlijk in Zwiggelte. De locatie was ideaal ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in Drenthe. De vintage Safari tent was behoorlijk groot. Uitgerust met een koelkast, kookfaciliteiten en keukengerei. Het was heerlijk om bij de ondergaande zon voor de tent te zitten. 's Nachts was het een beetje fris, maar met de comfortabele dubbele dekbedden was het prima te doen. 's Morgens genoten we van een heerlijk ontbijt en 's avonds van een moderne boerenmaaltijd. Kortom, het was gewoon ontspannen op deze aangename locatie.
1 år siden

E en S
Hollandsk
Wellicht wat vroeg in het seizoen hebben we een weekend gecampeerd. We kozen camping puur natuurlijk in zwiggelte. Mooie ligging tov de vele attracties in Drenthe. De vintage Safari tent was zeer ruim. Voorzien van koelkast, kook gelegenheid en keuken gerei. Heerlijk om bij de ondergaande zon voor de tent te zitten. ‘S nachts nog wat koud maar met de lekker dubbele dekbedden prima te doen. In de ochtend een heerlijk ontbijt en ‘s avonds een moderne boeren maaltijd. Dus gewoon relaxen op deze fijne plek.
1 år siden

Jeanine
Hollandsk
Deze keer was ik hier met mijn camper. Het is heerlijk om hier een paar dagen of weken te ontspannen. Ap en Jantine zijn perfecte gastheer en gastvrouw, altijd bereid om te helpen waar nodig en Jantine kookt ook nog eens fantastisch in de weekenden in het hoogseizoen. De plekken zijn ruim, de camping is werkelijk een plaatje! Zoals al eerder genoemd, het is alsof je in een mooi park vertoeft. In de boerderij op de deel is een ruimte waar tv gekeken kan worden en bij slecht weer een spelletje gedaan of een boek gelezen. Het sanitair is schoon, toiletpapier is altijd aanwezig, evenals keukenrollen om je handen mee af te drogen. Verder is er op het terrein een speelplek voor de kinderen en vind je er veel dieren, zoals kippen, 2 varkens, 3 geiten, een paar konijnen en veel soorten vrije vogels. Kortom het is de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten of wandelingen in de omgeving, maar een dagje niks doen bij de tent kan natuurlijk ook!
1 år siden