Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (9 stemmer )

Parc des Loisirs

Route de Montigny
28220, Cloyes-sur-le-Loir (Eure et Loire)
Frankrig

Parc des Loisirs er en campingplads med 100 teltpladser i Cloyes-sur-le-Loir (Eure et Loire), Frankrig. Parc des Loisirs har wifi, en camping butik, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Leo
Hollandsk
Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping bij Cloyes-sur-le-Loir. Ruime plekken, vriendelijk personeel. Buiten het seizoen was de speel- en eetgelegenheid nog niet open, maar de parkeerplaatsen daarvoor grenzen aan de camping. Verrassend mooie omgeving.
2 år siden

Familie de Weerd
Hollandsk
De camping is groot met ruime plekken. Er zijn veel stacaravans en hierdoor ook voornamelijk Franse campinggasten. Het park wat er naast zit, met het zwembad, de speeltuin, de springkussens, is ook voor de lokale bevolking te bezoeken en hierdoor is het er erg druk. Je krijgt als campinggast een armband om, zodat je er gratis in kunt. Maar door de grote drukte wilden onze kinderen er pas na 18:00 spelen.
2 år siden

Fam. Kuijpers
Hollandsk
De camping ligt vlak bij het dorpje. Weinig winkels maar wel typisch frans sfeertje. Kids kunnen veilig over de camping lopen of fietsen: weinig autoverkeer. Relatief veel franse gasten (stacaravans). Camping ligt naast speelpark met springkussens en paarden.Gratis entree. Zwembad is prima, maar niet overdreven super. Goede stokbrood ontbijtservice; wel dag van te voren even bestellen.
2 år siden

Fam. Kuijpers
Hollandsk
De camping is een nette camping, wel wat gedateerd. Kids kunnen hier naar hartelust spelen en fietsen; er is nauwelijks verkeer op de camping. Stokbrood service is prima. restaurant hebben wij niet geprobeerd. Dorpje is vlakbij en echt leuk voor een paar dagen. Kano/waterfietsen is gratis voor campinggasten. Echte aanrader voor een paar dagen, zeker op doorreis.
2 år siden

Bouwmeester
Hollandsk
De camping heeft mooie en minder mooie plekken van redelijke grote. Hangt natuurlijk ook van je kampeermiddel af. Wij reizen met een grote tent. Sanitair is oud, maar er zijn voldoende douches en toiletten. Redelijk schoon. Bij de camping is een recreatieterrein met springkussen, pony rijden, waterfietsen en een grote ballenbak. Als campinggast heb je gratis toegang. Ook het zwembad ligt hier, is prima voor elkaar. Op de camping is ;s avonds wel veel lawaai. Dit komt met name door de vele fransen die een ander ritme leven. Eten later, kinderen tot middernacht over de camping te schreeuwen. Weinig te doen voor pubers. Restaurant is zeer matig, wel goede prijs/ kwaliteit. Omgeving is erg saai. Geen mooie natuur, erg dor. Veel kastelen in de omgeving. Supermarkt ongeveer 4 km rijden.
2 år siden

Juliette
Hollandsk
Een camping naast een recreatieplek met zwembad waar je als campinggast gebruik van mag maken. Dat is positief. Jammer dat er veel plaatsen zijn waar de Franse hun vaste stekje hebben. Als toerist die een weekje komt vind ik dat dus niet zo leuk. Er waren weinig of geen Nederlanders waardoor het vinden van een speelkameraadje voor mijn zoon niet gelukt is. Op meerdere momenten van de dag werd er erg veel af en aan gereden met auto's. Dat gaf mij het gevoel aan een openbare weg te zitten i.p.v. op een camping. De animatie is matig. Voor volgend jaar zeker op zoek naar een andere camping.
2 år siden

B.van Horssen
Hollandsk
Een goede camping en met name in voor- en naseizoen erg rustg. Vriendelijke en voorkomende receptie
2 år siden

Marco
Hollandsk
Aan de camping zit een speelparadijs, gratis voor campinggasten, betaald voor mensen van buitenaf. Een mooi zwembad, een rivier waar je een bootje kan gebruiken, paardrijden, ballenbak, minigolf, etc. (allemaal bij de prijs inbegrepen) De ligging in het loire gebied is goed. Eten moet je buiten de camping zoeken. De belangrijkste supermarkt artikelen verkopen ze bij de receptie, met goede broodjes en stokbrood. Echte boodschappen moet je in het dorp doen. Een leuk winkelstraatje (niet te groot) is met de voet bereikbaar. Voor kinderen tot 12 jaar is het hier goed vertoeven.
2 år siden

J.P.
Hollandsk
Super leuke en nette camping. Mooie grote plaatsen, veel speelgelegenheden voor de kinderen en leuk activiteitenpark wat bij de camping hoort. Met je armbandje mag je overal gratis gebruik van maken (treintje, paardje rijden, zwemmen, waterfietsen, mini golf) lokale bevolking kan betalend naar binnen waardoor het (zeker in de weekenden) erg druk is. Enige nadeel is geen nacht beleid. Franse mensen zitten tot 02.00-04.00 gezellig hard te praten, lachen, brullen etc....hierdoor veel gebroken nachten gehad. Receptie doet er niks aan. En als je ze zelf aanspreekt lachen ze je uit.... Sanitair is verouderd maar wel schoon en netjes en altijd warm water!! Echt een leuke, gezellige middelgrote familiecamping. In de directe omgeving is weinig te doen. Orleans, blois en tours allen op 1 uur rijden.
2 år siden