Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (11 stemmer )

Naabtal

Distelhausen
D-93188, Pielenhofen
Tyskland

Naabtal er en campingplads i Pielenhofen, Tyskland. Naabtal har wifi, en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Kees
Hollandsk
Van maandag tot en met donderdag. Met caravan prima tijd gehad. Camping is deels voor vaste Duitse gasten en deels is het een doorreiscamping. Mooi gelegen aan rivier, helaas wel wat geluid van doorgaande weg. Sanitair is degelijk en goed. Geen activiteiten meegemaakt noch gezocht. Restaurant werd goed bezocht doch zelf geen test gedaan. Helaas kan je niet betalen met een kaart en om te douchen heb je 50 cent muntjes nodig, is wel wat ouderwets.
10 måneder siden

Ronald
Hollandsk
Een super camping om te overnachten en te eten!Nadeel beetje ouderwets met muntjes douchen en stroomkast stand opnemen bij aankomst en weer bij weggaan sleutel ophalen en eindstand noteren......... verder perfect.Ligt op goede afstand van snelweg.
10 måneder siden

Rob
Hollandsk
Prima camping voor een paar leuke dagen in de omgeving van Regensburg. Prachtig gelegen aan de rivier de Naab, lekker (maar wel koud) zwem water. Heerlijk fietsen langs de Naab naar Regensburg. Prima en schoon sanitair
1 år siden

Grace
Engelsk
Well-established campsite (since 1960) with shade, clean facilities, very friendly and efficient camp owners, restaurant and good location next to the Naab river where you can go swimming. Good value for money at €22 for 2 persons & a car (we had our own tent). The Pielenhofen Abbey is in the vicinity and lends the location a sense of tranquility. You can also visit the UNESCO world heritage site of Regensburg old town 25 km away. The Old Sausage Kitchen next to the 12th century Stone Bridge serves delicious white sausages and sauerkraut.
2 år siden

Willem
Hollandsk
Camping met 2 gezichten: doordeweeks lekker rustig. In de weekenden feestvierende Regensburgers, die houtvuren stoken alsof er geen milieu- of CO2-probleem is. Kleding en tent stinken naar de irriterende (houtvuur)rook. BBQ is nog tot daar aan toe, maar houtvuur, nee. Dat kan echt niet meer anno 2019. Restaurant gewoon goed en sanitair naar behoren schoon. Muntdouches: geweldig. Altijd plek in de douches. Lekker gezwommen in de Naab. Tegenover liggende weg is "aanwezig", maar dat went snel. Overdags hoor je hem niet meer en 's nachts af en toe. Het viel me op, dat het personeel zo druk doende is om alles snel en efficiënt te doen, dat men vergeet dat men gastheer/vrouw is. De bediening is -zoals gezegd- vlot en accuraat, maar een beetje "steriel". Zo ook de bazin: tijdens verblijf niet één keer zien lachen. Zo serieus hoeft nou ook weer niet.
2 år siden

Ermelo
Hollandsk
Grote camping met veel vaste plekken. Sommige plekken zijn niet heel ruim en sta je erg naast elkaar. Wij hadden veel last van de drukke weg die langs de camping loopt. Veel vrachtverkeer al in de vroege ochtend. Speeltuin wat verouderd. Restaurant bij camping matig.
2 år siden

Thea Visscher
Hollandsk
Ruime plaatsen aan de Naab. Er loopt een vrij drukke weg aan de overkant van de rivier. Gezellig restaurant met een leuk menu tegen betaalbare prijzen .Sanitair redelijk schoon. Douche warm .0,50 cent voor 7 minuten. Camping alleen kontant te betalen. Leuk fietsen langs de Naab naar bv Regensburg. Wifi 4,95 euro per dag;. duur maar een goed ontvangst. De eerste 3 uur wifi gratis (elke dag opnieuw).
2 år siden

Albert K.
Hollandsk
Omdat we Regensburg eens wilden bekijken kwamen we op deze camping terecht, op doorreis naar Italie. Uiteindelijk bleven we iets langer omdat er prachtige fietsroutes langs Naab en Donau lagen. Die pikten we nog even mee. Type camping niet helemaal onze stijl, want we houden niet zo van muntdouches, paspoort inleveren (mag dat juridisch wel?), en alles cash. Electriciteitskabel in kast met hangslot te steken. Eerst betalen, dan kan de kast pas weer open! Iets teveel nog sixties beleid in de trant van "de gast is niet te vertrouwen". En zwemmen in bruin rivierwater is ook niet onze hobby. Restaurant schept dan wel volle borden, maar ook niet onze smaak. Maar het was er toch prima vertoeven hoor, zeker voor paar dagen. Vriendelijk personeel ook. Ook voor ons een hele hoge electriciteitsrekening, raar. Prima camping voor paar dagen en ik denk voor sommigen ook wel de hele vakantie. Want die kunnen er weer heel anders over denken.
2 år siden

Bep Hop
Hollandsk
Gemoedelijk en gezellig terrasje .
2 år siden

R. van der Linden
Hollandsk
Bij toeval, dankzij verkeersdrukte deze camping uit de gids gekozen. Zo het veld op rijden met je caravan! Auto had er voor kunnen blijven. Rustige camping naast riviertje. Eenvoudig maar schoon en net sanitair. Leuke bier garten, en restaurant. Ondanks late aankomst konden we toch nog een biertje pakken op het terras.
2 år siden

Isabel
Hollandsk
We hebben deze camping gebruikt als overnachtingscamping richting Karinthië. Je kunt er zwemmen en vissen in de rivier. Het sanitair is prima. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant maar dat zag er prima uit.
2 år siden